Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52 sağolun, sizin de en kısa zamanda güzel haberler almanızı dilerim. Ki cn 4k miş, çok güzel.

• ⭐⭐⭐⭐

@Kamile-1 ankara kasıma 3k'ya bile mülakat veriyor ya, bravo, gerçi yapması gerekeni yapıyor ama neyse nazar değdirmeyelim 😁

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-Aslan peki neden direkt HK olarak doldurup yolladınız formu?
    DV yönergelerinde böyle bir şey mi yazıyordu?

• Arkadaşlar bende 5 kasıma randevum planlandı mailini almış bulunuyorum

• MaşAllah çok iyi herkesi tebrik ederim dilerimki Ankara eski performansina döner ve dileyen herkes sıkıntısız bir şekilde vizesini alır.

• @swadze Tebrikler Ankara süprizlerle dolu , bu yıl güzel geçecek inşallah.

• Merhaba arkadaşlar benimde randevum 25 kasıma planlanmışşşş. Tabi niye o kadar geçe attı bi düşündüm ama önemli olan randevu almış olmam 😂🎈

• Her yılın farklı dinamiği olduğu anlaşılmıştır umarım. Ankara geçen yıl Kasım'ı boş geçti diye bu yıl da öyle olacak sananlarla doluydu ortalık. Tıpkı 2025 yılı 23k'da bittiği için bu yıl da öyle olacağını sananlar gibi.

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze inşallah, göndermiştiniz değil mi emaili öyle hatırlıyorum, size de güzel haber gelir inş. 3000lerin başı mı sonu mu nasıl cn'ınız?

Maili aldım bende 5 kasımda ankara 🙂 32XX başlarındayım

• @betülkya su ana dek 3 farkli gun ayirilimis kasima bu aslinda iyi birsey daha fazla dosya eritilcek...geliyor gelmekte olan

• @eceslc, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar benim birkaç sorum olacak. Düşündükçe daha çok kafam karışıyor 😞

Ben asıl talihliyim ve sonuçlar açıklandıktan sonra evlendim. Soyadı ve pasaport değişikliği olmayacağı için evlilik sonrası eşimi direkt add applicant yaptım. Kendi soyismim değiştiği için pasaportumu da değiştirdim. Ds formunda herhangi bir değişiklik yapmadım. Mülakat tarihimi kcc ye sorarak öğrendim. Sistemde henüz bir değişiklik olmadı. Sorularım şunlar:

1. sağlık muayenesi almak için ds değişikliğini mi beklemeliyim? Yoksa yeni bilgilerimle direkt randevu alabilir miyim?
    2. Aynı şekilde ustraveldoc için de beklemeli miyim? Yoksa yeni bilgilerle devam edebilir miyim?
    3. Sağlık muayenesi için eşim için de ek randevu almam gerekiyor mu?
    4. Mülakat tarihimi öğrendim fakat sistemsel değişiklik olmamasına rağmen konsolosluğa mail atıp ds formumu açtırmalı mıyım?
      Teşekkür ederim şimdiden.

----CEVAP---
    -DS-260 Formunda pasaport numaranızı girdiğiniz ve pasaportunuzu değiştirdiğiniz için ilgili konsolosluğa veya KCC'ye yeni pasaport numaranızı Mail üzerinden bildirmek durumundasınız.
    -Eşiniz de green card programına sonradan da olsa dahil olacağı için o da sağlık muayenesinden randevu olup kapalı zarfı aynı sizin gibi konsolosluğa götürmelidir.
    -Mülakat tarihini öğrenene kadar mail ya da DS-260 formu üzerinden ilgili konsolosluğu bilgilendirmediyseniz şimdi hemen konsolosluğa mail atın. Aksi taktirde sağlık muayenesi randevusu alamaz zaten.
    -Eşiniz ile aynı tarihe randevu almanızı öneririm.
    (Bende yeni bir adayım ve geçmiş deneyimleri ve konsoloslukların hareketlerine dair araştırmalarım sonucu bu cevabı uygun gördüm.)

• @QSimsekumit ankara ilk defa kasim ayina 3400lere kadar mulakat verdi bole devam ederse 2026 dv sonuna kadar 12k CN in bile artik sansi vardir

• @Arthur-Morgan yazınızın altına imzamı atarım

• @QSimsekumit Merhaba, forumda sorularınıza doğru yanıtlar verebilmemiz için sürecinizi imzanıza taşımanızı ve müsait olduğunuzda excel tablosuna bilgilerinizi girmenizi öneriyorum.

Ankara için de şu anlık pozitif görünen bir tablo var ancak net bir şey söylemek için erken diye düşünüyorum.

• @aysegul Heyecanla bekliyorum gelmesini.. 20 yaşta farklı kıtaya taşınmak göz korkutuyor lakin bu fırsat kaçmaz

• Merhabalar, bir 5 kasım da benden 🙂

• @aysegul harika haber 🌸 tüm süreciniz sorunsuz hallolur umarım.

• @Selimdiskaya52 Bence en iyi yaş. Deli dolu, kaybedecek bir şeyin olmadan devam edebileceğin bir yaş. Önünde çok güzel yılların olacak eminim

• Arkadaşlar mail alanların tamamı KCC’ye mail atanlar mı? Mail atmadan 2NL mail alan var mı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |