Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @melisbasdurmus Hayirli ugurlu olsun Melis Hanım sizin tecrubelerinizle tüm forumun aklındaki sorulari gidermiş olucaksınız. Şu anda Bangkoka konsolosluguna mail atıp istenilen belgeleri mi sormalıyız?

• @melisbasdurmus tebrik ederim süper 👍

• @melisbasdurmus Hayırlı olsun umarım sorunsuz alırsınız.

• @melisbasdurmus Viyana' dan da alsak şöyle bir haber 🙂

• @iibrahimd aynısınu düşünüyorum daha doğrusu oturumu sorsam mı

• @melisbasdurmus hayirli olsun, ben de 25 kasima planlanmisim

• Şimdi tüm arkadaşlara forum yöneticilerine sorum, sizce oturumla ilgili sormalı mıyım yoksa 2nl mailini mi bekleyeyim nasıl bir yol almam lazım:/

• @melisbasdurmus Bence istenilen belgeleri sorabilirsiniz ekstra bir soru olarak oturum icinde soru sorabilirsiniz. Cevabi yarin gün icinde almis oluruz diye düşünüyorum. tabiki kendi düşüncem daha tecrübeli kisilerin yorum yapmasi daha dogru olur.

• @iibrahimd ben de öyle düşündüm bi yetkililerim cevap versin ahsjsjsj

• @melisbasdurmus merhaba bende kcc ye yazdım ama mail gelmedi oturumu sormamız lazım acaba 1 ekim başladığında konsolosluk kendi sayfasında açıklar mı oturumu yada mail ile dönüş yapıldığında mi sormak lazım

• Sabah 09’da mail atmıştım önce otomatik bir msj gelmiş ben onu 3-4 gibi okudum bizim yer belli değil olarak algıladım. 17:00 gibi bir mail daha gelmiş herkese yazdıkları gibi yazmışlar bize de.

Thank you for your inquiry.

Your interview location is Hong Kong and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
    Please continue to monitor Adjudicating Applicants in Their Country of Residence - August 28, 2025, for any changes regarding interview locations.
    Visit https://dvprogram.state.gov/ for any updates regarding your case.

• @Arthur-Morgan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cleszi HK ve VNN'nin yaptığını jest sınıfına koyuyoruz çünkü düne kadar 1 Kasım'dan sonrasına isteseler de veremiyorlardı. Ekstra zahmete girip Ekim ayına verdiler. Bu karar belli ki yeni çıktı. Bangkok'un da hemen karar sonrası mülakat vermesi tesadüf değilse Kasım'a vermişlerdir mülakatları.

Tahmin ettiğim üzere, karardan hemen sonra mülakat verilmesi tesadüf değil ve Kasım ayına verdiler.

Oturum izni istenme ihtimali çok zayıf bence. %95 ihtimal bu iş tamam diyebiliriz.

• @Arthur-Morgan evet ben de tam olarak bundan bahsediyordum. umarım oturum sorulmaz ve sorunsuz geçer tüm süreç bizler adına.

• @melisbasdurmus cevap beklerken bu sürec zarfinda excel tablosunda mulakat tarihinizi doldurup takip eden arkadaslarimiza yardimci olabiliriz.

• @Arthur-Morgan Eğer ki oturum istenilmezse bu durumda çıkan bu kararın KCC tarafından oturum olmadan taşınma olmaması dışında bir olumsuz taraf olmadığını söyliyebilir miyiz? Tabiki bu sene için gecerli belkide seneye konsolosluklarda oturum olmadan kabul etmiycek ancak insiyatif alma haklari olduğu sürece cutoff olduktan sonra konsolosluklara gene mail atarak ricada bulunabilir mi o halde?

• @iibrahimd, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Arthur-Morgan Eğer ki oturum istenilmezse bu durumda çıkan bu kararın KCC tarafından oturum olmadan taşınma olmaması dışında bir olumsuz taraf olmadığını söyliyebilir miyiz? Tabiki bu sene için gecerli belkide seneye konsolosluklarda oturum olmadan kabul etmiycek ancak insiyatif alma haklari olduğu sürece cutoff olduktan sonra konsolosluklara gene mail atarak ricada bulunabilir mi o halde?

28 Ağustos itibariyle dosya taşıma kalktı. Sadece seneye değil, bizim yılda hala dosya taşımayan varsa onlar da hakkını kaybetti.

Çıkan kararda post to post transfer için konsolosluklara yazmayın denmiş. Cut-off olduktan sonra taşıtmaya çalışma işi de tarih oldu gibi.

• @Arthur-Morgan teşekkürler

• Merhabalar kcc maili geldi 18 Kasım

• @melisbasdurmus hayırlı olsun, merakla bekliyoruz tecrübelerinizi. Dosyasını taşımış hiç kimse açıkta kalmadan herkesin vizesini aldığı güzel bir senaryo ile bitsin bu yıl.

• Arkadaşlar 12 Kasıma Bangkok ta randevu oluşturulmuş , umarım herkes randevusunu alır sorunsuz vizesine ulaşır..

Benzer Başlıklar

• 83
  • 57
  • 728
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |