Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 Ankara’nın performansının nasıl devam edeceğini önümüzdeki aylarda görmüş olacağız.
    Dosyalarını 28 Ağustos’tan önce taşımış olanlar Kasım ayına mülakat alabildiler. Eğer oturum şartı aranmadan vizelerini alabilirlerse (inşallah), bu sizin için çok olumlu bir gösterge olacak ve Viyana'da kalmanız yerinde bir karar olacaktır.
    Şu anda yapabileceğiniz en iyi şey Kasım ayını beklemek.
    Olumsuz bir durumda, aktif olmadan önce dosyanızı KCC aracılığıyla tekrar Ankara'ya taşımanız mümkündür. O noktada Ankara'nın performansının iyi veya kötü her durumda beklemek zorunda olacaksınız.

• Selamlar herkese, Ankara’dan mulakat alan tum arkadaslari tebrik ederim, sorunsuzca vizelerinize bir an evvel kavusmaniz dilegiyle.
    Cok uzun zamandan bu yana Ankara ilk defa bir ayin 3 ayri gununu DV mulakatlari icin ayirdigini goruyoruz. Umarim bu performanslari bu sekilde azalmadan devam eder. Gecmis senelerde de ozellikle DV2022’de Ankara bir ay icin 300-350 civari dosyaya birden mulakat planlamisti, bu planlamanin o donem goreve yeni gelen Buyukelci Jeff ve biz DV2022 talihlilerinin yogun bir sekilde yaptigimiz sosyal medya calismalarinin bir sonucu oldugunu dusunuyorum. Ancak mali yilin ilerleyen zamanlarinda ise neredeyse yok denecek kadar bir iki dosyaya mulakat planlayarak, aylarca bos gecmislerdi.
    O donem bu sekilde birden planlanan toplu mulakatlardan sonra bircok arkadasimiz nasil olsa sira bize de gelecektir diye dusundukleri icin dosya tasima vb. gibi aksiyonlarini askiya almislardi ve maalesef bunun bir uzantisi olarak bircok kisi ilgili DV yilinda vizelerine kavusamamislardi. O zamanki bilinmezliklerle bir umut beklemenin nasil bir surec oldugunu sizlerin cok iyi anlayacagini biliyorum. Nacizene tavsiyem, eger halihazirda uzerinde calistiginiz oturum/vatandaslik gibi bir girisimiz varsa nasil olsa sira bize de gelecektir diye bu planlarinizi askiya almamaniz yonundedir.
    Soz konusu Ankara olunca bir B plani her zaman hayat kurtarabilir.

• @aysegul merhaba benim de dosya numaram 1700lerde konum at ankara olmuş fakat hiçbir mail gelmedi sizce ne yapmalıyım ?

• Arkadaşlar Hong Kong için randevumun verildiğini öğrenmiş bulunmaktayım.(14 Ekim) çok kısıtlı bir zaman diliminde evraklarımı hazırlayıp gideceğim. Fakat Doktor randevusu ve sonucunun, ayrıca gerekli belgeler husunda çok kafam karıştı. Alelacele bir sürece girdiğim için, hem dr'a ulaşabilmek ve randevu talep etmek, hem de gerekli belgeler için (hong kong özelinde) yardımcı olacak birisi varsa çok sevinirim. Gerekli belgeler hususunda forum başlıklaırnı takip etmeye çalıştım ama Hong Kong için eksik veya tercüme gerektiren belgeler hakkında tam bilgiye sahip değilim. Kısıtlı zamanda eksik evrak ve hatalı bir işlem yapmadan hemen gitmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Selamlar Amerika'da mülakatta göstereceğimiz adres için fikir verebilecek arkadaşlar var mıdır?

• ⭐⭐⭐⭐

@mert267 Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

İmzanızı 👉 buradaki örneğe bakarak düzenleyin.

Sonra 👉 buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@Furkan9037, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar Hong Kong için randevumun verildiğini öğrenmiş bulunmaktayım.(14 Ekim) çok kısıtlı bir zaman diliminde evraklarımı hazırlayıp gideceğim. Fakat Doktor randevusu ve sonucunun, ayrıca gerekli belgeler husunda çok kafam karıştı. Alelacele bir sürece girdiğim için, hem dr'a ulaşabilmek ve randevu talep etmek, hem de gerekli belgeler için (hong kong özelinde) yardımcı olacak birisi varsa çok sevinirim. Gerekli belgeler hususunda forum başlıklaırnı takip etmeye çalıştım ama Hong Kong için eksik veya tercüme gerektiren belgeler hakkında tam bilgiye sahip değilim. Kısıtlı zamanda eksik evrak ve hatalı bir işlem yapmadan hemen gitmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bu mesajımdan faydalanabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/467884

İmzanızı güncellemeniz ve ayrıca 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi eklemeniz rica olunur.

• Yasaklı

@ozelv bizim memleketi bilirsin , dakik işlemez bürokrasi , düzelir orası , çok dert edersen cimer üzerinden yaz , onlar doğru yere sorunu aktarıyor... Kendimden örnek vereyim 2009'da liseden aldığım belge e-devlette gözükmüyor , cimer'e yazdım ora ora attı , liseye gittim dilekçe verdim sonuç yok , en son ilçe milli eğitime gidicem ordan halledebilirsem halledicem

• Arkadaşlar merhaba 2 tane sorum olacak
    15 Ekim'de mülakata gireceğim nasipse.
    İki kişi gireceğiz. Çok fazla bir nakit ayarlayamadım 9-10 bin dolar civarında ayarladım. Bu sorun olur mu? Yanında yaklaşık 3 milyon değerinde olan iki tane arsa tapusu götürmeyi düşünüyorum nakita karşılık bunu dikkate alıyorlar mı? Onu da biraz kaygılıyım ne düşünüyorsunuz

1. Sorum
      Süresi 2 yıl kalan bir pasaportum var. Ben olur da vize verirseler pasaporta 2 yıl sonra bir daha vize bastırmamak için 10 yıllık bir yeni pasaportla gitmeyi düşünüyorum bu sorun olur mu? Veya böyle bir şeyi yapmaya değer mi gerek var mı? Sizce 2 yıllık pasaportumla ilgili mi gideyim yoksa Yeni alacağım 10 yıllık bir pasaportla mı?

• @yigit55, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze merhabalar bende 35xx in başlarındayım nereden nasıl bilgi alacağım bana bir mail falan gelmedi nereye mail atıcam ne yazıcam bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? teşekkürler

Mail başlığında cn mutlaka olsun

[email protected] mail adresine

Dear Sir / Madam,

I would like to inquire about my case’s status. Additionally, could you please confirm the country where my case is currently being processed?

Full name:
    Date of Birth:
    Case number:

Thank you for your assistance.
    Best regards,

• @Cem-Çeliker, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze iyi günler kcc mail atıp mı öğrendiniz? eğer mail attıysanız mail örneği atarmısınız bende kendi durumumu öğrenmek istiyorum

Evet kkcye mail attım Mail başlığında cn mutlaka olsun

Dear Sir / Madam,

I would like to inquire about my case’s status. Additionally, could you please confirm the country where my case is currently being processed?

Full name:
    Date of Birth:
    Case number:

Thank you for your assistance.
    Best regards,

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 tek bir aylık dağıtımla hemen gaza gelip böyle bir hamle yapmayın derim. Kaldı ki süreç içerisinde geri ankaraya taşımakta riskli olabilir eğer ki dosyanıza nasıl bir tavır takınacağını bilemezsiniz

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-Aslan forumda çokça buna benzer deneyim var, iyi araştırın derim.
    eğer eşinizin vatandaşlığı varsa tiflis'i deneyebilirsiniz, taşınması için bir olasılık var.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@SEVCAN-KARATAŞ ankara, türkiye rahip brunson'u burada hapiste tutarken de mülakat dağıtmıştı.
    iletinizi görünce yazmak istedim..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emreusa green card basıldığında sağ salim teslim edilecek bir adres olsa iyi olur.
    kayboluyor çünkü..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ozangules62 ne için dosyanızı açtırmak istiyorsunuz?
    bir de ilgili talebi nasıl yaptınız, mail ile mi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mert267 forum kurallarına uymalısınız mesela..

öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@teoman-erbey hangi dökümden bahsediyorsunuz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mehmetkuccuk öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Gokhan-Gec, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Buradaki daha önceki senelere göre olağan dışı durum, 34xx dosya numarasına kasım ayında Ankara dan mulakat tarihi verilmesi,bu bağlamda kendi dosyamı an itibarı ile kontrol ettiğimde,KCC den henüz bir gelişme ve güncelleme yok.Buradaki sorulması gereken soru,Ankara randevu tarihini dosya numarasına göremi yoksa DS-260 gönderme tarihini yada KCC ye durumu ile ilgili mail atanları baz alarakmı veriyor...

şimdi bu şekilde bir örnek geldiği için konuyu daha farklı incelemek gerekecek;
    2000'ler dururken, daha yüksek dosyalara mülakat gelmesinin tek bir sebebi olabilir; DS260 submit tarihi.

bir çok örnekte; misal, misal, misal daha eken submit eden dosyaların daha erken mülakat aldığını görüyoruz.

kısaca, mülakatların CN3500'lere gelmiş olması sizi hemen aldatmasın.
    KCC, eğer submit tarihine göre işlem yaptıysa bunun farklı bir kaç şekilde etkisi olur;

1- düşük cn'ler dururken yüksek cn'ler mülakat alır, eğer submit tarihi erken ise.
    2- bülten ilerler ve artış olursa, ankara'da eğer boş slotlarını doldurmak isterse o zaman daha yüksek cn'ler eğer erken submit ettiyse mülakat alabilir.
    3- geç submit eden dosyalar, cut-off içinde olsa dahi (yukarıdaki örnek) mülakat alamayabilir, ya da çok geç alır.
    4- ve elbette zaman ilerledikçe geç sebmit eden dosya sayısı artar, cut-off aralığında yığılma olur, ankara ready dosyaların yoğunluğunu görür ve haliyle çok mülakat vermez.

bunların hepsi zamanında yaşandı

yaşanan her şeyi olumlu / olumsuz değerlendirmek yerine biraz izlemenizi, takip etmenizi tavsiye ederim.
    mülakat dağıtılması her ne kadar güzel olsa da, nasıl ve hangi kural çerçevesinde dağıtıldığı önemli.

bu yüzden sonraki dağıtımları izlemenizi salık veririm.

herkese sorunsuz, AP'siz mülakatlar diliyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |