DV2025 Mülakat Deneyimleri
-
@serro
Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀 -
Tebrikler, bundan sonraki göç sürecinde de kolaylıklar 🍀
-
Herkese merhabalar bu gün Japonya’da vize mülakatına girdim her şey güzel geçti detaylı olarak zaten gruba süreci yazacağım :)
Ama öncesinde bir sorum olacak vize durumumu nerden göreceğim ?
-
@serro Tebrikler, yeni hayatınızda mutluluklar...
-
@mertcanaydin en ince ayrıntısına kadar bekliyoruz hayırlı olsun vizeniz yeni yaşamınızda şans ve başarı sizinle olsun ✨
-
@mertcanaydin selamlar, hayirli olsun, deneyimlerinizi bekliyoruz. Asagidaki siteden cn nizin girerek durumunuzu sorgulayabilirsiniz. Cn nizin yazarken 0 lar olmayacak sekilde yazip giris yapmaniz gerekiyor.
-
Hong kong’a giden arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? 25 eylül de sağlık randevumuz var 14 ekim’de ise vize mülakatı. Qatar airways ile gitmeyi düşünüyoruz Thy ile yarı yarıya daha uygun ama koltuk seçimi ekstra ücretli 2 bilet alsak yan yana koltuklarmı veriyolar yoksa rastgele mi tecrübe eden arkadaşlar vardır umarım. Bir de gidiş-dönüş bilette dönüşü bir aksiliğe karşı almamalımıyız kararsız kaldım teşekkürler
-
@Cihat-58, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
Hong kong’a giden arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? 25 eylül de sağlık randevumuz var 14 ekim’de ise vize mülakatı. Qatar airways ile gitmeyi düşünüyoruz Thy ile yarı yarıya daha uygun ama koltuk seçimi ekstra ücretli 2 bilet alsak yan yana koltuklarmı veriyolar yoksa rastgele mi tecrübe eden arkadaşlar vardır umarım. Bir de gidiş-dönüş bilette dönüşü bir aksiliğe karşı almamalımıyız kararsız kaldım teşekkürler
Qatar ile gittik ama koltukları satın aldık. Tahminen random dağıtıyorlardir koltuk satın almadığında. Diğer şirketlerde öyle. Buraya gelen arkadaşlardan dönüş biletini almayanlar oldu. Birisi Çin aktarmalı bir Asia hava yoluydu sanırım dönüş bileti almamıştı. Qatar dönüş biletini sorguluyor .size uçağa binmeden soracak ve aldıracak yüksek bir ihtimal. Bize binmeden dönüş biletimizi sordular henüz Türkiye deyken. Biz dönüş biletini esnek aldık, yüksek tutarlar çıkabiliyor değiştirmek istediğinizde 1.5k - 3k usd gibi
-
@Cihat-58 koltuk seçimi yapmasanızda eşleri aileyi yan yana veriyorlar benim Avrupa için deneyimlerime göre. Hongkong için de aynıdır sanırım.
-
@Cihat-58 Bu arada Thai Airways çok iyiydi, aktarmalara dikkat edin. Bagaj hakkına da keza dikkat edin. Koltukları ve ekstra kg çıkarsa hiç acımıyorlar. 10kg fark çıktı diye 7500tl ödedim ben de. Dönüş bileti biraz rizikolu iş, alırsınız ama vizeyi biraz sonraya verirler biletleriniz yanar, almazsanız belki erken verirler otelden yana karınız olur. Vizeyi basılı aldıktan sonraki aşamada hızlıca dönersiniz. Zaten çok farketmiyor.
-
@Cihat-58
DV2026 talihlisi olarak sorunuzun konusu ve cevabı için doğru konu başlığı bu başlık değil ancak aşağıdaki iletiyi inceleyebilirsiniz Qatar Airways ile yapmayı planladığınız uçuş kapsamındaki dönüş bileti için.
-
Arkadaşlar sonunda mutlakat günü geldi eşim ve benim vizemiz onaylandını. Fakat pasaportun gönderileceği adresi girme işini bir türlü beceremedim. Konu ile alakalı onlarca araştırma yaptım tarif eden bir platform da bulamadım. Şu an pasaportum bana nasıl gelecek bilemiyorum. Gerekirse Ankara ya gider elden alırım diye düşünüyorum 😔
-
@nailyildirim, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
Arkadaşlar sonunda mutlakat günü geldi eşim ve benim vizemiz onaylandını. Fakat pasaportun gönderileceği adresi girme işini bir türlü beceremedim. Konu ile alakalı onlarca araştırma yaptım tarif eden bir platform da bulamadım. Şu an pasaportum bana nasıl gelecek bilemiyorum. Gerekirse Ankara ya gider elden alırım diye düşünüyorum 😔
Daha önce de soru sormuşsunuz ve size bir kaç kez imzanız olmadığı için cevap verilememiş ve tamamlamanız istenmiş.
Lütfen imzanızı tamamlayınız.
Kolay gelsin. -
@Sinan-D, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
@onuru hayırlı olsun tebrikler
Merhabalar grupları araştırırken dosya numaranızı gördüm konuyla alakalı değil ve affınıza sığınarak merak ettiğim bi konu var green card başvurunuzu hangi tarihte yaptınız? Şimdiden vereceğiniz cevap için çok teşekkür ederim ve diğer kazanan tüm arkadaşların green card başvuru tarihi nedir ?
-
gürcistan da mülakata giren arkadaşlar varmı varsa bilgilendirebilirler mi
-
@can-6, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
gürcistan da mülakata giren arkadaşlar varmı varsa bilgilendirebilirler mi
Siz eğer 2026 talihlisi iseniz imzanızdaki CN bilgisini düzeltin lütfen, 2025 yazıyor.
-
Merhabalar, bugün vize mülakatıma girip vize onayımı aldım. Pasaportumu alıp eve döndüğümde deneyimlerimi aktaracağım.
-
@gdv25 Hocam selamlar, Green Card kazanmışsınız sanırım. Size bir şey soracaktım
-
@nailyildirim bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. VFS global elden teslim almak istedim. Randevu oluşturamadım. Hangi adımların izleneceğini bilmiyorum
-
Her şey yolunda gider oturum vs vs istemezlerse seneye bu zaman bende bavulumu hazırlıyor olacağım inşallah. tebrik ederim retro
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum