DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Arkadaşlar merhaba excelde bi karışıklık mı olmuş? 37xxlerde mülakat alan bir arkadaşımız görünüyor. Teyit etme şansımız var mı acaba
-
Arkadaşlar merakımdan soruyorum yeni süreçte oturum veya vatandaşlık yok ise dosya taşıma randevu konusu kapandı sanırım artık. Şu an için Ankara'da randevular case number da 5 hanlere ulaştı mı ya da ihtimali söz konusu mu?
-
@barisakkaya, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merakımdan soruyorum yeni süreçte oturum veya vatandaşlık yok ise dosya taşıma randevu konusu kapandı sanırım artık. Şu an için Ankara'da randevular case number da 5 hanlere ulaştı mı ya da ihtimali söz konusu mu?
Listeyi şimdi gördüm arkadaşlar sorumun cevabını aldım teşekkürler.
-
Selam arkadaşlar,
Bugün Unganlar’da saat 09.20’de sağlık randevumuza geldik. Bizden sadece pasaport ve (varsa) aşı kartı istediler. Benim aşı kartım yoktu ama eşimin vardı.Ardından danışmadaki hanımefendi bizi sandalyeye oturttu, fotoğrafımızı çekti ve düzen laboratuvara yönlendirdi. Orada kan ve idrar tahlili verdik, ayrıca röntgen çekildik. İki kişi için laboratuvara toplam 235 dolar ödedik.
Daha sonra bayan Unganlar bana 4, eşime ise 2 aşı yaptı. Muayne ve aşılar için unganlar toplamda 720 dolar aldılar.
Yarın da raporumuzu saat 17.00’de teslim edecekler.
-
@barisakkaya 5 hanelerden kastınız 10xxx üzerisi ise şu anda zaten ulaşamaz çünkü açıklanan vise bülteni EU için 7750 Ankara bu sene şaşırtıcı derece hızlı bir şekilde dosyaları eriterek çoğu kişiye kasım için mülakat verdi ancak böyle ilerleyip ilerlemediğini ileriki bültenlerde daha net görüceğiz
-
-
Merhaba,
Forumda sorularınıza doğru yanıtlar alabilmeniz için sürecinizi imzanıza taşımanızı öneriyorum.
Fırsatınız olduğunda da bilgilerinizi excel tablosuna girebilirsiniz. -
Dün gelen 2NL mailinin ardından bugün Ankara'dan evraklar için ayrıca mail geldi. Herkesin sorunsuz şekilde AP'siz süreci güzelce geçirmesini diliyorum.
-
@bvrak bana henüz gelmedi, listeyi paylaşabilir misiniz
-
Başta Bangkok yolcuları olmak üzere herkese selamlar...
Biz de dün gece itibariyle 2NL mailimizi aldık, sabah 08:30'da mülakatımız :)
-
@Buse-Demir-0 teşekkürler ama yemek olayını kaçırdım malesef😅 mecburen bakıcaz burada bişeylere artık
-
28 Ağustos duyuru öncesinde dosyamı taşıdım. 1 Kasım sonrası görüşmem planlanırsa benden ikamet talep edilecek mi diye soru sormuştum.
Kcc benim soruma bu şekilde cevap verdi.
Sorunuz için teşekkür ederiz.
DS-260 formunuz işleme alındı. Mülakat yeriniz Hong Kong'dur. Ancak, seçilen makamın yasal sakini değilseniz, makam burada belirtilen politikaya uygun olarak mülakatı reddetme yetkisini saklı tutar: https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/adjudicating-applicants-in-their-country-of-residence-aug-28-2025.htmlKentucky Konsolosluk Merkezi'nin belirli bir Çeşitlilik Vizesi (DV) davasıyla ilgili sorularınıza yardımcı olabilmesi için, Asıl Başvuru Sahibinin tam adını, tam dava numarasını ve doğum tarihini orijinal başvuruda girildiği gibi aşağıdaki formatta (AAGGYYYY) belirtmeniz gerekmektedir. Lütfen Kentucky Konsolosluk Merkezi'nin, belirli davanızın diskalifiye edilip edilmeyeceğini size söyleme yetkisine sahip olmadığını unutmayın. Bunu yalnızca vize görüşmeniz sırasında bir konsolosluk görevlisi yapabilir. Kentucky Konsolosluk Merkezi'ne herhangi bir kağıt belge göndermeyin.
Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki web sitelerine bakın:
Çeşitlilik Vizesi Web Sitesi: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
Çeşitlilik Vizesi Talimatları: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
DS-260 talimatları: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
Çeşitlilik Vizesi çekilişine katılmak veya seçim bildirimini kontrol etmek için: https://dvprogram.state.gov -
Arkadaşlar, benimde 2nl mailim gelmiş fakat ilk mülakat tarihim 14 ekimdi ve konsolosluğa mail atarak geç öğrendiğim için mülakatımı ertelemelerini istemiştim. 24 ekime çekildi mülakatım. Gelen mailde 14 ekim için planlandığı yazıyor. Bu durumda konsolosluk ile tekrar iletişime geçmeli miyim? Başına gelen oldu mu?
