Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Yuksek lisans ve universite diplomam var ve diploma uzerinde hem turkce hem ingilizce yaziyor buna ragmen lisa diplomasi gerekiyormu viyana icin ?

• @mhmtkz Numarayı verdikten sonra dosyayı açtılar. Hatta şüpheye düşüp eşimin de numarasını verdim ve "kontrol edebilir misiniz onda sıkıntı var mı" dedim, onun dosyasını da açmışlar 🙂 ikisini de submit edip kapattım. neyse işin özü çözüldü

• 2NL maili alam oldu mu arkadaşlar? Mail ile mülakat yerimi günümü öğreneli 10 gün oldu gelen giden mail yok

• @swadze bize de gelmedi ve aynı şekilde 10 gün oldu , bu bir sorun mu acaba

• @meral bu durumda bizim gibi tekrardan Ankara'ya taşımak isteyenlerinde talebini dikkat almayacaklar gibi yorumlayabilir miyiz ? @Serapp

• @bkio, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@denizezgi merhaba, benim lisans diplomam var ama ilk günlerde ne olur ne olmaz diye lisemden de belge almıştım. Aynı durum benim lisem için de geçerli, rica ettim verdikleri belgeye parantez içerisinde lisenin eski adını da yazdılar. İlgili müdür/müdür yardımcısıyla görüştünüz mü ?

görüştük bir belge verebileceklerini söylediler ama üstünde yeni isim yazacak. Rica edelim oluyorsa lisenin eski ismini de eklesinler o halde

@swadze bize de mülakat maili henüz gelmedi. bir hafta daha bekleyip sormayı düşünüyorum ama bu sefer nereye soracağız ankara ya mı direk acaba

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze ekimde mülakata girecek arkadaşlara bile gitmedi 2nl emaili, daha doğrusu hepsi adına konuşmayayım da, 2nl emaili almamış olan ekim mülakatlı kisiler olduğunu biliyorum. Alan olursa bence yazarlar ya.

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze ekimde mülakata girecek arkadaşlara bile gitmedi 2nl emaili, daha doğrusu hepsi adına konuşmayayım da, 2nl emaili almamış olan ekim mülakatlı kisiler olduğunu biliyorum. Alan olursa bence yazarlar ya.

Aynen bencede bir problem var sistemlerde herhalde. Belkide shuwdown sebebi ile bişeyler var anlamadım. Ben mail gelmez ama KCC'nin tarih maili geçerli olur diye de bugün iş durumumu finansal durumumu ayarladım artık sağlık randevusunu zaten almıştık. Herhalde hocam yanlışlık oldu demezler 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@mruzum yok siz buranın vatandaşısınız, burada oturumunuz var, aynı şey değil. O yüzden Serap Hanım size yazmanız gereken emailde de vatandaşlık vs bilgilerden bahsedin demişti yanlış hatırlamıyorsam.

• Yeni bülten açıklandı mı 8-15 arası açıklanıyordu?

• @denizezgi
    Biz de aynı durumdayız. Eşimin lise diploması kayıp, okul sadece lise transkriptini verdi. Ama üniversiteye girişi olduğu ve kaydını sildirdiğinden e-Devlet’ten üniversite transkriptini de aldık. Görüşmede hem QR kodlu mezuniyet belgesini hem de lise mezuniyetini desteklemesi açısından üniversite transkriptini vermeyi düşünüyoruz. Ankara Konsolosluğu da Türkiye’deki bürokrasiyi biliyordur yani bir sorun olmayacağını ümit ediyoruz.

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze yok demezler 😁😁 2nl emailinin gelmeme ihtimalinin oldugunu, veya geç gelebildiğini(mülakattan 2 gün önce bile alan oldu yanlış hatırlamıyorsam) muhtemelen 765252773 kez yazmışımdır, ama sakalım yok diye oluyor sanırım bunlar 🤪🤪 şaka tabiki, yani bu seneye mahsus değil aslında, ama bu sene herşey bir değişik ilerliyor, o yüzden bu seneye bağlı bir aksaklık olabilir de 😁 Bu sene hersey mümkün 🤔

• @swadze biz de tren biletlerini vs aldık. sağlık muayene randevusunu da. ceac sitesinde ankara görünüyor ama mülakat için saat bilgisi yazılmamış henüz. sadece kcc den gelen cevap maili var mülakat tarihi için. saati bilmiyoruz

• Bu ileti silindi!

• @aysegul Evet en son Serap Hanım'ın belirttiği gibi mail attım ancak yine aynı dönüşü aldık.Şuan için beklemedeyiz. İnceleyip dönüş yapmalarını umut ediyorum. Benzer maili atıp aynı cevabı alıp hiç dönüş alamadıkları için böyle yorum yaptım.

• @aysegul peki 2nl maili almasak da dosyamızı evlilik sebebi ile açtırıp değişiklik yapalım mı? Mülakatamız iptal olur mu bilemedik. Diğer yanda da değişikliği yapmakta geç kalırsak sorunu var. Konsolosluğa mülakat saati için mail attım ama pna cevap gelmedi. En azından konsolosluktan teyit edip değişikliği öyle yaparım diye düşünmüştüm. Sağlık mülakatıma da az kaldı 😞

• @denizezgi, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze biz de tren biletlerini vs aldık. sağlık muayene randevusunu da. ceac sitesinde ankara görünüyor ama mülakat için saat bilgisi yazılmamış henüz. sadece kcc den gelen cevap maili var mülakat tarihi için. saati bilmiyoruz

Ceac derken ds260 formunun o ekranında mı at Ankara gözüküyor yoksa check my visa status kısmında mı çünkü check my visa status bende sürekli hatalı Case number hatası veriyor

• @swadze 195d9d27-9305-4f07-89db-d3c04cc4191a-image.png

Buradan girince your case is currently at ankara yazıyor sağ üstte. green card çıktığını öğrendiğimiz sayfada ise altta Post: Ankara yazıyor başka birşey yazmıyor

bir kaç gün önce bize de yanlış case number diyordu düzeldi

Kasım ayı Mülakatı planlanmış olup da mail almayan ama check status sayfasında mülakat saati girilmiş olan varsa belki paylaşabilir

• Merhaba,

Talihli eşim ve 2008 öncesi liseden mezun olduğu için e-devletten barkodlu mezun belgesine ulaşamıyordu. Okulla irtibata geçerek okul tarafından meb-ebys sistemine mezuniyet bilgileri girildi. Okul barkodlu mezuniyet belgesi verdi fakat halen e- devlette mezun belgesi görünmüyor . Belge geçerli imidir? Ayrıca yapılması gereken bir şey var mıdır? Ve okul adı“ Anadolu lisesi” olarak değişmiştir. Okul isim değişikliği için resmi evrak almak gerekli mi?

• @ebd @denizezgi benim elimde diplomam var ama edevlet kaydım olmadığı için okuldan belge aldım benim de okulumun adı değişmişti diploma ve qr kodlu belgede farklı isimler yazıyor. Hong kong konsolosluğu önden belge olarak diplomamı ve qr kodlu belgemi istemişti attım ve sorun yok diye döndüler. 20 ekimde kesin cevabı yazmış olabilirim ama şuan sorun yok gibi duruyor 🙂

@Zeynep_Oz ben isim değişikliği belgesi istedim öyle bir evrak veremeyiz dediler. Ama benim okulumun umursamazlığı da olabilir

Benzer Başlıklar

• 728
  • 7344
  • 19441
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |