DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ATS16 benim başka bir sorum olacak. Mülakat tarihimizi kcc ye sorarak öğrendik. Esc ekranında henüz hiçbir şey gözükmüyor. Şu an dosyamızı açtırsak sıkıntı olur mu yoksa esc ve 2nl yi beklemeli miyiz?
-
5 Kasım'da mülakatımız var, sağlık muayenesini 30-31 ekim almamız mantıklı olur mu? Eşim ehliyetini kaptırdığı için psikoloğa yönlendirileceğini öngörüyoruz, ama asıl talihli benim. Bu sürecimizi uzatır mı, cumartesi hastane açık oluyor mu?
-
Benim merak ettiğim bir konu var: Mali yıl başlamadan dosya taşımak hangi açılardan avantajlı oluyor? Daha önce bu konuyla ilgili bir fikrim olmadığı için sormak istedim. Bu hafta dosya taşıma maili atmayı düşünüyordum; oturum iznim de bu ay çıkacak ve case number’ım yüksek. Bu ay tasimamin bana negatif etkileri olacak mi cidden fikri olan var mi ? Yoksa ds-260 formunu gönderir göndermez dosyaya taşımalı mıydım ?
-
@efemu35 Aynı hatayı alıyorum +
-
@aysegul Teşekkürler
-
@efemu35 aynı hatayı bende alıyorum neden acaba?
-
16 Ekimde Viyanada vize mülakat tarihim verilmişti. Gerekli belgeleri hazırlamaya başladım ama banka hesap dökümünü ne zaman almalıyım bilemedim. Önümüzdeki birkaç gün içinde almamın bir sakıncası olur mu yoksa Viyanaya gitmeden birkaç gün önce almam daha mı mantıklı olur sizce
-
@eceslc mülakatınızın gelmesini bekleyin.
ne için açtıracaksınız peki dosyanızı? -
@cake mümkün olduğunce erkene alın.
çalışma günlerini de siteden bakabilirsiniz, hepsi yazıyor -
@efemu35 Bende de ayni hata var sebebini ogrenbildiniz mi ?
-
@onurfenci gitmeden önce alırsınız, zaten çok bir önemi yok banka dökümlerinin.
onların ilgilendiği şey sizin bankadaki paranız değil. -
Bu ileti silindi! -
@gucarslan aynı soruyu 3 sayfa önce ben de sormuştum, 2nl almadım ama kcc'ye mail attığımda 5 kasım olarak bilgisi verildi. Aysegül hanım sorun olmaz dosya açtırma talebinde bulunabilirsiniz demişti ama siz bekleyin diyorsunuz. Beklemeli miyiz?
-
:round_pushpin:
ceac'a girişlerde sorun yapayan arkadaşlar olduğunu görüyorum.
daha önce girip, DS260 doldurup submit ettiyseniz bunun için endişelenmeyin.
zaman zaman sistemde sıkıntılar oluyor, bu gayet normal.
ilerleyen günlerde sorunsuzca giriş yapacaksınız, merak etmeyin. -
@zakaria En uzun hükümet kapaması 2018-2019 yılında 35 gün sürmüş açıldıktan sonra her şey olağan şekliyle devam etmiş. Umarım kongre bir an önce anlaşmaya varır sorunsuz bir şekilde devam eder. (Gene Trump döneminde kapatılmış hayırlı bir işi yok herhalde 😂)
-
Dün akşam talep oluşturmuştuk, az önce Unganlardan sağlık muayenesi onayımız geldi
-
@ugur077 öncelikle imzanızı düzeltin, doğru formatta değil.
ayşegül hanım kimdir bilmiyorum.
dosyanıza mülakat tarihi atanmışsa zaten kcc dosyanızı açmaz., çünkü dosyanız artık "in transit" konumuna geçmiştir.
sonraki süreç tamamen konsoloslukların inisiyatifinde olacağı için kcc'nin yapacağı hiçbir şey yok.
dosyanız Ready olana kadar da konsolosluklar işlem yapmaz.burada önemli olan dosyanızı ne için açtıracağınız?
-
Anderson ve Nicolson'a dün gönderdiğim maile halen yanıt gelmedi. dönüş süreleri tahmini ne kadar oluyor arkadaşlar? telefon ile ulaşabilen oldu mu? olduysa ilgili telefon numarasını paylaşırsanız sevinirim. Nicolson'un google daki telefonunu defalarca aradık telefona karşılık verecek kimse yoktur gibi bir cevap geldi. teşekkürler.
-
Türkiye saati ile akşam 8 gibi dönüş yapmışlardı bana Nicolson.
-
@gucarslan Evlilik sebebiyle bilgileri güncelleyeceğim. Ankara olarak gözüküyor şuan fakat sadece kcc mail atarak tarihimizi öğrendik, 2nl almadık. Şuan güncellemeli miyiz yoksa beklemeli miyiz. Tarih çok uzak olmadığı için endişeleniyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum