Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @excan Evet gelmisti.

• @Batuhan23 anladim imzanizda detay yok yuzden soruyorum case number kac ve nereye tasimistiniz.

• @excan

Bugun 2. kez imzamla ilgiligi yorum aldim. Imzam da case numberim ve tasidigim yer gozukmuyor mu bir sorun mu var acaba?

• @Batuhan23 gozukmuyordu simdi gozukuyor

• Arkadaşlar mülakat yerimi teyit etmek için mail atacağım kcc'ye. Belirli bir formatı varsa paylaşabilir misiniz rica etsem? Teşekkürler.

• @uguz
    Name-Surname: isim soyisim
    Case Number: 2026EU*****
    Date of Birth: Doğum tarihi

Dear Sir/ Madam,

I am a DV2026 selectee. My case number is 2026EU*****.
    Could you please confirm at which U.S. Embassy or Consulate my interview will be scheduled?

Thank you for your assistance.

Sincerely,
    İsim Soyisim

• ⭐⭐⭐⭐

@Batuhan23 hala sorun var ama sizden kaynaklı değil, çünkü bazı mesajlarınızda imzanız görünüyor bazı mesajlarınızda görünmüyor. Sistemsel bir sorun olmalı.

• Arkadaşlar Dosya taşıma için mail atacağım örnek bir maile beni etiketleyebilicek veya örnek mail atabilicek var mı acil ! 🐌

• Arkadaşlar kimileri yeni yasayı bahsetmeden soracaksanız sorun dosyanızın yerini bence demiş ben 4 eylülde yasayı bahsederek mail atmıştım ve dönüş olmadı daha bana..(otomatik mail geldi)

Yanıt almayıp tekrardan mail atan var mı?

• @koci bu sene çekilişi kazandığımıza pişman edecekler sanki brokrasi ile canımızı yazkacaklar. Dosyamı da tam bangkok a yeniden taşıdım başıma iş olacak bu turp reyiz. 😕

• Yeni bülten yayımlandı, sayılar (EU: 7,750) değişmedi.

• @itsahmet

Eger KCC'ye yazipta 9 gundur cevap alamadiysaniz bir sorun olmustur, gozden kacirma olmustur buyuk ihtimalle. Bence tekrar sorun yerinizi. Yasadan bahsedip bahsetmemek size kalmis.

• @Batuhan23 yasayı bahsedip bahsetmemenin ne farkı var ki adamlar bilmiyor mu sonuçta

farklı bi mail taslağıyla tekrar atacağım ancak adamları darboğaz yapmak istemiyorum tersinden kalkar bi görevli alır beni ankaraya…

• @itsahmet Tam da bu yüzden atmamalısınız bence. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek tam da bu. Kararın yayınlanmasından önce dosyasını taşımış birinin ülkesinde mülakata sokulmasının kabul edilebilir olduğunu ima eden bir mail atmamanızı tavsiye ederim, henüz iki hafta oldu zaten. Bekleyip görmekte fayda var.

• @itsahmet

Bunlar Ankaradan once oturumsuz tasimislardi bunlarin hepsinin dosyasini Ankaraya'ya geri tasiyalim demelerinden korkuyor insanlar. Yeni yasadan bahsedilirse oturumsuz tasindigi anlasilir geri Ankara'ya tasinir diye dusunup bahsetmiyorlar bu karardan maillerinde. Oyle olur mu olmaz mi bilmiyorum.

Eger geri Ankara'ya tasimayip Bankok'ta, Hong Kong'da vesaire mulakat almamiza izin verirler ve ona ragmen oturum sorarlarsa felaket olur. Bosa para ve vakit kaybedecektir bir suru insan.

• Karar açıklandığı gün ben yer ve mülakat belirten mail atmıştım. ( karardan bahsetmeden ) bana dönüş Ankara olarak gelmişti. Ben kendimi tek sanıyordum ama şimdi görüyorum ki aynı durumu yaşayanlar var.

• @nsercan

Tekrar tasimadiniz mi? Yoksa tasima maili attinizda olumsuz geri donus mu aldiniz? Karar daha yururluluge girmedi cunku, aciklamadan sonra tasiyanlar oldu diye okudugumu hatirliyorum.

• @Batuhan23 Merhabalar foruma bugün geç göz atabildim hem ilk taşıma hemde yasa sonrası taşıma hakkinda KCC’den “Bangkok” yanitini almistim. Bu gelisme üstüne simdi tekrardan mülakat yerimi sordum. Gelisme olunca bilgilendirme sağlıyım

• Bülten açıklandı ama Europe maalesef 7750’de kalmış arkadaşlar.. biraz üzüldüm açıkçası.. durağan rakamlar insanın enerjisini çalıyor biraz

• @iibrahimd

Tesekkurler, eger size Ankara olarak donus yaparlarsa herkesi geri tasidiklarini varsayabiliriz. Aksi takdirde benim dosyam ozelinde bir problem veya hata olmus diyebiliriz.

Benzer Başlıklar

• 642
  • 221
  • 83
  • 728
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |