Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @drbaykal Ben de bir kez başvuru yaptım ve premium pickup yapıp yakındaki bir şubeyi seçtim ama sonucunda bende barkodlu bir yere ulaşamadım. sadece alt kısımda teslim alacağım şubenin ismi yazıyordu o başvuru ana sayfasında.

sonrasında tekrar bir başvuru açtım sıfırdan yapıyorum 7d46d954-34a3-4fed-98a4-6665610a4610-image.png
    bu kısımda eklediğimiz kişinin mi ds260 numarasını yoksa asıl talihliin mi ds260 numarasını gireceğiz tam emin olamadım

• Arkadaşlar sıram 3515 neden meail alamadım acaba gönderim 7 Mayıs 260 formu 6000 meail aldığı ni gördüm nereye bakmak lazım

• Bu ileti silindi!

• @denizezgi eğer bakmakla yükümlü olunan kişinin sonundaysa onun Ds260 nosu olacak, eğer asıl kişiyle asıl kişinin ds260’ı olacak

• @drbaykal Kişi ekleden gelen sonra ekranlardan birinde ama daha önce en başta asıl talihlinin ds260 numarasını sordu mu emin değilim. burda da ek kişininkini girin demek yerine onay numaranızı girin deyince kafam karıştı.

• @Selimdiskaya52

Randevu gününüze kadar düzenli aralıklarla ESC sayfasını kontrol etmenizi öneririm.
    Sayfa güncellendiğinde çıktısını almanız faydalı olacaktır.

Bazı durumlarda katılımcılar 2NL mailini hiç alamadan sayfanın doğrudan güncellendiğini belirtmişti; bu nedenle düzenli kontrol etmek önemli.
    Yine de, e-posta kutunuzun spam/junk klasörünü de ara ara kontrol etmeyi unutmayın.

Hayırlı olsun, sürecinizin sorunsuz ilerlemesini dilerim.

• Ben de nasıl bir sorun yaşayacağım diye bekliyordum ustraveldocs'ta. Dosyamı açıp adımı soyadımı güncellememe rağmen eski soyadım var ve bu bilgi değiştirilemiyor. Üstelik pasaportunuzla aynı olmalıdır uyarısı var burada yazan isim soyisim bilgisinin ama pasaportumda artık yeni soyadım var ve bu güncellemeyi çoktan yaptım.

Konsolosluğa durumu bildireceğim ama benzer bir durum yaşayan var mı?

• @Selimdiskaya52 ekran resminde case numaranız görünüyor, gizleyip atarsanız daha güvenli olur.

• @emels o sitede sorun yaşamamak mucize gibi 🥺

• @ALİ-GAFFAR hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza, kolaylıkla alın vizenizi

• Ustraveldocs'ta kayıt aşamasında ad soyad soruyor. Buraya güncel ad soyadımı girmeme rağmen sistemde oturum açtığımda eski soyadımı görüyor olmak beni çok şaşırttı çünkü ne conf. number ne case number hiçbir bilgimi henüz girmemiştim. DS-260'ı doldururken yer alan e-posta adresimi kullanarak kaydoldum acaba isim bilgisini e-posta ile mi eşleştiriyor? Beni en çok şaşırtan nokta bu oldu. Yardım rica ediyorum sizce yeni bir e-posta oluşturup onunla yeni bir profil açsam bu sorunu yaşar mıyım?

• WhatsApp Görsel 2025-10-10 saat 20.01.32_1bff7637.jpg bana hala mail gelmedi at kcc yazıyor ne yapmalıyım ?

• @denizezgi ikisini de deneyebilirsiniz ama asıl talihliyi daha öncesinde soruyor bundan. Bu bakmakla yükümlü olunan kişinin ds 260’ı bence

• @emels aynı sorunu ben de yaşadım. kızlık soydım ve diğer soyadımla kayıt oldum profilde çat diye tek soyadım çıktı. ve öylece bıraktım 😕 dediğiniz gibi bir bilgi girmedim nerden çekti bu bilgiyi diye düşünüyordum ki bazı arkadaşlar bu sistemin çift soyadı kabul etmediğini söyledi belkş o yüzdendir. ben sitedeki mail adresine mail attım sormak için 2 gün oldu bekliyorım:/ yeni bi e posta bu seffer soyadımın yerlerini değiştircem öndekini alırsa demekki tek soyad kabul ediyodur diye düşünücem 🙂 ama onda da şöyle bi sorun var psaportla aynı olmalı diyor pasaportta iki soyadım var

• @drbaykal size de barkod sayfası gelmemişti değil mi öyle hatırlıyorum. benim de başvurum sonucunda bu şekilde ana ekrana geri dönüyor ve barkod ekranı gelmiyor.
    24d57c32-14ac-408f-b9b6-f68509bd14c9-image.png

• @ebd Teşekkür ederim gözden kaçırmışım.

• @drbaykal pasaport bilgisi soruyor mu acaba ben pasaportumu yenileyeceğim eğer ds-260 formundaki çıkıyorsa yeni pasaportu girdiğimde bende de hata verecektir

• @mert267 pasaport numarası veriliş ve geçerlilik tarihleri soruluyor

• @melisbasdurmus bu kaydı Bangkok için yapmamız gerekiyor mu ne tam olarak?

• @denizezgi evet benim de sayfam bu şekilde. Barkodlu sayfa da yok. Gerekli belgelerde de bu barkodlu sayfayı istemiyorlar saldım ben artık. Sorarlarsa bu sayfanın çıktısını ve maillerimin çıktısını gösteririm diye onları alıcam

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |