Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@ozangules62 iyi yapmışsınız, sistem zaten problemli çok kişi sıkıntı yaşıyor, bununla ilgili zorluk çikaracaklarını sanmiyorum onlar da farkındalardır bu karşılaşılan hata mesajlarının.
    Bakmakla yükümlü olduklarınız eşleşmiyor tarzı bir uyarıyı ben de almıştım, o bölümdeyken ileri dediğimde o hatayı verdi, ben de anasayfaya dönüp başvuruya devam seceneğine tıkladıgımda o hata verdiği yeri atlayıp bir sonraki aşamaya geçirdi beni, ve hepimiz icin tamamlayabildim.
    Güzel haberleri bekliyoruz 😇

• ⭐⭐⭐⭐

@cncncnr email yoluyla değil de navigator yoluyla bu talepte bulunmanız gerekiyor diye biliyorum. Forumda navigator diye aratabilirseniz iyi olur.

• @aysegul evet navigator beni emaile yönlendirdi

• @betülkya o barkodlu sayfa yüzünden obsesif gibi 15 kere başvuru kapatıp yeniden açtım. Konsoloslukta bana manyak gözüyle bakacaklar. Çıkmıyor barkod bana da hala

• @gucarslan yeni görüyorum. Süper gelişme ve çok iyi haber.

• @ozangules62 şimdiden başarılar, umarım sonucunuz istediğiniz gibi olur.
    Ustraveldocs konusunda sizi takip ediyor olacağım. Bizi bilgilendirmeyi unutmayın lütfen 🥺

• Merhaba ustraveldocs'ta ben de eşimi ekleyemedim aile üyeniz eslesmiyor sorunu ile karşılaştım biliyorsunuz o hatayi. O yüzden eşime ve bana ayrı ayrı hesaplar açıp aynı case number ile kaydettim ama benim bakmakla yükümlü olduklarım arasında görünmüyor. Ancak böyle transaction completed aşamasına gecebildim. Sorun olur mu sizce benim bakmakla yükümlü olduklarım içinde değil de kendine ait bir ustraveldocs profili altında olması?

• @emels birkaç deneyimde bu sistemin arızalı olduğunu konsolosluğun da bildiği yazılmış. Ekran görüntüleri ve konuyla ilgili attığınız mail varsa onların ekran görüntülerini götürmeniz faydanıza olacaktır. Sonuçta bizden kaynaklanan bir sorun değil. Bence ilk olmayacaksınız bu sene mülakata girenler arasında bu sorunu yaşayan.

• @ATS16 21/11 tarihinde mülakat. Ertelemek bizim daha çok işimize geliyor ancak bu durum herhangi bir sorun çıkarır mı

• Merak ettiğim ds260 formu açılınca herhangi bir bildirim alıp almadığımız

• @drbaykal Ben de 2-3 hafta önce kayıt yaptığımda barkodlu belge çıktı çıktısını falan aldım resmini çektim sonra sayfaya girdiğimde belgeyi görebiliyordum şimdi göremiyorum sistemsel bir sorun olabilir

• @ozangules62
    Merhaba, bir alternatif olarak, konsolosluga email gondererek ya da iletisim formu uzerinden ustravel kaydinizi yaparken karsiniza cikan sorunun ekran goruntulerini de ekleyerek durumuzu aciklayan bir bildirimde bulunabilirsiniz. Daha sonra mulakatiniza giderken bu gondermis oldugunuz emailin/iletisim formunun ciktisini yaniniza alabilirsiniz, bu sekilde size olasi bir soru gelirse, ilgili emalin ciktisini gostererek konsolosluga durumu bildirip ulasmaya calistiginizi soyleyebilirsiniz. Diger bir yandan eger mulakatiniz oncesi kendileri bir sekilde sizin bu emalinizi gorurse kaydinizi da halletme ihtimalleri olabilir. Gormezlerse de sorun degil, yeni bir sistem oldugu icin anlayis gostereceklerini dusunuyorum.
    Bol sanslar, guzel haberlerinizi duymak dilegiyle.

• @emreusa bende hiç çıkmadı. Transaction completed sekmesi çıktı tamamladıktan sonra. Ne zaman o sekmeye tıklasam beni ana sayfaya yönlendiriyor. İlk gün çok panik olmuştum ama sonradan okudukça sistemin sıkıntılı olduğunu anladım. Sorunu bulabildiğim tüm maillere attım. Dönüş yapılmadı ama en azından artık sistemlerine girip baktıklarında benim çözmek için çabaladığımı ama sistemsel sıkıntılardan çözemediğimi görebilecekler. Ana sayfanın da çıktısını alınca sorun kalmayacağını düşünüyorum. Keşke ben de 2-3 hafta önce yapmış olsaydım diyorum. Kullanan tüm ülkelerden dolayı yoğunluk kaynaklıdır herhalde. Sistem kaldırmıyor olabilir.

• @cncncnr merhaba ben açtirsigimda da 260 formumuz açıldı gerekli düzeltmeyi yapıp tekrar submit yapınız diye e mail atmisdi kcc bana.bende düzeltme işlemini yapınca bilgilendirme e mail atmistim

• @aysegul Asıl talihli benim ama Ds260 formunu doldurduktan sonra eşimin pasaportunu değiştirdik. Bu durumda dosyamı açtırmaya gerek varmı? Yoksa mülakata eski pasaportuda getirmem yeterli olurmu?

• @cncncnr Merhaba, bize formumuzu açtiklarinda mail ile bildirmislerdi. Zaten talebi de mail ile iletmistik.

• Merhabalar rica etsem bana güncel mülakat evrak listesini atabilir misiniz hangisi tercüme apostil olacak güncel olarak evrak maili gelmedi yardımcı olursanız çok sevinirim

• Ben de denedim alamadım @drbaykal

• @Meliha-Yalın
    merhaba biz de mülakat tarihi verildikten sonra nikah planı yapıyoruz. aşağıdaki mülakat deneyimi sizin için faydalı olabilir.

https://yesilkartforum.com/forum/post/282159

• @emels teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |