Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 teşekkürler. Maili [email protected] adresine atacağız doğru mudur?
    Bir de unganlar randevu için diversity seçeceğiz değil mi

• Ankaradan mulakat alan en yuksek CN kac suan numaralar cok karisik duruyor.Soyle de bir onerim var bu tarz soru isaretlerinin netlesmesi adina 4 haneli CN e sahip butun talihliler excelde CN bilgilerine 1 rakam da eklerse bunu netlestirebilcegimizi dusunuyorum(3XXX yerine 34XX gibi)hali hazirda zaten boyle kullanan kullanıcılara tesekkur ediyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077

Arama butonunu kullanmanızı tavsiye ediyorum, sağlık muayenesi seçeceğiniz kategori için bir üstte Sn. @aysegul cevap verdi size.

• @Uğur-Çelik, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ankara özelinde unganlardan sağlık randevusu alma sitesinde "Applicant Category" kısmına Immigrant mı Diversity mi seçmeliyiz

Bu mesaja verilmiş bir cevap göremedim hocam. Arama butonunu kullanıyorum fakat cevabı bulamıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077

Başka bir Uğur isimli kullanıcıya cevap verilmiş.

https://yesilkartforum.com/forum/post/512457

• @ATS16 Teşekkürler. Son olarak maili atacağım adresi de teyit edebilir misiniz. [email protected] burası olacak değil mi kcc değil.

• ⭐⭐⭐⭐

• ceac’a girebilen var mı acaba ? tüm bilgileri doğru girmeme rağmen eşleşemedi diyor birkac kez denedim ama giremedim. 1 ekim ile alakası olabilir mi ?

• @efemu35 aynı hatayi bende aldim teknik bir problem gibi gozukuyor

• @aysegul Umuyoruz Ayşegül hanım çok teşekkürler. Sizlere de kolay geçen bi süreç dileriz yolunuz açık olsun.

• @ArifK34-0 muhtemelen Ankara

• @tumra aksiyon almakta baya geç kalmışsınız. farklı bir ülkeden oturum izni alsanız bile, oradaki konsolosluğun size mülakat vereceği yada mülakata girdikten sonra mali yılın sonuna kadar sizi AP de bırakmayacağı maalesef garanti değil. Daha önce bu yöntemi izleyip mülakat alamayan yada mali yıl sonuna kadar AP de kalıp hakları yanan bir çok örnek oldu. umarım sizin için her şey yolunda gider

• @aysegul dosya durumu ile ilgili bir mail atmıştım tekrar mail atıp randevu detayını sorsam sorun olur mu ?

• @cake sağlık sorunları (tüberküloz vb bulaşıcı hastalık), sabıka kaydı araştırması (geçtiğimiz dönemde bir arkadaşın sosyal medyadan küfür etmesi sebebi ile aldığı cezadan kaynaklı sabıkası olduğu için vize reddi oldu), maddi yetersizlik nedeni ile sponsor talebi, eksik evrak vb.

• @QSimsekumit Excel Tablosu'nun en alt kısmındaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin, yöneticiler daha sonra uygun yere taşıyor olacaklar.

b8a5f425-e75d-44c1-9277-b420b32fc323-image.png

• ⭐⭐⭐⭐

@05kartal16 bu daha öncede çok sık olan bie durum kimin 3 gün önce 3 gün sonra aldığına takılmayın mülakat almaya odaklanmaya bakın. Nedenine gelecek olursak sizin dosyanızın işlenmesi daha geç bitmiş olabilir ve AV listesine diğer arkadaş sizden önce girmiş olabilir, belki konsolosluğun gün bazında ayırdığı sayı bile etkiliyor olabilir dosya içindeki kişi sayısından bahsediyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@Gokhan-Gec kccye mail atmanız durumunuzu değiştirmeyecek zaten sadece aldığınız mülakat tarihini öğreneceksiniz. At Ankara gözüküyorsa zaten mülakat almışsınız demektir yani en kısa zamanda kcc mail atıp tarihi öğreninki buna göre işlerinizi ayarlayabilin

• ⭐⭐⭐⭐

@cake eksik evrak vs durumu dışında background checkde çıkabilecek sorunlar nedeniyle apye kalabilirsiniz isim soyisim kombinasyonu biraz etken maalesef.

• ⭐⭐⭐⭐

@Uğur-Çelik diversity seçebilirsiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 mülakat tarihinizi aldığınıza göre dosyanız ankarada yani kcc dosyanızı açamaz onun için ankarayla iletişime geçmeniz gerekir

Benzer Başlıklar

• 153
  • 12173
  • 8486
  • 642
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |