Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@ygzsays 2nl emailine bir dönüş yapmanıza gerek yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@tuna_bey size gelen email zaten 2nl emaili dediğimiz email.

• ⭐⭐⭐⭐

@mrs-green ank2

• ⭐⭐⭐⭐

@tuna_bey, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, Dün mail aldım. ama bu mail içeriği "You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing."
    linke tıkladım bilgilerimi girdim ve 7 kasımda mülkatımın olduğunu öğrendim. daha sonra unganlardan da randevu aldım. bi problem olucağını düşünmüyorum ama sohbetlerde bahsedilen 2nl maili almadım bu şekilde bir mail aldım içeriğinde ise zaten randevu zamanım gibi bilgiler mevcut 2nl maili almak için mail atmam gerekir mi ?

Aldığınız mail zaten 2NL yani (second notification letter) -ikinci bildirim mektubu. İlki (yani 1NL) kazandığınızı öğrendiğiniz sayfa idi, ikincisi de aynı sayfanın güncellenmiş hali.
    Hayırlı olsun!
    Excelde Tuna sizsiniz sanırım. Forum isminizle aynı olmalı, düzeltirseniz iyi olur.

• ⭐⭐⭐⭐

@hkos81 şu iletideki önemli adımları tamamlar mısınız öncelikle?
    https://yesilkartforum.com/forum/post/514480

• ⭐⭐⭐⭐

@aimer bunun bir süresi yok, pzt talepte bulunabilirsiniz mesela.

• Merhaba 12.000 Dolar yanında 1998 model bir panelvan aracım var üzerime kayıtlı onun ruhsatını da göstereceğim. Ancak bazı 2025 Mülakat deneyimlerinde araç fiyat değerlemesine ait belge götürdüğünü söyleyenler olmuş. Bu şekilde aracın piyasa fiyatını belirten bir belge nereden temin ediyoruz ne şekil kabul ediyorlar bilgisi olan varsa aktarırsa çok memnun olurum benzer şekilde kafasında soru olanlara da yardımcı olur bu konu üzerinde pek bilgi bulamadım.

• Arkadaşlar bangkok şu an ne durumda oturum isteyecek mi bilgisi olan var mı?

• Merhaba, bir sorum olacaktı. Ocak-haziran 2026 arasında Erasmus için Stockholm’de olacağım. Ocaktan sonra dosya taşımak mümkün olur mu bilmiyorum ama case numaram 23 binlerde olduğu için taşısam mı acaba diye düşünüyorum. Ancak Haziran’dan sonra sıra gelirse Stockholm’e de geri dönemem. Böyle bir durumda yine de taşıtmayı denemeli miyim? Ocak Haziran arası Stockholm’de sıra gelir mi? Fikri olan yardımcı olabilirse sevinirim. Bu süreçlerle ilgili hiçbir bilgim yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@Dilan-Yalçın

Evli çiftin kimlik bilgileri, fotoğrafları ve evliliğin yapıldığı tarih gibi temel bilgilerin olduğu sayfa ve diğer dolu olan sayfalar (Evliliğin yapıldığı nüfus müdürlüğü, çocuk bilgileri var ise vb).

• ⭐⭐⭐⭐

@kemal-tartar

Sizin dosyanız Viyana’da mı?

• ⭐⭐⭐⭐

• @mesut57 Çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce anneniz sağlığına kavuşur. Bu konu bilgim olmadığından ve mesaj geride kaldığından bilebilecek birilerini etiketliyim
    @Serapp @ATS16 @gucarslan

• ⭐⭐⭐⭐

@mesut57

Geçmiş olsun, acil şifalar. Randevu öteleme talebinizi kabul edip etmeme kararı tamamen konsolosluğa ait, tercih sizin. Durumu özetler, rapor ile kanıtlar/destekler email atarak cevap beklemeniz faydanıza olabilir. Email adresi [email protected]

• @zuzu4545 Merhaba, elimden geldiğince yardımcı olmak istedim. Bizim de evlilik planımız halihazırda vardı ve GC kazandıktan sonra evlendik. Balayından hemen sonra kimlik ve pasaport yenileme işlemleri için başvuruda bulundum. Ki nikah ve düğün tarihlerimiz arasında 5 gün vardı düğünden sonra balayına çıktık yani bu süreçte çok acele etmedik buna rağmen pasaport veriliş tarihimle nikahım arasındaki süreç 12 gün. 1 ayda yetiştirebilirsiniz diye düşünüyorum bu nedenle. Unganlar'da randevu bulabilir misiniz maalesef o anki yoğunluğa göre değişir ama henüz dosyasına eşini eklemeden yine de eşi adına randevu alan arkadaşlar mevcuttu sanırım forumda kontrol etmenizi tavsiye ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@ygzsays

https://yesilkartforum.com/forum/post/502645

DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığındaki 30.05.25 tarihinden sonraki Ankara mülakat deneyimlerini okumanız faydanıza olacaktır sorularınızın cevabını bulmak için.

Ankara’daki mülakatınız kapsamında evraklarınız için yeminli tercüman (İngilizce veya Türkçe dilleri dışında bir belgeniz var ise tercüme gerekiyor), noter onayı , apostil vs gerekmiyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@Runa, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, bir sorum olacaktı. Ocak-haziran 2026 arasında Erasmus için Stockholm’de olacağım. Ocaktan sonra dosya taşımak mümkün olur mu bilmiyorum ama case numaram 23 binlerde olduğu için taşısam mı acaba diye düşünüyorum. Ancak Haziran’dan sonra sıra gelirse Stockholm’e de geri dönemem. Böyle bir durumda yine de taşıtmayı denemeli miyim? Ocak Haziran arası Stockholm’de sıra gelir mi? Fikri olan yardımcı olabilirse sevinirim. Bu süreçlerle ilgili hiçbir bilgim yok.

28 Ağustos sonrası oturumsuz dosya taşıma kalktı. Öğrenci olarak bulunacağınız için geçici bir oturum belgeniz olacaksa, Stockholm'e taşıtmak mümkün olabilir, taşıttığınızı varsayarsak mülakat ne zaman gelir bilemeyiz çünkü bu sizin bültende aktif olmanızla ilgili, bunu da kimse bilemez.

• ⭐⭐⭐⭐

@mert267 pzt başvurursanız akşamına pasaport numarası ve geçerlilik tarihi bilgilerinin edevlette görüntülendiğini yazdı daha önce arkadaşlar forumda (ben deneyimlemedim, o yüzden paylaşılan bilgiyi yazıyorum sadece). Dolayısıyla o bilgiyle pasaportun elinize teslim edilmesini beklemeden de randevu alabilirsiniz. Ama bence 2-3 gün içinde Kasım mülakatı için randevular dolmaz herhalde, yani son günlerde çok mülakat dağıtıldığı için seçenekleriniz azalabilir ama biteceğini sanmam dediğim gibi önümüzdeki birkaç gün içinde. Tabi bu sadece fikir, kesin olarak kimse bilemez zaten.

• @aysegul tamamdır çok teşekkür ederim yani gün hiç fark etmez yeter ki randevu bulayım

• ⭐⭐⭐⭐

@mesut57 Öncelikle çok geçmiş olsun. Bence kabul etmeleri için geçerli bir sebebiniz var(tamamen şahsi fikrim, bilgiye dayanmıyor), ancak daha önce örneğin pcr pozitif çıkan bir talihli kendisine atanmış mülakat tarihinin ertelenmesi için Ankara'ya email göndermiş ve kabul etmişler. Hem sağlık hem de mülakat tarihini revize etmişler. Yani farklı ve geçerli bir sebeple yaşanmış bir örnek var, bu forumdan. Yalnız tarihi siz seçemezsiniz diye tahmin ediyorum.
    Tabiki karar konsolosluğun, kimse şuandan bilemez bu talebe ne cevap vereceklerini.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |