Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Benim case number yüksek. Çözüm aramak için işleyişi ve prosedürü net görmek istiyorum. Kolay oturum veren başka ülkelerle ilgili araştırma yapıyorum. Elimde bir geçici oturum izni var ama işim garanti olsun diye yine de araştırmaya devam ediyorum. Yeter ki dosya numaramıza sıra gelsin. Bir yolunu mutlaka bulurum

• @meral yine ortalama 4 bin civarı kazanan olmuştur,asyadan işlenen dosyalarda Iran Irak Suriye Yemen gibi ülkeler bunlara sistem otomatikmen bir konsolosluk atıyor yanılmıyorsam Regional Post olarakta Ankara konsolosluğu yer alıyor yani onların vizeye ve oturuma falan ihtiyacı yok mülakat için geldiklerini beyan ederek ülkeye giriyorlar ve ne yazıkki çoğunun CN lerde hep düşük kalıyor bu da yığılma yapıyor ankaraya şuanki iş gücünün zayıflığından ötürü...

• @Scythep Bol bol ankara baba bi tık çıtayı artırsa 10 bine kadar gelir diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum🤣

• @Scythep Her işte bir hayr vardır mutlaka vardır bakıp göreceğiz.

• @aysegul K bakmayın yanlış yazmışım 23 Ekim olucaktı

• ⭐⭐⭐⭐

@armina estağfirullah, Serap Hanım doğru tahmin etmiş 🙂 Hayırlı olsun öncelikle, inşallah kolaylıkla vizenize kavuşursunuz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/510150 Serap Hanım'ın hatırlattığı hususları hayata geçirmeniz gerekiyor öncelikle. Bu bilgiler ışığında sorularınıza daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz.

• @Scythep Valla bekliyorum kendi adıma. Yapabileceğim başka bi şey var mı diye de bakınıyorum tabii ama bakalım artık.

• @mertd suanda aslında bizim yapacagımız sey sadece bekleyip, mulakatlar baslayınca kimlere , ne sartlarda mulakat veriliyor, kimlerin dosyası tasınıp tasınmıyor bunu gormek. Tabi bu surede ne olur ne olmaz diye sanki dosyamız bizden bagımsız Ankara'ya tasınmıs gibi dusunup alternatif dusunebiliriz ama aksiyon almak ıcın suanda erken bizim gibi yuksek CN ler icin

• @Scythep Bizim için evet sancılı bir süreç. Anlamadığım en önemli konu şu, 2020 yılına kadar Ankaranın Dv vize mülakat sayıları olması gerektiği gibiyken 2020 den sonra ne değişti de 5000 lere kadar düştü sayı. Pandemi dönemini anlıyorum ama son yıllarda bu kadar az mülakat vermesinin sebebi ne olabilir.
    Çocuklarımın hayatına olumlu anlamda dokunabilmek adına girdiğim yolda zor ve stresli bir süreç var önümüzde. Ocak ayına kadar resim netleşecektir.
    Umudum ;
    1- Ankaranın hızlanması ve tüm kazananlara mülakat verilmesi. (Zor gibi görünüyor)
    2- Taşınan dosyalara dokunulmaması ve konsoloslukların oturum istememesi,
    3- Başka ülkelerden geçici oturum almaya çalışmak. (Konsolosluklar kabul ederse)
    İnşallah tüm kazananlar vizesine kavuşur. Hepimize sürecinde kolaylıklar dilerim.

• Hongkongdan mail geldi

We are writing in connection with your immigrant visa application. Your appointment time has been changed from October 14, 2025 to October 15, 2025 at 8:30.

Please confirm with us your availability by replying to this email. Thank you.

• @Buse-Demir-0 Hayırlı olsun adınıza cok sevindim umarım sıkıntısız vizeyi aldiginizinda haberini aliriz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Buse-Demir-0 gözünüz aydın, sadece 1 gün ötelemişler ve herhangi bir oturum vs talepleri de yok. Bence ekim mülakatları için güzel haber, sonradan böyle bir talep emaili gelmez inşallah. Bu arada tarihi onayladınız değil mi?

Şimdi sırada kasım için mülakat randevusu verecekler mi bu önemli bekleyen arkadaşlar için, birkaç gün içinde hatta belki bugün yarın email atıp soran olursa 1-2 gün içinde bile belli olabilir hnk için.

• @Buse-Demir-0 Hayırlı olsun. Herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle.

• Bu ileti silindi!

• @aysegul Teşekkür ederim

• @Serapp Hanım Eşim kaydetti zaten flzdgn adıyla

• @Buse-Demir-0 hayırlı olsun, Ekim randevularında tahminen bir sıkıntı cıkmayacak gibi gorunuyor

• @ugur077
    Uğur selam,
    Ben de 3000'lerdeyim.
    Ben bir analiz yaptım. ( 2025 referans alarak.)
    Bizim mülakat tarihimiz 4. veya 5. ay olacak.
    Ama ben tahmin ediyorum ki; 2. veya 3. ayda bizi çağıracaklar.
    Çünkü bu sene oturum kuralı geldi. Nasıl BK - Hk - Vienanın baktığı dosyalar azadı, Ankara'nın da dosya yükü alazacak. ( Bence )

• @aysegul Hayırlı olsun, bakalım bizde durum nasıl olacak ...

• @Scythep forumu her gün takip ediyorum ancak şu an için elimizden beklemekten başka bir şey gelmeyecek gibi duruyor. Her şey netleştikten sonra yapabileceğim bir şey var mı bakacağım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |