Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
2.7k 479 202.8k 516

• @serro Tebrikler, yeni hayatınızda mutluluklar...

• @mertcanaydin en ince ayrıntısına kadar bekliyoruz hayırlı olsun vizeniz yeni yaşamınızda şans ve başarı sizinle olsun ✨

• ⭐⭐

@mertcanaydin selamlar, hayirli olsun, deneyimlerinizi bekliyoruz. Asagidaki siteden cn nizin girerek durumunuzu sorgulayabilirsiniz. Cn nizin yazarken 0 lar olmayacak sekilde yazip giris yapmaniz gerekiyor.

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4847/ceac-status-check-visa-status-check-niv-iv?_=1757426362865

• Hong kong’a giden arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? 25 eylül de sağlık randevumuz var 14 ekim’de ise vize mülakatı. Qatar airways ile gitmeyi düşünüyoruz Thy ile yarı yarıya daha uygun ama koltuk seçimi ekstra ücretli 2 bilet alsak yan yana koltuklarmı veriyolar yoksa rastgele mi tecrübe eden arkadaşlar vardır umarım. Bir de gidiş-dönüş bilette dönüşü bir aksiliğe karşı almamalımıyız kararsız kaldım teşekkürler

• @Cihat-58, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Hong kong’a giden arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? 25 eylül de sağlık randevumuz var 14 ekim’de ise vize mülakatı. Qatar airways ile gitmeyi düşünüyoruz Thy ile yarı yarıya daha uygun ama koltuk seçimi ekstra ücretli 2 bilet alsak yan yana koltuklarmı veriyolar yoksa rastgele mi tecrübe eden arkadaşlar vardır umarım. Bir de gidiş-dönüş bilette dönüşü bir aksiliğe karşı almamalımıyız kararsız kaldım teşekkürler

Qatar ile gittik ama koltukları satın aldık. Tahminen random dağıtıyorlardir koltuk satın almadığında. Diğer şirketlerde öyle. Buraya gelen arkadaşlardan dönüş biletini almayanlar oldu. Birisi Çin aktarmalı bir Asia hava yoluydu sanırım dönüş bileti almamıştı. Qatar dönüş biletini sorguluyor .size uçağa binmeden soracak ve aldıracak yüksek bir ihtimal. Bize binmeden dönüş biletimizi sordular henüz Türkiye deyken. Biz dönüş biletini esnek aldık, yüksek tutarlar çıkabiliyor değiştirmek istediğinizde 1.5k - 3k usd gibi

• @Cihat-58 koltuk seçimi yapmasanızda eşleri aileyi yan yana veriyorlar benim Avrupa için deneyimlerime göre. Hongkong için de aynıdır sanırım.

• @Cihat-58 Bu arada Thai Airways çok iyiydi, aktarmalara dikkat edin. Bagaj hakkına da keza dikkat edin. Koltukları ve ekstra kg çıkarsa hiç acımıyorlar. 10kg fark çıktı diye 7500tl ödedim ben de. Dönüş bileti biraz rizikolu iş, alırsınız ama vizeyi biraz sonraya verirler biletleriniz yanar, almazsanız belki erken verirler otelden yana karınız olur. Vizeyi basılı aldıktan sonraki aşamada hızlıca dönersiniz. Zaten çok farketmiyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Cihat-58

DV2026 talihlisi olarak sorunuzun konusu ve cevabı için doğru konu başlığı bu başlık değil ancak aşağıdaki iletiyi inceleyebilirsiniz Qatar Airways ile yapmayı planladığınız uçuş kapsamındaki dönüş bileti için.

https://yesilkartforum.com/forum/post/482811

• Arkadaşlar sonunda mutlakat günü geldi eşim ve benim vizemiz onaylandını. Fakat pasaportun gönderileceği adresi girme işini bir türlü beceremedim. Konu ile alakalı onlarca araştırma yaptım tarif eden bir platform da bulamadım. Şu an pasaportum bana nasıl gelecek bilemiyorum. Gerekirse Ankara ya gider elden alırım diye düşünüyorum 😔

• ⭐⭐⭐⭐

@nailyildirim, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Arkadaşlar sonunda mutlakat günü geldi eşim ve benim vizemiz onaylandını. Fakat pasaportun gönderileceği adresi girme işini bir türlü beceremedim. Konu ile alakalı onlarca araştırma yaptım tarif eden bir platform da bulamadım. Şu an pasaportum bana nasıl gelecek bilemiyorum. Gerekirse Ankara ya gider elden alırım diye düşünüyorum 😔

Daha önce de soru sormuşsunuz ve size bir kaç kez imzanız olmadığı için cevap verilememiş ve tamamlamanız istenmiş.
    Lütfen imzanızı tamamlayınız.
    Kolay gelsin.

• @Sinan-D, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@onuru hayırlı olsun tebrikler

Merhabalar grupları araştırırken dosya numaranızı gördüm konuyla alakalı değil ve affınıza sığınarak merak ettiğim bi konu var green card başvurunuzu hangi tarihte yaptınız? Şimdiden vereceğiniz cevap için çok teşekkür ederim ve diğer kazanan tüm arkadaşların green card başvuru tarihi nedir ?

• gürcistan da mülakata giren arkadaşlar varmı varsa bilgilendirebilirler mi

• ⭐⭐⭐⭐

@can-6, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

gürcistan da mülakata giren arkadaşlar varmı varsa bilgilendirebilirler mi

Siz eğer 2026 talihlisi iseniz imzanızdaki CN bilgisini düzeltin lütfen, 2025 yazıyor.

• Merhabalar, bugün vize mülakatıma girip vize onayımı aldım. Pasaportumu alıp eve döndüğümde deneyimlerimi aktaracağım.

• @gdv25 Hocam selamlar, Green Card kazanmışsınız sanırım. Size bir şey soracaktım

• @nailyildirim bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. VFS global elden teslim almak istedim. Randevu oluşturamadım. Hangi adımların izleneceğini bilmiyorum

• Her şey yolunda gider oturum vs vs istemezlerse seneye bu zaman bende bavulumu hazırlıyor olacağım inşallah. tebrik ederim retro

• @teoman-erbey
    Mülakat öncesi ustraveldocs.com sayfasından Türkiyeyi seçip göçmen visezi adımından kayıt yapıyorsunuz. Eğer elden teslim almayı seçmişseniz ki en garantisi o, mülakat sonrası size mail geliyor.maildeki link üzerinden VFSden teslim alma randevusu oluşturuyorsunuz. Teslim alma randevusu oluşturduğunuzda bi karekod çıkıyor . Ekran resmini alın veya çıktı alın.

• @ibrahimyuce Vizeniz hayırlı olsun.Eşiniz ve çocuğunuz vize onayı aldı mı? Süreci nasıl yürüttünüz?

• @06adm38 Merhabalar, siz 2022 yılında da kazanmışmıydınız, ve 2026 da tekrarmı kazandınız, büyük şans tebrikler, 2022 de neden gidememiştiniz sıramı gelmemişti.

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    5k İleti
    603k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 1 Oy
    46 İleti
    35k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k