-
@cncncnr Görüşmeye Getirilecek Belgeler (Tüm Başvuru Sahipleri)
Mahkeme Kayıtları (Aslı ve İngilizce çevirisi): Herhangi bir başvuru sahibi herhangi bir ülkede tutuklanmış, suçlanmış, hüküm giymiş veya hapsedilmişse.
Adli Sicil Belgesi (Polis Sertifikası) (Aslı ve İngilizce çevirisi): Herhangi bir başvuru sahibi
Bir başka yabancı ülkede 12 aydan uzun süre yaşamışsa
VEYA Ne kadar yaşadığına bakılmaksızın herhangi bir nedenle tutuklanmışsa.
Nişanlı (K1) Vizesi Başvuru Sahipleri için: Herhangi bir yabancı ülkede 6 aydan uzun süre yaşamışsa VEYA tutuklanmışsa.
Not: Türkiye için polis sertifikası, arşiv kayıt kontrolünü (Arşiv kayıtlı Adli Sicil Kaydı) içermeli ancak tercüme edilmesine gerek yoktur.
Önceki Evlilik Belgeleri (Aslı ve İngilizce çevirisi): Geçerliyse, önceki eş(ler)inizle ilgili Evlilik Cüzdanı, Boşanma Belgesi ve/veya Ölüm Belgesi.
Sağlık Muayenesi: Tüm göçmen vize başvuru sahipleri, konsolosluk tarafından belirlenen bir panel hekimi tarafından tıbbi muayeneden geçmelidir.
Belge Teslimat Kaydı: Görüşmeden önce, pasaport ve vize paketinizin teslimat adresi www.ustraveldocs.com/tr/en/ adresinden kaydedilmelidir.
Renkli Fotoğraf: Her başvuru sahibi için 51 x 51 mm (2 x 2 inç) boyutunda, fotoğraf kalitesinde kağıda basılmış iki adet fotoğraf.
Geçerli ABD Göçmen Olmayan Vizesi Olan Önceki Pasaport (Aslı): Geçerliyse.
Her Bir Başvuru Sahibi İçin Detaylar
Lise veya Üniversite Diploması (Aslı ve İngilizce çevirisi): Türkçe belgeler için İngilizce çeviriye gerek yoktur.
Banka Hesap Dökümleri:
Hesap bakiyesi ve son altı aylık işlem geçmişini göstermelidir.
VEYA Bir sponsordan orijinal I-134 Destek Beyannamesi ile birlikte sponsorun 1040 Bireysel Gelir Vergisi beyannameleri, W2 formları ve ABD pasaportu veya yeşil kartının fotokopisi.
Not: I-134 formu sunuyorsanız, göç eden her ek aile üyesi için bir kopyasını hazırlayın.
Pasaport (Aslı): ABD'ye planlanan giriş tarihinden itibaren altı ay daha geçerli olmalıdır.
Diversity Vize Başvuru Ücreti: Başvuru sahibi başına $330 ABD Doları. Tam nakit getirilmelidir. (TL veya ABD Doları olarak ödenebilir.)
Askerlik Tamamlama/Muafiyet Kartı (Aslı).
Adli Sicil Belgesi (Polis Sertifikası) - Türkiye (Aslı):
Tüm Türk vatandaşları veya Türkiye'de ikamet edenler için zorunludur.
Arşiv kayıt kontrolünü (Arşiv kayıtlı Adli Sicil Kaydı) içermelidir.
(Takip eden sığınmacı/mülteci (V92/93) başvuru sahipleri için gerekli değildir.)
Doğum Belgesi (Türkiye) - Nüfus Kayıt Örneği (Aslı):
Nüfus kayıt örneğinde tüm eylemlerin (boşanma(lar), evlilik(ler) ve ölüm(ler)) listelenmiş olması gerektiğini lütfen unutmayın.
Türk başvuru sahiplerinin diplomalarının bir kopyasını ve evlilik cüzdanlarının iki kopyasını sunmaları gerekmektedir.
Yapay zekayla derledim gelen maili, eksik veya yanlış varsa affola. Ben tek başıma başvurduğum için eş veya çocuk(lar) için istenen ekstra bir belge varsa bana gelen mailde yazmamakta. Ayrıca ESC sayfasında yazan konsolosluk adresinin eski adres olduğu gözükmekte, gelen mailde şuan güncel olan Çukurambar'daki adres belirtilmiş. Forumda daha önce belirtilen belgeler dışında ekstra bir belge mailde yazmıyor.
-
@Murat-Dündar kccnin insiyatifi konsolosluklara bıraktıktan sonra bangkok mülakat atadı. herhangi bi belge maili yollamıyor dediğim gibi. oturum isteselerdi ekstra bilgi verilirdi veya insiyatifi almışlardır diye düşünüyorum. sorup suyu bulandırmayacağımı iletmiştim daha önce. gidip göreceğim.
-
Bu ileti silindi! -
İmzanızı kontrol etmeniz ricadır, iletilerinizde çıkmıyor.
-
@bvrak, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@cncncnr Görüşmeye Getirilecek Belgeler (Tüm Başvuru Sahipleri)
Mahkeme Kayıtları (Aslı ve İngilizce çevirisi): Herhangi bir başvuru sahibi herhangi bir ülkede tutuklanmış, suçlanmış, hüküm giymiş veya hapsedilmişse.
Adli Sicil Belgesi (Polis Sertifikası) (Aslı ve İngilizce çevirisi): Herhangi bir başvuru sahibi
Bir başka yabancı ülkede 12 aydan uzun süre yaşamışsa
VEYA Ne kadar yaşadığına bakılmaksızın herhangi bir nedenle tutuklanmışsa.
Nişanlı (K1) Vizesi Başvuru Sahipleri için: Herhangi bir yabancı ülkede 6 aydan uzun süre yaşamışsa VEYA tutuklanmışsa.
Not: Türkiye için polis sertifikası, arşiv kayıt kontrolünü (Arşiv kayıtlı Adli Sicil Kaydı) içermeli ancak tercüme edilmesine gerek yoktur.
Önceki Evlilik Belgeleri (Aslı ve İngilizce çevirisi): Geçerliyse, önceki eş(ler)inizle ilgili Evlilik Cüzdanı, Boşanma Belgesi ve/veya Ölüm Belgesi.
Sağlık Muayenesi: Tüm göçmen vize başvuru sahipleri, konsolosluk tarafından belirlenen bir panel hekimi tarafından tıbbi muayeneden geçmelidir.
Belge Teslimat Kaydı: Görüşmeden önce, pasaport ve vize paketinizin teslimat adresi www.ustraveldocs.com/tr/en/ adresinden kaydedilmelidir.
Renkli Fotoğraf: Her başvuru sahibi için 51 x 51 mm (2 x 2 inç) boyutunda, fotoğraf kalitesinde kağıda basılmış iki adet fotoğraf.
Geçerli ABD Göçmen Olmayan Vizesi Olan Önceki Pasaport (Aslı): Geçerliyse.
Her Bir Başvuru Sahibi İçin Detaylar
Lise veya Üniversite Diploması (Aslı ve İngilizce çevirisi): Türkçe belgeler için İngilizce çeviriye gerek yoktur.
Banka Hesap Dökümleri:
Hesap bakiyesi ve son altı aylık işlem geçmişini göstermelidir.
VEYA Bir sponsordan orijinal I-134 Destek Beyannamesi ile birlikte sponsorun 1040 Bireysel Gelir Vergisi beyannameleri, W2 formları ve ABD pasaportu veya yeşil kartının fotokopisi.
Not: I-134 formu sunuyorsanız, göç eden her ek aile üyesi için bir kopyasını hazırlayın.
Pasaport (Aslı): ABD'ye planlanan giriş tarihinden itibaren altı ay daha geçerli olmalıdır.
Diversity Vize Başvuru Ücreti: Başvuru sahibi başına $330 ABD Doları. Tam nakit getirilmelidir. (TL veya ABD Doları olarak ödenebilir.)
Askerlik Tamamlama/Muafiyet Kartı (Aslı).
Adli Sicil Belgesi (Polis Sertifikası) - Türkiye (Aslı):
Tüm Türk vatandaşları veya Türkiye'de ikamet edenler için zorunludur.
Arşiv kayıt kontrolünü (Arşiv kayıtlı Adli Sicil Kaydı) içermelidir.
(Takip eden sığınmacı/mülteci (V92/93) başvuru sahipleri için gerekli değildir.)
Doğum Belgesi (Türkiye) - Nüfus Kayıt Örneği (Aslı):
Nüfus kayıt örneğinde tüm eylemlerin (boşanma(lar), evlilik(ler) ve ölüm(ler)) listelenmiş olması gerektiğini lütfen unutmayın.
Türk başvuru sahiplerinin diplomalarının bir kopyasını ve evlilik cüzdanlarının iki kopyasını sunmaları gerekmektedir.
Yapay zekayla derledim gelen maili, eksik veya yanlış varsa affola. Ben tek başıma başvurduğum için eş veya çocuk(lar) için istenen ekstra bir belge varsa bana gelen mailde yazmamakta. Ayrıca ESC sayfasında yazan konsolosluk adresinin eski adres olduğu gözükmekte, gelen mailde şuan güncel olan Çukurambar'daki adres belirtilmiş. Forumda daha önce belirtilen belgeler dışında ekstra bir belge mailde yazmıyor.
Her CN özelinde, CN içerisindeki principal veya beneficiary applicant bazında talep edilen evraklar değişiklik gösterebilir. Geçmiş mülakat deneyimlerinde ve @bvrak’ın iletisindeki evrakları baz almakla birlikte size gönderilecek email’de istenen evrakları dikkatle incelemeniz faydanıza olacaktır.
-
@MKA mulakatınızda başarılar umarım sorunsuz rahat bir görüşme olur güzel haberi bizlerle de paylaşırsınız
-
@melisbasdurmus Raporu almak ne kadar sürüyor?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum