Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• bana mulakatla ilgili herhangi bir mail gelmedi henuz ve suan ceac`a giris yaptigimda bilgilerimin eslesmedigini soyluyor! panik yapmali miyim ?

• Mülakat tarihi almış olan herkes için hayırlı olsum.

2NL maili bana da halen gelmedi. Ben konsolosluğa 9 ekimde sağlık randevum var vs vs diye yazdım. Onlarda 20 ekim 8:30 olarak dönüş yaptı. Konsolosluğun evrak talebinden bu yana 10 iş günü geçti halen 2nl yok 🙂

• @aysegul Merhaba öğrenebildiniz mi 29 Ekim de çalışıyorlar mı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

garip bir gelişme, covid dönemi başında da yaşamıştık. DOS, konsolosluk bütçelerinden kesinti yapma kararı almış. her ne kadar vize süreçlerini etkilemeyecek dense de, "twitter'dan tweet atmak için bütçemiz yok" diyecek haddeye gelmişler..

bekleyip görelim hep birlikte;

• @Emre-Işık-0 evet, “The case information you entered does not match our records…” hatası alıyorum. sizde de öyle mi ?

• merhabalar ds260 formlarının çıktısını almak için ceac.gov üzerinden giriş yapmaya çalışıyorum. bilgilerimi girdiğimde
    The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.
    şeklinde uyarı alıyorum yaşayan nedenini veya çözümünü bilen varmı.

• @gucarslan ABD kongresi bütçeyi onaylamazsa federal kurumların bir kısmı “para yok, çalıştıracak adam yok” moduna giriyor. Zorunlu olmayan personel ücretsiz izne çıkıyor, sosyal medya hesaplarını yönetenler bu kategoriye giriyor. Konsolosluk hizmetleri ne kadar devam etse de hız konusunda biraz yavaşlama ihtimali var.

• Bu ileti silindi!

• @ATS16 benim başka bir sorum olacak. Mülakat tarihimizi kcc ye sorarak öğrendik. Esc ekranında henüz hiçbir şey gözükmüyor. Şu an dosyamızı açtırsak sıkıntı olur mu yoksa esc ve 2nl yi beklemeli miyiz?

• 5 Kasım'da mülakatımız var, sağlık muayenesini 30-31 ekim almamız mantıklı olur mu? Eşim ehliyetini kaptırdığı için psikoloğa yönlendirileceğini öngörüyoruz, ama asıl talihli benim. Bu sürecimizi uzatır mı, cumartesi hastane açık oluyor mu?

• Benim merak ettiğim bir konu var: Mali yıl başlamadan dosya taşımak hangi açılardan avantajlı oluyor? Daha önce bu konuyla ilgili bir fikrim olmadığı için sormak istedim. Bu hafta dosya taşıma maili atmayı düşünüyordum; oturum iznim de bu ay çıkacak ve case number’ım yüksek. Bu ay tasimamin bana negatif etkileri olacak mi cidden fikri olan var mi ? Yoksa ds-260 formunu gönderir göndermez dosyaya taşımalı mıydım ?

• @efemu35 Aynı hatayı alıyorum +

• @aysegul Teşekkürler

• @efemu35 aynı hatayı bende alıyorum neden acaba?

• 16 Ekimde Viyanada vize mülakat tarihim verilmişti. Gerekli belgeleri hazırlamaya başladım ama banka hesap dökümünü ne zaman almalıyım bilemedim. Önümüzdeki birkaç gün içinde almamın bir sakıncası olur mu yoksa Viyanaya gitmeden birkaç gün önce almam daha mı mantıklı olur sizce

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@eceslc mülakatınızın gelmesini bekleyin.
    ne için açtıracaksınız peki dosyanızı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cake mümkün olduğunce erkene alın.
    çalışma günlerini de siteden bakabilirsiniz, hepsi yazıyor

• @efemu35 Bende de ayni hata var sebebini ogrenbildiniz mi ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@onurfenci gitmeden önce alırsınız, zaten çok bir önemi yok banka dökümlerinin.
    onların ilgilendiği şey sizin bankadaki paranız değil.

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |