Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Emre-Kurtulmuş yanlış hatırladım o zaman. Teşekkürler 👍

• Bu ileti silindi!

• @elbruz, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@kedisever ds260 doldururken direkt olarak seul mü seçtiniz? Yoksa ankara dan mı taşıdınız?

Ankara sectim ancak Mayis ayinda Bangkok’a tasimistim daha Kore’de universlteye kabul almamistim. Ardindan kabul alinca tasindim 30 Agustos’ta Bangkok’tan Seoul’e tasima talep ettim. Onceki maillerde dosyaniz tasindi dediler. Simdi de oturumunuzu kanitlamaniz gerekiyor dediler. Ulke degisterecek olan varsa diye maili buraya ekledim.

• @Fer-0 Mayis ayinda Bangkok, 30 Agustos’ta Bangkok’tan Seoul’e tasidim.

• @Emre-Kurtulmuş tesekkur ederim asıl talihli benim

• @kedisever

Öğrenci belgeniz, kabul mektubunuz vb. belgeleri kanıt olarak sunabilirsiniz.
    Bu durum sürecinizde herhangi bir sorun yaratmayacaktır, zira dosya numaranız henüz current değil.

Dilerseniz elinizdeki belgeleri proof of residence olarak belirterek dosyanızın taşınması yönünde yeniden bir mail gönderebilirsiniz.

Ayrıca, hangi belgelerin tam olarak bu kapsama girdiğini açıklayan bir yazı başlık altında geçmiş sayfalarda paylaşılmıştı.
    Belgelerinizi hazırlamadan önce o yazıyı da incelemenizi tavsiye ederim.
    Ancak hatırladığım kadarıyla, öğrenci belgesi açık şekilde proof of residence olarak kabul ediliyor.

• @gucarslan abi bk dan da aynı performans haberlerini bekliyoruz 🙂 30 eylül de dosyam bk ya taşındığına dair mail aldım dün gece ikamet vs ile ilgili otomatik mesaj geldi beklemekten başka birşey yapmamız gerekiyor mu 🙂 ?

• @kedisever 28 Ağustos sonrası olduğu için maili otomatik aldınız muhtemelen. Bir ince kalp çarpıntısına sebep oldunuz 🤦♂😃 öğrenci iseniz zaten oturum ve diğer evraklar konusunda sıkıntınız olmayacaktır. vizenizi hayırlısı ile almanızı dilerim.

• @aysegul sorunum çözüldü sistem üzerinden 19 kasıma tarih verilmiş

• merhaba arkadaşlar grenn card için kaç yıllık pasaport gerekli

• Dosyam Hong Kong'da mayıs ayında direk taşımıştım bilgili arkadaşlara bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim. Kısaca özet geçeyim; eşim hamile ocak gibi doğum olacak. Uçuş zamanı hamileliğin son dönemine denk gelirse mülakata gidemeyiz. Şimdi sorularım şunlar;

1- Eğer Hong Kong Kasım'ı es geçip Aralık yada Ocağa mülakat verirse hamilelik nedeniyle uçamayacak. Bu durumda mülakatıma erteleme mi talep etmeliyim yoksa Ankara'ya mı geri taşımalıyım? Hangisi daha az riskli olur?

2- Olurda Kasıma mülakat verilirse gidebiliriz ve vizeleri aldık varsayarsak, çocuk Türkiye'de doğacak bizimle birlikte Amerika'ya ilk girişte gelse otomatik onunda greenkart işlemleri başlatılır mı? Havalimanında vs. sorun çıkarırlar mı?

• @Emre-Kurtulmuş dediginiz gibi oldu 5 Kasıma vermisler mulakatı fakat ben excele denememe ragmen giremedim benim icin bir arkadasım girebilirse cok sevinirim yardımlarınız icin cok tesekkur ederim

• @alperaracli
    Direk travel state'in verdiği bilgi şu şekilde. Buna göre ayarlamanız gerekiyor. ABD'ye giriş yaptığınız tarihten itibaren 6ay geçerli olması lazım.

Passport(s) valid for six months beyond the intended date of entry into the U.S. for you and each family member applying for a visa.

Kaynak:

• @gucarslan Elinize sağlık çok sevindim, HK içinde olursa muhteşem olur.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@enesemreekiz sokak hayvanlarına yardım edebilirsiniz 😉

• @Movistar74 @yagmurgunes
    Merhaba, vermis oldugunuz bu bilgi dogruyu yansitmiyor. Eger aile bireylerinden gelmek istemeyen biri varsa DS-260 formunu incomplete sekilde birakmasi gerekiyor ki talihli arkadasimiz dogru olani yapmis. Vize almak istemeyen aile bireyi icin form doldurmak gerekmiyor. Sadece mulakat sirasinda gerekcesi soruldugunda aciklama yapilmasi yeterli olacaktir. Green Card ciktiktan sonra bu tarz anlasmazliklar olabiliyor. Bu durum cok olagan bir durum ve hayat bir sekilde devam ediyor. Nacizane onerim, aile bireylerinden biri, bir sebepten gelmek istemiyorsa bile kendisinin ikna edilip en azindan bir kez olsa da Amerika’ya gelip, Green Card’i icin surecini baslattiktan sonra yasayip yasamama konusunda nihai karari vermesi yonundedir.

• Bu ileti silindi!

• @ugursway öneriniz için çok teşekkür ederim ancak eşim için gelme söz konus olamayacak ben iki kızımla gideceğim umarım.

• Kendim 3 ve 7 yas kızlarım icin hesabımda minimum ne kadar göstermem gerekir acaba?

• @Serapp Belirttiğiniz formatta durumu izah ederek mail attım ancak yine aynı şekilde dönüş yapıyorlar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |