DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@tolga20 Sizi Bangkoktan Hong Kong’a taşıtıcak bir yazı mı okudunuz acaba? Çünkü okudugum mülakat deneyimlerinde ve 2025 Excel dosyasinda cuttoff olup bangkoktan mülakat alamamış bir kişi göremedim.
-
@iibrahimd son bir kaç deneyimde viyana ve hnk ile ilgili olumlu gelişmeler oldu ya, bnk ile ilgili henüz bir dönüş olmadı ya, o yüzden muhtemelen.
-
@aysegul O konuda biraz haklı sanırım dilerim ki 2025 yılı gibi sorunsuz bir bangkok konsolosluğu olur.
Excel tablosunda cutoff olmus 16 talihlimiz var 1 tanesi mülakat almis dilerim ki Ekim ayına bir anda 15 ide mülakat almış olur.
-
@iibrahimd inşallah, birkaç gün içinde onlar da belki olumlu dönüşler yaparlar. Gün doğmadan neler doğar..
-
Merhaba, dün akşam @nsercan arkadaşımız mülakat alınca ben de CN'imiz yakın olduğundan kontrol ettim dosyam Hong Kong'da görünüyordu akabinde KCC'ye Hong Kong'daki mülakat tarihimi sordum. Bu sabah 7 gibi Hong Kong mail attı, daha önce mülakat tarihi vermemişlerdi ama bu mailde direk tarihimin değiştiğini söylediler.
We are writing in connection with your immigrant visa application. Your appointment time has been changed from October 28, 2025 to October 27, 2025 at 8:30.
Please confirm with us your availability by replying to this email.
For DV case, each DV Principal Applicant must meet the education/work experience requirement. Please provide copy of your High School Diploma and the barcoded/QR coded graduate document from Turkish e-state system. You can apply by yourself through the website: https://www.turkiye.gov.tr/yuksekogretim-mezun-belgesi-sorgulama. Once you had, please email to us first and presented the confirmation during the interview in Hong Kong.Hemen enfeksiyon hastalıklarından pazartesiye randevu aldım, Nicolsondan'da 13 ekime randevu istedim. Mailde lise diplomasını ve mezuniyet belgesini istemişler. Lise diplomam kayıp, üniversiteye gidip almam gerekiyor pazartesine kaldı o. Bana gelen yukardaki maile mülakat tarihimin uygun olduğuna dair mail attım.
-
@ozelv Hayirli ugurlu olsun. Hong Kong elinden geleni yapıp 1 Kasım öncesi herkese mülakat tarihi belirliyor gibi dilerim bekleyen herkese mutlu haber biran önce gelir.
-
@ozelv bir de bu cıktı , mülakat tarih degisimi :D belki gozumden kacmıs olabilir ama gecen yılın tecrubelerını okudugumda hic boyle bır seye denk geldiğimi hatırlamıyorum
-
Dosyasını BNK a taşımış olup, son 24 saatte kcc ye mülakat tarihini soran bir email gönderen arkadaşımız var mı acaba?
-
@aysegul Evet, Mayıs ayında BNK taşımıştım. 30 mayısta BNK olduğunu teyitlettik. Çarşamba günü akşam tekrar sorduk, BNK olduğunu döndüler.
-
Evet çok ilginç. Bunu 2nl maili olarak kabul etmelimiyim? Tarih uygunsa onaylayın demiş mailde, ben de uygundur gerekli belgeler ve süreç ile ilgili bilgi verir misiniz diye cevapladım.
-
@nsercan hiç kurcalamayayım bari o zaman durduk yere başıma iş almayayım 😃
-
@ozelv onaylama kısmı ıcın sistemden bir yerden mi islem yapmak gerekiyor yoksa direk mail ile " onayladım " demek yetiyor mu bilemiyorum. Bana biraz daha zaman oldugu ıcın pek arastırmadım ama galiba linkten bir siteye yonlendiriyor ve oradan onay yapılıyor diye hatırlıyorum ama bilen arkadaslar yardımcı olursa daha saglıklı olur
-
Merhaba, 15 Ekime mülakat randevum var. Bu hafta eşimin hamile olduğunu öğrendik. Unganlar sağlık muayenesinde hamilelere de röntgen zorunlu tutuyor ve onay formu imzalatıyor. Hamileliğin özellikle ilk 3 ayında röntgen riskli görülüyor. (Kurşun yelek vb. kullanılsa dahi.) Bu durumda ne yapmam lazım?
-
@iibrahimd hayır bangkok un şuan ki performansı bi an için endişelendirdi beni hongkong a kıyasla, o yüzden… düzelir umarım bu durum
-
@Kamile-1 anladım, daha çok dün öğleden sonra ile bugünü kastettim aslında, 24 saat içinde yazan oldu mu diyerek, bu biraz daha yeni bir durum çünkü.
Viyana ve HNK için direk ekim ayına tarih verilerek cevaplanıyor talihliler dün akşamdan beri. BNK için de dün akşam bir sorgulama yapıldıysa bugün acaba olumlu bir dönüş olabilir mi diye takip edilebilsin diye sordum. -
@ozelv 2nl emaili ayrıca gelecektir büyük ihtimalle (gelmediği istisnai durumlar olabilir, çok önemli de değil, gereken evraklar genelde geçmiş deneyimlerden bulunuyor zaten). Gelen emailde istenen evraklar sıralanmış olacak.
-
@aysegul Veyahut Ceac ekranında Bangkok olup mail göndermeyenlerde olabilir.
-
@aysegul biz çarşamba günü TR saaiti ile 16 gibi mail atmıştık akşam 19 sularında dönüş yapmışlar bize. Dün mail atanlara dönüş yapabilirler evet, bugün 16 dan sonra mail atılırsa dönüş hızlı oluyor. BNK özelinde de Viyana ve HNK gibi bir hareket görmek istiyoruz :) inşallah hayırlısı olur. bu arada sizin Case Numaranız çok iyi tebrik ediyorum
-
Merhabalar. Randevusu planlanan arkadaşlar tebrik ederim hepinizi. Kolaylıkla ve hızlı bir şekilde bayraklarınızı alırsınız inşallah. Darısı bekleyen bizlerin başına..
-
@ATS16 buarada bir çok kişi mülakat tarihi almadan açtırmayın demiş, bu mülakat tarihi almamızı etkileyebilir diye, bide mülakat e mailinin kopyası demişsiniz ama ben henüz mülakat tarihi almadım?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum