Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 TSKB sitesinde 2011 yılından önceki araçlar için sorgulama yapılamıyor siz ve @gucarslan ın dediği gibi araç ruhsatını götürsem de götürmesem de bir fark olmayacak anlaşılan yada ruhsatın yanında şuna benzer bi sahibinden çıktısı götürsem çok mu extraordinary kaçar? 🤔🤓
    alt metni

• @swadze bizdede aynısı oldu ama sanırım reklam engelleyici tarayıcı kullandığım için oldu. Çözüm için iletişimde ki mail adreslerine mail attım bakalım pazartesi geri dönüş yapacaklar mı

• @betülkya mülakat tarihiniz beli ama sağlik raporu aldınız tarih belli değil daha almadınızmı bide mülakat zamanı kaç gün önce söyleniyor şimdiden teşekkürler

• @aysegul hay Allah razı olsun sizden. ne yapmalıyım diye sürekli birşeyler arıyordum. süper kılavuz . birazdan giriş yapacağım. çok teşekkürler

• merhaba , bende 7 kasım icin mülakat maili aldim Sonraki aşama nedir ? ais kaydı falan yapılıyormuş sanırım nasıl yapiliyor bir türlü bulamadım. cevaplarsanız sevinirim herkese bol şans

• Mülakat tarihi geldikten sonra evlilik sürecine girilip dosyaya ekleyebiliyor muyuz (1 ay kadar kısa bi süreçte) ya da bu sebeple mülakat ertelettirebiliyor muyuz

• Bu ileti silindi!

• @emels
    Merhaba, okudugunuz bolumlerden hangisini meslek olarak Amerika’da icra etmek istiyorsaniz onu belirtebilirsiniz. Bu sekilde goc planlariniz ile uyusan bir yol izlemis olursunuz.

• ⭐⭐⭐⭐

@ozzytotheb

Geçmişte bu şekilde ilgili web sitesi ekran görüntüsü götürenler oldu mülakata, kabul edip etmemek konsolos takdiri. Olası sponsor bulun talebi (I-864 forum anahtar kelime) veya sürpriz yaşamamak için hesap hareketinizde borç vb ne şekilde bulursanız birikim göstermek için elinizden gelen ne varsa yapmanız yararınıza olacaktır.

• @fatiherden merhaba, 25 kasıma daha zaman olduğu için acele etmedik. Sağlık randevusunu 14 kasım olarak düşündük. O yüzden 14 ekim de sağlık randevusu alacağım. Şuan 7500 lere kadar aktif mülakat mailleri 1 1,5 ay önceden geliyor.

• @betülkya bu arada ustraveldocs kaydı için wifi değiştirince düzeldi. Sonuç tamamlandı diyor ama bendede barkodlu bir sayfa çıkmadı bilginize

• Merhaba dosyamı Viyanaya taşımak için KCC'ye mail atmıştım "tamam taşındı randevu bekleyin" maili gelmişti.
    Fakat viyanadan mail gelmedi ve "Herkes kendi ülkesinde randevu alacak" değişikliği oldu.
    Şuan dosyam otomatik olarak Ankaraya mı taşındı? benim KCC ye mail atmam gerekiyor mu ankaraya vs taşımak için?
    Yoksa şuan dosyam otomatik ankarada ve hiçbirşey yapmadan randevu tarihini mi bekleyeceğim bilgisi olan var mı?

• @DunyaVatandasi

Merhaba,

Öncelikle, dosya numaranızın henüz current olmadığını; dolayısıyla önümüzdeki bültenlerde cut-off içerisine girmeniz halinde dosyanızın işlenmeye hazır hâle geleceğini belirtmek isterim. Yani, şu anda dosyanız işlenmiyor.

Diğer sorunuza gelecek olursak, elimizde KCC’nin dosyaları otomatik olarak geri taşımayacağı yönünde kesin bir bilgi mevcut.

Bunun dışında, Viyana özelinde de bir süre önce olumlu gelişmeler yaşandığını, ilgili gelişmeyi @gucarslan beyin son iletilerini inceleyerek takip edebileceğinizi hatırlatmak isterim.

Sizlere, başlık altında 28.08 tarihinden itibaren iletileri okumanızı, ayrıca süreciniz hakkında genel bilgilerinizi tazelemek ve süreci doğru yönetmek açısından mülakat deneyimlerini ve DV26 ile ilgili temel yönergelerin yer aldığı başlıkların ilk iletilerini gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Saygılarımla.

• @Meliha-Yalın bilgisi olan var mı forumda eski konuları gördüm güncel nedir bilmiyorum

• @kucurizm
    Hayır EU’dan sonra CN numarasının başına tek bir sıfır koyup deneyin.

• ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın

Mülakat tarihiniz nedir? Müstakbel eşinizi ekleyebilirsiniz, asagidaki iletideki işlemleri ne kadar kısa sürede tamamlayabileceğinize ve sizin hızınıza bağlı. Sağlık muayenesi yetişmez ise mülakattan sonra da sağlık muayenesine gidebilirsiniz müstakbel eşiniz ile.

https://yesilkartforum.com/forum/post/510516

beneficiary eş için add applicant sekmesinden dosya oluşturmayacaksınız muhtemelen, konsolosluktan talep etmeniz gerekiyor. İmkansız değil, geç kalarak şartları zorlamışsınız. Mülakat tarihi ertelemek son tercih olurdu bence bu kadar hızlı ilerleyen bir yılda.

• Merhaba mülakat 2nl aldık konsolosluğa eşini eklemek için mailde attım cevap bekliyorum, onu forma eklemeden ikimiz içinde sağlık muanesi için randevu alabilir miyim yoksa eklemeyi mi beklemeliyim, bide astravel var onun içinde beklemelimiyim yoksa dosyaya eklemeden de profil oluşturabilir miyim? Tabi bide benimde formum güncellenecek bunlar için formun açılıp güncellenmesini beklemelimiyim yoksa güncellemeden de bunları yapabilir miyim,
    2. Bir sorum daha olacak eşimin ikamet ettiği yer ile benim ikamet ettiğim yer hala aynı değil bu problem teşkil eder mi bir an önce aynı yere almalımıyım?

• @DunyaVatandasi Günaydın,Dosyanızı 28 Ağustos 2025 öncesi taşıdıysanız pozitif gelişme olabilir.Viyana bahsettiğim tarih öncesi taşınan dosyalara bakacağını söylemişti bilgisini buradan aldık.Eğer yakın zamanda taşıma yaptıysanız ve vatandaş ve oturum yoksa sorun olabilir.Kaldı ki numaranız en yakın zamanda aktif olacaktır Ankara sizlere bu hızla giderse kabul edecektir.

• @Murat-Dündar henüz açıklanmadı. Buradan takip edebilirsiniz

• @eceslc merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. bugün unganları arayarak bu durumu sorgulayacağım, bu konuda buraya da bilgi yazarım. peki evlendikten sonra direkt yeni pasaport ve kimliğimin gelmesini beklemeden ds-260ı açtırıp doldurmak mı sağlıklı olur yahut elime ulaştıktan sonra mı açtırmalıyım bu konuda öneriniz var mıdır?nüfus ve pasaportumu gönderirken de mutlaka öncelik talep edeceğim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |