DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@fuzuli35 4 eylülde gönderdim talebiniz inceleniyor dedi
-
Bu ileti silindi! -
@Peyk74 5.000’den aşağı olanların ayrıcalığı mı var ki diğerlerine geçmiş olsun❓🤔
-
merhabalar. 1 kasım 2025'e kadar dosya taşıma ihtimalinin olduğunu anlıyorum konuşmalardan. böyle bir durum varsa tiflis konsolosluğuyla ilgili bi tecrübesi ya da bilgisi olan var mı öğrenmek isterim
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba, dosyamı Abu-dhabi'ye taşımayı düşünüyorum. Oturumu olanlara vize mülakatı veriyor mu? Bir de asıl sorum konsoloslukların geçmiş performanslarını inceleyebildiğimiz bir yer veya site vardı, bulamadım bir türlü. Bulabilen paylaşabilir mi lütfen?
-
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Scythep, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, dosyamı Abu-dhabi'ye taşımayı düşünüyorum. Oturumu olanlara vize mülakatı veriyor mu? Bir de asıl sorum konsoloslukların geçmiş performanslarını inceleyebildiğimiz bir yer veya site vardı, bulamadım bir türlü. Bulabilen paylaşabilir mi lütfen?
Eğer Abu Dhabi'de oturumunuz varsa taşımanız uygun olur. Geçmişte de oturumu olmayanlara mülakat vermeyen bir konsolosluktur kendisi.
Sayın @aysegul ün verdiği linkte yıllara göre performansları görebilirsiniz ancak sizi şu yanıltmasın; genelde AS kategorisinde olanlar mülakata girdiği için EU ile ilgili bir fikir sahibi olmanız zor.
Daha önce başka bir üyemize verdiğim cevap:
https://yesilkartforum.com/forum/post/508976 -
@Serapp hanım'ın dikkat çektiği üzere; @Scythep evet as ve eu farkına dikkat ederek kontrol edin lütfen, konsolosluk kısaltmasını girdiğiniz kutunun yanında region filtresi de var, orayı da kontrol edebilirsiniz, aynı zamanda tablolarda da eu satır ve sütununda bilgileri görebilirsiniz. 2022-2023 ve 2024 te 2025'e göre bir tık daha fazla sayıda eu dosyasına bakmış, detay sayıları görebilirsiniz siz de. Kolay gelsin.
-
@Serapp dubai'de bir iş teklifini kabul edip oturum alacağım ama bu emirlik olayı fark etmiyordur herhalde abu dhabi'de girebilirim değil mi?
-
@Scythep, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp dubai'de bir iş teklifini kabul edip oturum alacağım ama bu emirlik olayı fark etmiyordur herhalde abu dhabi'de girebilirim değil mi?
Tabi sorun yok. Dubai BAE'de. BAE'de DV vizesi basan konsolosluk Abu Dhabi'de bulunuyor. Yani İstanbul'da oturan kişinin mülakata Ankara'da girmesi gibi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum