Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba, CN13xxx benim uzun süreli vizem var. Eşim için schengen vizesini ne zamana hazır etmeliyim sizce?
    @Serapp
    @gucarslan

• @aliyonel

merhaba ,
    onceki senelere bakildiginda mart- nisan gibi cut off olmaniz beklenir. Ancak her senenin dinamigi farkli , ben sizin yerinizde olsam subat ayini da kapsayacak sekilde 6 aylik vize kovalamaya calisirdim. Seyahat gecmisinizi bilmiyorum ancak sik seyahat ediyorsaniz cascade kurali geregi 6 aylik vize almak artik cok daha kolay.
    Bol sans!

• @gucarslan mesaj alınmıştır 🙂 gereken yapılacak ....

• @rhyten teşekkürler.

• @melisbasdurmus çok güzel hayırlı olsun 🙂 mülakatta istenen belgeleri mail de belirtmişler mi?

• @rhyten @aliyonel

Biz de hesaplarımıza göre geçmiş deneyimleri de incelediğimizde nisan gibi görünüyor fakat dediğiniz gibi bu yıl farklı olabilir, bu sebeple şubat ayını da kapsayacak 6 aylık bir Schengen vizesi yeterli gibi görünüyor ama Schengen vizelerindeki sorunlar nedeniyle 3 aylık da verebiliyorlar iyi hesaplama yapmak lazım , Aralık gibi süreç netleşir o zaman önümüzü daha net görebiliriz diye düşünüyorum, Şubat-Mart-Nisan aralığı bizim için önemli gibi duruyor şu an. Hepimize kolaylıklar diliyorum .

• @Kamile-1 bu 2nl maili sadece mülakat tarihini belirtir. evrak maili konsolosluk tarafından iletilir fakat bangkok konsoloslugu evrak maili atmıyor bildiğim kadarıyla.

• @rhyten Bu arada Viyana size yeşil ışık yaktı.Hayrlı olsun.Bizim için de pozitif gelişme olur umarım 🙂

• @melisbasdurmus kasım ayına mülakat almışsınız oturum isterlerse nasıl olacak peki?

• Arkadaşlar merhaba excelde bi karışıklık mı olmuş? 37xxlerde mülakat alan bir arkadaşımız görünüyor. Teyit etme şansımız var mı acaba

• Arkadaşlar merakımdan soruyorum yeni süreçte oturum veya vatandaşlık yok ise dosya taşıma randevu konusu kapandı sanırım artık. Şu an için Ankara'da randevular case number da 5 hanlere ulaştı mı ya da ihtimali söz konusu mu?

• @barisakkaya, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merakımdan soruyorum yeni süreçte oturum veya vatandaşlık yok ise dosya taşıma randevu konusu kapandı sanırım artık. Şu an için Ankara'da randevular case number da 5 hanlere ulaştı mı ya da ihtimali söz konusu mu?

Listeyi şimdi gördüm arkadaşlar sorumun cevabını aldım teşekkürler.

• Selam arkadaşlar,
    Bugün Unganlar’da saat 09.20’de sağlık randevumuza geldik. Bizden sadece pasaport ve (varsa) aşı kartı istediler. Benim aşı kartım yoktu ama eşimin vardı.

Ardından danışmadaki hanımefendi bizi sandalyeye oturttu, fotoğrafımızı çekti ve düzen laboratuvara yönlendirdi. Orada kan ve idrar tahlili verdik, ayrıca röntgen çekildik. İki kişi için laboratuvara toplam 235 dolar ödedik.

Daha sonra bayan Unganlar bana 4, eşime ise 2 aşı yaptı. Muayne ve aşılar için unganlar toplamda 720 dolar aldılar.

Yarın da raporumuzu saat 17.00’de teslim edecekler.

• @barisakkaya 5 hanelerden kastınız 10xxx üzerisi ise şu anda zaten ulaşamaz çünkü açıklanan vise bülteni EU için 7750 Ankara bu sene şaşırtıcı derece hızlı bir şekilde dosyaları eriterek çoğu kişiye kasım için mülakat verdi ancak böyle ilerleyip ilerlemediğini ileriki bültenlerde daha net görüceğiz

• @ebd @aimer sanırım sizden bahsediyor. acıklamınızda 3XXX yazıyor ancak Excel dosyasında 37xx hangisi doğrudur?

• @barisakkaya

Merhaba,
    Forumda sorularınıza doğru yanıtlar alabilmeniz için sürecinizi imzanıza taşımanızı öneriyorum.
    Fırsatınız olduğunda da bilgilerinizi excel tablosuna girebilirsiniz.

• Dün gelen 2NL mailinin ardından bugün Ankara'dan evraklar için ayrıca mail geldi. Herkesin sorunsuz şekilde AP'siz süreci güzelce geçirmesini diliyorum.

• @bvrak bana henüz gelmedi, listeyi paylaşabilir misiniz

• Başta Bangkok yolcuları olmak üzere herkese selamlar...

Biz de dün gece itibariyle 2NL mailimizi aldık, sabah 08:30'da mülakatımız 🙂

• @Buse-Demir-0 teşekkürler ama yemek olayını kaçırdım malesef😅 mecburen bakıcaz burada bişeylere artık

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |