K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler.
AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
Merhaba arkadaslar Ds160 formu doldurdum
Us vize hesabimda dpgum tarıhımı yanliş yazdim nasıl düzeltirim bilgisi olan varmi
Merhaba arkadaşlar,
Ben DV Green Card sahibi olarak ABD’ye giriş yaptım ve şu anda Ohio’da yaşıyor/çalışıyorum. ABD’de iş, banka, araç, adres ve vergi düzenimi kurmuş durumdayım. Nişanlım ise şu anda Türkiye’de ve Ağustos gibi evlenmeyi planlıyoruz.
Evlilik sonrasında onu mümkün olan en kısa sürede ABD’ye getirmek istiyorum. Şu an en hızlı ve guvenli seçeneklerden biri dil okulu/F1 süreci gibi göründüğü için, aklımdaki plan onun bu şekilde ABD’ye gelmesi, burada evlendikten sonra benim üzerimden Green Card sürecine başvurmak. Hali hazirda Agustos ayina cok kalmadigi icin turist vizesi ile randevu almamiz cok zor gorunuyor ve turist vizesinin red orani ogrenci vizesine gore cok daha yuksek. Alternatif onerileriniz varsa alabilirim.
Ancak özellikle şunları merak ediyorum:
Bu yöntemin riskleri nelerdir? Duzgun ilerletilmesi icin neler yapilmali?
F1/dil okulu ile giriş yaptıktan kısa süre sonra evlilik ve AOS süreci problem yaratabilir mi?
“Immigrant intent” konusu ne kadar kritik?
Ülkeye giriş-çıkışlarda sorun yaşanabilir mi?
Daha güvenli / daha risksiz bir süreç önerir misiniz?
Benzer süreci yaşayanların timeline ve deneyimleri nasıl oldu?
Açıkçası öncelikli hedefim birlikte ABD’de yaşamaya hızlı şekilde başlayabilmek. Eğer bu süreç çok problemli/riskli görünüyorsa, alternatif olarak işimi bırakıp Türkiye’ye dönüp süreci oradan yürütmeyi ve bu sırada Re-entry Permit kullanmayı da değerlendiriyorum.Re-entry permit sebebine evlilik yazip, orada bu sureci yonetmek mantikli mi ? Bunu da yapan arkadaslarimiz varsa dinlemek isterim.
Benzer süreç yaşamış arkadaşların yorumlarını gerçekten merak ediyorum 🙏
Merhaba
Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
merhabalar herkese
Benim sorum mülakat taki doktor muayenesinde aşı ile ilgili: Green Kart'tan önce istenen aşıları internette buldum ama bu aşıları yapmış olmamıza rağmen bizim e-Nabız'da birçoğu gözükmüyor. Bununla ilgili bizimle aynı durumda olanlar oldu mu? Hepsini tekrar mı yaptırmamız mi gerekli?
@ayvalik10 Merhaba, oğlum vatandaş ABD de yasiyor, anne baba statüsünden Green Card a müracaat etti, sonrasında iptal etti, iptalini posta yolu ile yaptı ama henüz bir cvp alamadık.
Merhaba.
Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor.
Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi?
Teşekkürler
Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
@Ali-a, içinde söyledi: Doktor ungan randevusu hakkında
@ATS16 Kredi kartından döviz olarak mı çekiyorlar ? Veya güncel kur üzerinden tutarı çevirip TL olarak mı ?
Saglik muayenesi gunundeki kur uzerinden TL cekim yapiyor Unganlar kredi karti odemelerinde
Aranizda I-130 onayi beklerken Petitioner Biometric randevusu gelen arkadasimiz varmi?
@çotonak28 merhaba Ben 2024 de seyahat iznim gelmemisti acil seyahat iznine basvurmustum ailemin saglik priblemleri sebebi Ile. Ve bana 1 aylik izin vermislerdi. Hemen 2 gun sonrasinda bileti aldik gittim ve seyahat izin suremin dolmasina 1 gun kala donus yaptim. Beni iceriye odaya aldilar neden gittinjz, kac gun kaldiniz , burada hangi adreste yasiyorsunuz diye sordular. Sonra gecebilirsiniz dediler.acil degildesizin gibi normal seyahat izninile seyahat Eden arkadasim da oldu bir sorun olmadi. Ama tabi bunlar bizim tecrubemiz. Avukata sordugumda sureciniz devam ediyor elbette kimse birsey garanti edemez ama bu green card olsada ayni v ekstrem bir surmunuz olmadigi surece giris yaparsiniz demisti.
Amerika vatandasligini kanitlayabilir 3 farkli belge var.
-- Dogum belgesi (Dogdugu state in "Vital Record"larindan alabilir)
-- Gocmenlik yoluyla alinmis "Certificate of Naturalization". (USCIS'e basvurarak yeniden cikartilmasini isteyebilir)
-- Amerikan pasaportunun kendisi (Bu elinde yoksa, diger iki maddeden birini tasiyor olmasi gerekiyor tekrardan pasaport cikarttirabilmek icin)
SSN numarasi uzerinden vatandasligi sorgulanabiliyor ancak SSN belgesinin kendisi bir vatandaslik kaniti olarak sayilmiyor.
-- SSA (Social Security Administration) web sitesinden SSN kartini yenilenmesini isteme hakki var.
@Metty-Yalcin Selamlar, maalesef bir etkisi olmaz. Benim de babam Amerikan vatandaşı ve benle kardeşlerim de başvurumuzdan 9 ay sonra approve olduk ama bu bir şey değiştirmiyor.
Bekarlar için 7-10 yıl, evliler için 10-15 yıl gibi süreler veriliyor. Çok iyi avukatlara başvurduk ama hepsi de durumu deşitiremeyeceğimizi söyledi.
Benzer bir sorunda biz yaşıyoruz Eşimle birlikte aktif Türkiye'de yaşıyoruz burda oturum kartı aldık eşime amacımız bana vize çıkana kadar hiç yoktan NVC aşamasına gelene kadar birlikte olabilmek. Buna cevap vericek olur mu bilmiyorum Sponsorun Eşimin ABD İle ilişkisi çok kopuk 2021 ve 2023 tax returnlerini eksiksiz bir şekilde file etmiş. fakat 2022 ve 2024 yılını file etmedi. Çünkü geliri minimum filling olan 10.000$ altında olduğu için uğraşmadı aslında yaptığı şeyde bir sorun yok fakat bu bizim sürecimizi nasıl etkileyecek ABD'de değiliz bu tax'ları doldurmak istesek bile geçmişe yönelik tax return ABD'ye gitmeden nasıl yapacağız?
Bir diğer konu benim eşimin Amerika ile gerçekten fiziki bir bağının olmaması ailesi meksikada yaşadığı için hep meksikada kalmış amerikaya gitmiş çalışmış para kazanmış dönmüş ve genelde bu şekilde devam etmiş hiç kalıcı olarak yerleşmemiş ailesi orda olmadığı için
Banka Hesabı yok ABD Telefon numarası yok +1 numarası yok. Eyalet kimliği süresi muhtemelen biz NVC Aşamasına gelmeden dolucak Voter Register baktığımda sadece 1 kez oy kullanmış. Herhangi aktif bir Lease veya adres yok.Ve tüm bunlardan daha büyük sorunumuz eşimin kendi anne ve babası içinde Green Card başvurusunda bulunmuş olması bu süreçte şuanda devam ediyor ve biz I-130 Beklerken onların süreci şuanda NVC aşamasında Joint sponsor aşamasında ilerleyemediler henüz bu süreci ailesinin tuttuğu avukat yürütüyor benim sürecimi ise ben kendim yürütüyorum. Ama sorun şu ki bu süreçte zaten proof of domicile veriliyor. Yani ailesi vizeyi aldığında eşimin Amerikaya taşınması gerekiyor diye biliyorum. Bunu yapmazsa sıra bana geldiğinde NVC aşamasında bunu sorabilirler diye düşünüyorum.
Çok karışık bir durumun içerisindeyiz bunun için ne yapmalıyız aklımdaki tek fikir eşimin Ailesinin vizesi çıktığında eşimi Amerikaya yollamak ordayken telefon numarası,banka hesabı gibi düzenli bir hayat için adımları atması olabilir sanırım başka aklıma bir fikir gelmiyor... Siz olsaydınız ne yapardınız tekrardan yardımcı olan herkese teşekkürler...
Herkese selamlar arkadaslar.Yakın zamanda advance parol veya ı 512 ile türkiyeye gidip gelem varmıdır? Yardımcı olursanız cok sevinirim.Tesekkurler.
Merhabalar ben K-1 Nişanlılık vizesi başvurusu yaptım Dosyalarım evraklarım her şey tamam Ankara’dan gereken mail de geldi yalnız tek bir sorunum var size sormak istediğim merak ettiğim bir şey var.
Benim iki üç Sene önce başıma bir talihsizlik geldi. Bir arkadaşıma yardım edeyim derken arkadaşımın ricası üzerine hesabıma gelen parayı çekip arkadaşıma verdim ve istemediğim halde nitelikli dolandırıcık suçuyla yargılandım yargılanma sonucu Mahkemeden beraat aldım şu an elimde beraat kararı mahkeme kararı vardır. Ve aynı arkadaşım ile beraber aynı evde kalıyorduk evin kontratı benim üzerimeydi ben bir gün ailemin yanına gittim ve arkadaşımın kaldığı evi polisler basmış arkadaşımı ve kız arkadaşını almışlar bundan dolayı beni de fuhuş konusuyla ilgili Yargıladılar bu sebepten dolayı 45 gün ceza yattım ve dosya kapandı. Bahsettiğim her iki dosyanın da sonucu evrakları elimde mevcuttur. Saygıdeğer okuyucularım lütfen bana bu konuda bilgi verin.
Sizce ben ve Ds-160’ı doldururken mahkeme ceza soruları bölümünde geçmişimde hiçbir şey yaşamadım mahkemeye çıkmadım cezam yoktur diye işaretleyip vize görüşmesine adli sicil kağıdımın temiz bir şekilde götürüp hiçbir şey yokmuş gibi mi gireyim yoksa olanı biteni dolduracağım formda anlatıp bu dosyaların sonuçlarıyla birlikte vize görüşmesine yanımda mı götürüp açıklamasını yapayım hangisini yaparsam vizeyi alabilirim ya da hangisini yaparsam benim için geleceğim için daha iyi olabilir. E-Devletten adli sicil kağıdına baktığım zaman temiz çıkıyor ve arşiv kaydına baktığım zaman o da temiz çıkıyor vize görüşmesine sadece adli sicil kâğıdımı Götürsem ve hiçbir şey bahsetmesem sizce bir sorun olur mu orada kendileri herhangi bir araştırma yapıyorlar mı bu konuda bana bilgi verebilir misiniz teşekkür eder iyi günler dilerim.
@Bircan Evet ayni dusunuyoruz. Zaten karara varmis bir mahkeme. Ben araci bir sirketle calisiyorum, bana Vukuatli Nufus Kayit ornegi dahil her sey icin onceden kullandiginiz belgeler olur dedi ama tabii kafam karisti. Basvurunun uzerinden 1 yil gecmis yani bir hareket olmus olabilir nufus kaydinda. O bana cok mantikli gelmedi ama hemen sizden sonra yorum yapan gigi nickli arkadasimiz da her seyi Turkce yuklediklerini soyledi. Barkod konusunda zaten cok net yeterli oldugunu soyluyorlar, haklisiniz.
@gigi25 Cok tesekkur ederim. 
@esraozz Ben de o belgenin yenilenip tercume edilmesi gerektigini dusunuyorum. Esim yanlislikla her seyi Turkce gonderdi bana
E devlet bazi belgelerin ingilizcesini de sunuyormus, alabildiklerimi o sekilde alacagim artik. Cok tesekkur ederim.
@gokcesak evet dogru diyorsunuz anlamadim bende bilen var mi diye yazmak istedim
@Seyduna evet cok sacma neden boyle bi tool yapilmis anlamadm bende mayis ayinda dq olanda kaldi randevular gordugum kadariyla
Arkadaşlar merhabalar, doğruluğunu bilmediğim bir bilgi edindim. Bu bilgilerden bir tanesini bir arkadaşımız burada daha önce vermişti. Adını unuttum kendisi kusura bakmasın lütfen.
Kasım 2025'ten sonra her vatandaş kendi ülkesinde mülakata girmesi gerekiyor. İkameti olup, yabancı ülke vatandaşlarına mülakatta memurların ret verme oranı bayağı yükselecekmiş. Bizim forumda bu hususun ilgilendirdiği biri var mı bilmiyorum ama bilginiz olsun. Bu istatistiksel olarak Ankara tarafını rahatlatır mı bilmiyorum açıkçası
Ağustos 2025 tarihinden alınan kararla birlikte aile birleşimi vizesi mülakatlarında memurlar daha fazla kanıt isteyebileceklermiş. Yani ilişkinizin kanıtlarını çok daha detaylı bir şekilde hazırlamanızı öneririm. Değiştirilen çok fazla şey var. Bu durum benim biraz anksiyetemi yükseltiyor ama napalım 
Amerika'da green card ile yasal statü ile bulunanlardan Amerika güzel ahlak bekliyormuş. Yani sosyal medya hesaplarımıza kadar inceleyebilirler. Orada suça karışmamak yetmiyor. Herkesle iyi anlaşmamızı bekliyorlar sanırım. Bir sorun olması durumunda sınır dışı edilme kapısı açılabilirmiş. O yüzden sosyal medya paylaşımlarınızı Amerika aleyhindeki görüşlerimizi kendimize saklamamız daha doğru olacaktır
Vatandaşlık sınavı zorlaşacakmış. "Amerikalı olmak ne demektir?" tarzında sorular olabilirmiş.
Not: Arkadaşlar bu bilgilerin doğruluğunu bilmiyorum. Duydum ve sizleri de bilgilendirmek istedim. İnanmadan önce lütfen sorgulayın, fikirlerimizi burada paylaşıp, doğru yolu bulacağımıza inanıyorum.
@Seyduna Selam hocam, evet söylediklerinin hepsini bende tek bir videoda izlemiştim, Ogmen avukatlık bürosu youtube kanalın da aynıları söylenmişti yakın zaman da, dikkate almakta fayda var...
bu mülakatta extra sorgu olayının biz DQ olanlara yansıyacağını düşünmüyorum. Ancak yeni evlenen ve USCIS sürecine yeni başlayan herkesi ilgilendiriyor bence.
@Refiks Bende farklı bir kanalda izlemiştim, böylece iki yerden doğrulamış olduk
Ben buradaki herkesin mülakatına çok iyi hazırlandığına inanıyorum, yani aslında hemen hemen herkesin zaten uymayı kabul ettiği şeyler aslında. Neden göç ettiğimiz ülkeye zarar verelim ki değil mi?
@Seyduna aslında o tam olarak fiziken zarar değil de, örneğin sosyal medya da popüler ettikleri ''los angeles kürdü'' nick nameli bir eleman var, kendisinin suratı bile aklıma geldiğin de deliriyorum, tüylerim diken diken oluyor! bu ve bunun gibi yaratıklar göç ettikleri ülkelere sadece fiziken değil toplumsal olarak da zarar veriyor bu yüzden ben vize ve göç işlerinin sıkılaştırılmasını destekliyorum, hatta bazı sınır dışı operasyonlarını da destekliyorum
sürecin de dürüst ve temiz olanlar zaten alnının akıyla bu süreçten çıkacaktır o yüzden bizlerin hiç stres yapmasına gerek yok!
dipnot; ayrıca vatandaş olma süreci de artık zorlaşacak, diğerleri de değil ama bu bizi de ilgilendiriyor.
Herkese merhaba, buraya daha yeni kayıt oldum ancak 2 yıldır bekleme sürecindeyim. Daha önce neden buraya kayıt olmadım bilmiyorum ama benim gibi sürece eşlik eden başka kişilerin olduğunu görmek bir nebze olsa rahatlattı beni. Eşim çift vatandaş hem Amerika hem Türkiye. Bütün ailesi o tarafta ama biz burada evlendiğimizden beri beraber yaşıyoruz, 2,5 yıldır evliyiz bu yüzden CR1 olan dosyamız IR1 olarak değişti. İlk başta eski bilgilere dayanarak kolayca vize alırız sandık ama süreç o kadar uzundu ki çok yıpratıcı oldu bizim için. İlk önce turist vizesi alayım dedim ailesini daha kolay görebiliriz diye hop red geldi. Sonra bu vizeye başvurduk aileden birini sponsor olarak ayarladık her şeyi eksiksiz yaptık ama çok uzun süre olacağını bilemedik. İkimiz de bu yaz gideceğiz zaten diye işlerimizi bıraktık insanlar sürekli sorup durdu gitmeyecek misiniz neden gitmiyorsunuz diye… artık sormayın ben de bilmiyorum diyordum… hatta bir çok arkadaşımla görüşmüyorum sırf sormasınlar artık diye. Psikolojimiz yıprandı resmen. Keşke en başta bu kadar beklentiye girmeseydik biri deseydi ki 2-3 yıl daha buradasınız ona göre hayatınızı ayarlayın diye hiç sorun olmazdı. Artık eşimin Amerikalı olduğuna inanmayanlar yalan söylediğimizi sananlar bile oldu inanılır gibi değil
ben çok yıprandım her şeyi erteledim, evime yeni eşyalar bile alamıyordum zaten gideceğiz gerek yok diye ama hayat bizi totomuzun üstüne oturttu. Ne manifestler ne dualar ne 777’ oldu oldu oldu’lar yaptım ama hala bekliyoruz maalesef. Yeni hayatımıza orada başlayıp başarılı olacağımıza ve çoluk çocuğa karışacağımıza inandığımız 2 yıl geçti
(5yıldır beraberiz bu arada). İçimi dökmek rahatlattı arkadaşlar siz beni anladınız. Bu arada DQ 3 Haziran’da oldu.
Merhaba arkadaşlar perşembe gecesi interview günümü aldım 22.09.2025 için, hızlandırma başvurum kabul edildi.Umarım herkes en kısa sürede vize randevusunu alır. Şimdiki aşamada yapmam gerekenleri söyleyebilir misiniz. Bilgisi olan varsa eğer. Bir şeyleri atlamak istemiyorum yada yanlış yapmak. Çok bekledik çünkü 
DQ; 16.06.2025
Interview; 22.09.2025
@Refiks Los angeles kürdü biliyorum ben bu hesabı gülmekten içeri girdim boşluğuma geldi yahu ben bu adam kadar Oraya ayak uyduramamış saçma sapan giyinen iki kelimeyi bir araya getireyemen biri daha görmedim Videolarını izlerken kafamın içinde "Deport Deport Deport" diyorum Trump nasıl bu elemana dayanabiliyor ya hayır Diversity yani çeşitlilik ise o çeşitlilik bu değil hayır olmamalı ya olmasın değildir umarım 
Gerçi adam kanadada sanırım hesap adı Los angeles ama tam bilmiyorum idk
benim eşim Amerikan vatandaşı olduğu için başka kategoriler hakkında bilgim pek yok fakat reddit paylaşımlarını gördüm October Visa Bulletin F2A bir buçuk sene ileri zıplamış yani çok büyük bir alanı açtılar bu IR-1/CR-1 kategorisinde bekleme süresi artmasına sebebiyet olur mu?
@Refiks Hayatımda belki de ilk defa bazı şeyleri bilmiyorum dedim
Geçen senin yazdığın o avukatlık şirketi ile bu Los Angeles kürdünü bilmiyordum
iyi ki de bilmiyorum, o zaman yazamamıştım da şimdi yazdım 
Merhaba arkadaslar
15 yasinda ki cocuk icin e devletten Alina ADLI SICIL KAYDI ni Kabul ediyor mu nvc? Yoksa adliyeden mi almiyiz? E devlet hesabi acilabiliyormus sanirim 15 Yas icin.
@yeşim-yıldırım it’s very understandable. I had been in this journey for more than 2 years myself and my husband comes here twice a year. It’s expensive and time consuming. I stay alone here. No family but thank God that I work here. It’s crazy but I’m trusting God. People look at me every time and have that same question on their faces like “when are you joining your husband in the States”? It’s so stressing. I don’t even give them the chance to ask me anymore. I just walk away. I can’t wait to get my İL. If not that I have a job, I don’t know what would have happened to me. It’s a test of time and I know this time will pass. Just keep calm and be positive. The time you have waited is not more than the time you have to wait anymore. Trust God and keep yourself active and occupied doing something that will shift your attention away from this process. Best wishes
@Seyduna Evet maalesef durum böyle ben ve benim gibi yeni başlayanlar maalesef USCIS'i ikna etmek zorunda biraz daha işimiz zorlaştı demek mümkün... Ben yakında yolladığım Bona fide relationship paketine 1 tane daha dosya ekleyeceğim ve önceden yolladığım dosyaları revize edip tekrar elden geçiriceğim Yolladığım fotoğraflarda mesela birlikte çekildiğimiz fotoğrafları kolaj halinde üzerlerine tarihleri yazmadan koydum yani fotoğraflar dolu ama tarihleri ne zaman çekildikleri belli değil o zamanlar sorun olmaz diye düşünüp bunları eklememiştim şimdi ise yeni politikalar sağ olsun şu ufacık noktadan sebep bulup elemeye çalışabilirlermi diye düşünüyorum o yüzden bunu revize etmem gerekicek...
Gerçi Instagram hesaplarımızı vermiştik aynı fotoğrafları oradada paylaşmıştık diye gidip inceleyebilsinler diye hesaplarda herkese açık ama neyse... Bakalım sonucu nereye bağlanıcak bunun benim için ek olarak Polonya'dan adli sicil belgesi almam gerekiyor 6 ay üzerinde yaşadığım için orada bu gerekliymiş maalesef İşin kötü tarafı Polonya konsolosluğu bu belgeyi temin etmiyor Adli sicil için Schengen alıp ülke değiştirme konusu kafamda bu aralar gerçi çok daha erken bunun için bunları DQ aldıktan sonra düşünmem gerek ama yinede çok sinir bozucu şeyler... Hayırlısı diyelim... Ama DQ Olanların artık bu ağustos 2025 çıkarımlı yasadan etkilenmeleri zor diye düşünüyorum sizin tarafı daha çok Vatandaşlık yolunda giderken sınavlar vs ilgilendiricek ama bence niyet temiz olduktan ve kurallara uyulduktan sonra sorun olmayacak diye inanıyorum hayırlısı diyelim...
@yeşim-yıldırım Sizin durumunuzu anlıyoruz aslında burda bir çok arkadaşımız aynı durumda Mayıs DQ olup hala randevu bekleyenler var ve hikayenizin bazı kısımları evet burdaki bir çok kişiyle aynı forumda sizide görmekten mutluluk duyduk ^^
Aynı durumu bende yaşıyorum benim eşim Kök olarak Meksikalı Hispanik yani durum bu olunca bende ara sıra komik yaklaşımlar alıyorum geliyor mesela eşin nereli diye soruyor başta Amerikalı diyoruz sonra Meksika kelimenin bir yerinde geçiyor hemen kartellere beyaz şeker baronlarına bağlıyorlar kızı iki dakikada müptezel suç baronu yapıyorlar
ki benim eşim acayip saf bir kadın bırak bu işlerden anlamayı ben ondan daha çok biliyorumdur garanti ederim.
Bazen Meksika diyorum bir yerde geçiyor kelimede bu sefer o zaman ABD vatandaşı değil diyorlar bu da tamamen kötü niyetli bir yorum diyorum yok ABD'de doğmuş orda doğduğu için ABD'li oranın pasaportunu taşıyor çifte vatandaş bunu bilinçli soruyor aslında evet ABD'li değil diyeyim ki bilsin ben Green Card alamam oraya gidemem kendini rahatlatıcak maalesef bu tarz çevremde zeka seviyesi ortalama ve ortalama altında çok insan var ki bu da benim suçum demek geçmişte o kadar saçma insanlara takılmışız ki böyle bir çevrem var ki şakasız gitmeyi başardıktan sonra böyle trump'ın yaptığı toplu sınır dışı operasyonu gibi tüm bu insanları tek tek bulup engelleyeceğim rehberimden falan sileceğim
akrabalarımı saymıyorum onlar zaten baştan bozuk hayır onları silemem düşündüğünde onlar için çare yok artık katlanacağız ölene kadar 
Ama sizi anlıyoruz yani hemen hemen herkesin durumu aynı burda umarım bir an önce herkesin mülakat aldığını görebiliriz gerçekten inanırmısınız bilmem ama günde 1 defa şu foruma bakıyorum bir mesaj bekliyorum biri yazsın aha mülakatı verdiler bilmem şu tarihte desin diye ama inanıyorum o gün gelicek görüceğiz ^^
@seyyit1 hızlandırma talebi olarak ne gönderdiniz?
@Ekto-Oktan 6 ay siniri vatandasliginiz olan ulkeler yada suan, halihazirda oturumunuz olan ulke icin gecerli. Vatandasliginiz yoksa 12 aydan az sure kaldiginiz ulkeler adli sicil kaydi gerekmiyor.