Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 merhaba teşekkür ederim. ds-260ı açtırmak için pasaport ve kimliğimin yenilenmesini mi beklemeliyim?

• Gunaydin herkese son durum 28 agustos oncesi tasiyanlara oturumsuz bakacaklar, ankara hizlandi 7k lara geldi, ankaraya geri almak isteyen dosyasi current olmayanlara kcc inceliyoruz mail atti tasimadi hemen sanirim, dogrumuyum?

• @gucarslan Ankaraya tekrar taşıma sırasında current olursak yeni duyuruya göre herhangi bir taşıma yapacaksaniz konsolosluklarla iletişime gecmeyin national visa center ile iletişime geçin diyor yine ankara ile iletişime geçmemiz gerekir mi ?

• @betülkya betül hanım siz müsait olduğunuz da sağlık muayenesi için tarih bakın. İstediğiniz tarih dolu olabiliyor. Tarih alsanız bile size 3-4 gün sonra mail gelecek o zaman başka güne randevunuzu verebilir unganlar. Benim başıma geldi ama sonra revize ettim, revize den sonra istediğim tarihi aldım.

• ⭐⭐⭐⭐

@cfr-40 son sayfayı dememişimdir, son sayfaları demişimdir. Geriye dönüp sorunuzun ne olduğuna da bakamayacağım şuanda ama bu sorunuza cevap vereyim, muhtemelen süreciniz hakkında yeterince bilgi sahibi olabilmeniz için söylemişimdir 🙂

• @ATS16 21/11 mülakat tarihi,mülakat tarihi ertelemek daha çok işimize gelebilir çünkü abdye biraz daha geç gitmek istiyor. Ertelediğinde ne gibi bi sorunlar çıkabilir

• ⭐⭐⭐⭐

@MEB bu başlığın ilk iletisini okuyun lütfen. Ais kaydıyla ilgili kısım güncel değil sadece, ais yerine ustraveldocs kaydı geldi, bunu aklınızda tutun. Sürecin tamamını; öncelikle bu başlığın ilk iletisini, 2026 mülakat deneyimleri başlığının ilk iletisini -bu ikisi öncelikli olmak üzere- ve sonrasında bu başlığın son sayfalarından başlayarak geriye doğru okuyarak ancak doğru şekilde yönetebilirsiniz. Lütfen okuyun ki bu tip basic adımları geçebilesiniz. Sonrasında işlemleriniz sırasında takıldığınız birşey olursa tabiki yazın buraya lütfen, hepimiz cevaplarız.

• @Serapp kosolosluk bize evrak listesi için mail göndermedi sorun olurmu mail atalım mı diye sorucaktım tam , teşekkür ederim

• @aysegul teşekkür ederim

• Merhaba, 2 gün sonra mülakatımız var geldi çattı artık fakat ustravel için bir çözüm bulamadık biz de sayfaların çıktılarını aldık bakalım bir sorun yaşamayız inşallah mülakat çıkışı güzel haberlerle gelirim buraya umarım şuana kadar yardımlarınız için çok teşekkür ederiz

• ⭐⭐⭐⭐

@ozangules62 öncelikle şimdiden kolaylıklar dilerim, güzel haberlerinizi ve deneyiminizi paylaşmayı unutmamanızı diliyorum.

şu iletideki gibi (o iletiye verdiğim cevapta da yazmıştım birşeyler) alt kısımda bütün seçenekler belirlenmiş olarak çıkıyorsa bence sorun olmaz, çünkü eminim şu aralar bu sıkıntıyla sık sık karşılaşıyorlardır. Bence hiçbir sıkıntı yaşamazsınız, çünkü sistemde kaydınız oluşmuştur aslında, kaldıki son birkaç ayda sistem yeni olduğu için insanların pasaportlarına ulaşmaları bile eskiye nazaran bir tık zorlaştı zaten 🙂 İnşallah siz çabucak halleder, vizeli pasaportunuza kavuşursunuz.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/514413

• ⭐⭐⭐⭐

@burkingham https://yesilkartforum.com/forum/post/438240

Bu iletiyi ve sonrasındaki 2-3 iletiyi okuyabilirsiniz.

• @aysegul Bizim hesabımızda anasayfadan en aşağıda sadece aile grubu ve vize türü kısmı var diğerleri gözükmüyor

• @Cem-Çeliker çok sağolun ben bi bakayım hemen

• ⭐⭐⭐⭐

@ozangules62 pasaport son 4 haneler(ppn) ve belge teslimat seçeneği çıkmıyor mu?

• @Aslan-3 yok hocam maalesef 2026EU055XX olarak da denedim olmadı. Bekleyelim bakalım

• @aysegul ben bilgileri doldururken herşeyi doldurdum case number istediği sayfaya kadar ama ordan ileriye gidemedim. O sayfaya kadar kendi bilgilerim pasaport adres teslimat gibi kısımları doldurdum. Bakmakla yükümlü olduğum kısımda da eşimi ekledim daha sonra aynı bilgileri eşim içinde seçtim sonra case number sayfası geldi ve girince hata veriyor bakmakla yükümlü olduğunuz kişi sayısı eşleşmiyor vs diye ayrıca anasayfada en alt kısımı soruyorsanız ön onay sayfasına geçemediğimden dolayı büyük ihtimalle ana sayfada en altta sadece vize türü ve aile grubu kısmı yazıyor başka bişey yok bende mecburen çarşamba mülakatım var diye başvuruları yönet sayfasını sa aldım orada ben ve eşim opened gözüktüğümüz için

• ⭐⭐⭐⭐

@zuzu4545

Evlilik sonrası pasaport, kimlik yenilemesi yapmadan dosya açtırmak anlamsız olur zaten, dosya açtırmanın amacı formunuzdaki bilgileri güncellemek.

• Merhabalar, ds260 formunu açtırmak için Ankara'ya mail attım. Form açıldığında bize bilgilendirme maili geliyor mu? Bilgisi olan var mı?

• @ATS16 merhabalar, asıl talihli eşim, beni ekletecek 🙂 o nedenle sormuştum benim henüz bir formum yok. yine de beni eklemek için güncel pasaport ve kimliğimi mi bekleyelim?

Benzer Başlıklar

• 221
  • 73
  • 728
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |