Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @cncncnr Rica ederim ama lütfen siz yine de günde bir kere sisteme girip kontrol edin en azından ara ara. N'olur n'olmaz.

• ⭐⭐⭐⭐

@kucurizm, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaşlar merhaba ustravaldosc sitesinde her adımı uyguladım son aşamada Case Numberımı istedi aralarında sıfır olarak giriyorum ve geçersiz diyor. Böyle bir hata alan ve çözen oldu mu ?

Son aşamada case number mı yoksa confirmation number mı istiyor? Bir daha bakın lütfen.

• @Serapp case number istiyor, ben de denedim ve gecersiz hatasini aliyorum. birkac gun bekleyip tekrardan denemeyi planliyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@ucangeyik, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp case number istiyor, ben de denedim ve gecersiz hatasini aliyorum. birkac gun bekleyip tekrardan denemeyi planliyorum

Bu mesajı okursanız, Ayşegül hanım son aşamada confirmation number girmiş ve şöyle demiş: "Ds260 confirmation numberı girdim çıkan ekranda(AA ile başlıyor, ds260 ı submit ettikten sonra aldığımız conf.number). Sonra ne olduğunu tam hatırlamadığım manasız bir şey çıkmıştı ona da ya yes ya ok deyip geçmiştim "

• @Serapp ayni mesajda "Neyse, devam ettiğimde sanırım bu son aşamada Case Numberımı istedi, arada sıfırlar olacak şekilde girdim, kabul etti ve nihayetinde içinde 4ümüz içinde barkod bulunan bir belge çıktı" bu kisimdan bahsediyorum. bu kisimda problem cikiyor

• ⭐⭐⭐⭐

@ucangeyik, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp ayni mesajda "Neyse, devam ettiğimde sanırım bu son aşamada Case Numberımı istedi, arada sıfırlar olacak şekilde girdim, kabul etti ve nihayetinde içinde 4ümüz içinde barkod bulunan bir belge çıktı" bu kisimdan bahsediyorum. bu kisimda problem cikiyor

Ben denemediğim için direkt yardımcı olamadım 🙂 sistem yeni olduğu için kimi başarıyla yapıyor kimi yapamıyor ama ilerleyen süreçte hepiniz yaparsınız diye umuyorum. Kolay gelsin.

• @Serapp Ds260 confirmation numberılarını başarılı şekilde girip o adımı atlattık ancak son aşamada case number istiyor, orayı aşamadık orada geçersiz case number hatası alıyoruz belki de %50 miz bu hata ile cebelleşiyor. Mülakat tarihini bekliyoruz belki de halen case numberlarımız o sistemde aktif edilmedi.

• Bu sorunlarin cozulmemesi acaba abd'de hukumetin kapali olmasindan kaynaklanabilir mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@kucurizm bence son mülakat dağıtımdan sonra kayıt yapmaya çalışan herkes aynı hatayı alıyor. Biz barkodlu sayfayı görebilenler, bir önceki dağıtımda mülakat alanlardık sanırım (29/09'da öğrenmiştim ben). Sonra sistemde bir sıkıntı oldu ve barkodlu sayfa artık alınamıyor.
    Ben şöyle yazmışım kayıt iletimde "....artık başvuruya devam et yazısı gitmişti yerine Transaction Completed yazısı gelmişti, ona tıklayınca yine barkodlu sayfa çıkıyor,......." . Yani ben o gün barkodlu sayfamı istediğimde tekrar görüntüleyebiliyormuşum, az önce baktım, artık bende de çıkmıyor. Yani kaydetmeseydim benim de barkodlu çıktım olmayacaktı. Bence barkodlu sayfa kısmında sonradan bir sorun oluştu, ki şuan ben de görüntüleyemiyorum.

Veya sadece sizler için sistem henüz aktif değildir, o da olabilir.

Ezcümle, barkod kısmında hata olabilir, o yüzden takılmayın o kısma, pasaport numaranızla kaydınızın yapabildiğiniz kadarını yapıp screenshotları alıp gidin mülakata eminim hiç sorun olmayacaktır, yani inşallah 🙂

• Merhabalar, greencard kazandıktan sonra evlendim. Konsolosluğa mail atıp sürece eşimi de eklettim. Fakat ustraveldocs kaydı yaparken “dava numaranızla ilişkilendirilen kişi sayısı başvuru sahiplerinin sayısı ile eşleşmiyor.” Uyarısı alıyorum. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. 🙂

• @eceslc Evet ben yaşadım ve çareyi ayrı ayrı kayıt yapmakta bulduk. Ustraveldocs'ta sorun kaydı oluşturup mail de ilettim. Mülakata bunların çıktısını götüreceğim. Doğru mu yaptım hiçbir fikrim yok ama sistem yeni açıkçası hepimiz bir şeyler deniyoruz ve derdimizi anlatmaya çalışacağız.

• @aysegul sanırım öyle son mülakatlar dağıtalı daha bir hafta olmadı. O yüzden biraz beklemekte fayda var. Zaten oldu oldu, olmadı sizin dediğiniz gibi yapacağız el mecbur.

• ⭐⭐⭐⭐

@eceslc tam olarak aynı hata olmasa da o kısımla ilgili ben de bir hata almıştım, ve şu şekilde ilerleyebildim, belki denemek istersiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/514559

• @aysegul sonradan gördüm iletilerinizi. Onu da denedik ama olmadı maalesef:( biraz bekleyeceğiz belki sistem çözülür.

• @Serapp hanım çok özür dilerim inanın her gün forumu takip ediyorum okuyorum ama ustravaldosc bu olayı tam anlayamadım ne için yapılıyor neden gerekli Ankarada mülakata girecekler mi yapıyor yoksa diğer ülkelerde girecek olanlarda yapması lazım mı bizim mülakat yerimiz Bangkok yardımcı olabilirsiniz çok sevinirim

• ⭐⭐⭐⭐

@Fatime-İncebaş

Aşağıda bahsi geçen çok detaylı Bangkok deneyimini okuma şansınız olmuş muydu? Sizi bekleyen tüm süreci Sn. @lg-lm6300 anlatmış, sorunuzda ilettiğiniz (ustraveldocs) husus da dahil olmak üzere.

https://yesilkartforum.com/forum/post/511207
    https://yesilkartforum.com/forum/post/511998

Anahtar kelimeler: Bangkok, mülakat deneyimi, ustraveldocs, postane

• ⭐⭐⭐⭐

@zuzu4545

-Ankara konsolosluk ile iletişime geçerek (evlilik cüzdanı taranmış hali, her iki eşin de pasaport biyometrik sayfası ve mülakat tarihini gösteren 2NL bildiriminin kopyası) dosyanın açılmasını talep edilmesi, nasıl DS260 doldurulacağının sorulması.
    -Dosya açıldıktan sonra asıl talihli kadın dosyasında medeni durumunu değiştirecek ve eşinin kimlik bilgilerini girecek dosyasına
    -Mülakata giderken eşlerin çekiliş tarihi öncesi de beraber olduğuna dair fiziki kanıtların (uçak bileti, otel rezervasyonu, whatsapp yazışmaları, tarihli fotoğraflar, konser bileti vb) görüşmeye götürülmesi

• ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın

Mülakat tarihi erteleme talebini yapmak bence son tercihiniz olmalı, tercih sizin.

https://yesilkartforum.com/forum/post/282159

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 

• @ATS16 çok teşekkür ederim

• Arkadaşlar dosyamı 28 Ağustos kararından sonra Bangkoka taşıdım. Bangkok karar sonrası taşıyanlardan oturum isteyecek mi bilginiz var mı? Ya da Bangkok konsolosluğuna mail mi atmalıyım? Önerilerinize bilgilerinize ve tavsiyelerinize açığım. Şimdiden çok teşekkür ederim saygılar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

166

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |