Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer

Detaylı deneyiminizi müsait olduğunuzda forumda ilgili başlıkta okumak dileğiyle. Gözünüz aydın, iyi yolculuklar 🍀

• @Cansu-mer yolunuz açık olsun tebrikler ✋🏻

• Bu sene kota sorunu yaşanır mı? Eylül sonuna kadar mülakat deneyimleri okur muyuz acaba?

• Herkese merhaba arkadaşlar 4 eylülde Hong Kongta girdiğim mülakatımdan şükürler olsun ki sağ salim vizemi alıp evime dönmüş bir şekilde sizlere yazıyorum.Bu süreci beraber yaşadığım 4 talihli arkadaşım ve onların değerli eşlerine de gösterdikleri destek ve yardımlarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri🙏🙏 .Bu forumun açılmasına vesile olan herkese sonsuz teşekkür ederim hiç danışmanlara para kaptırmadan yeşilkart forumdan öğrenebileceğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.Süreçle alakalı sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz.Kendinize iyi bakın.

• @dogukan-altn Hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar dilerim, umarım bizde alırız.

• selamlar arkadaşlar 2 eylül mülakat a girdik ailecek hayırlı olsun dediler ankarada eşimin kızımın evraklarınız hazır mesaj geldi benim evraklardan haber yok bu durumda olanlar varmı vfs ankarada dediler bugün şişli vfs den

• @mehmet-yücel-söğüt Çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda alırsınız

• @dogukan-altn Tebrik ederim, hayırlı olsun. Yeni yaşamında bol şanslar diliyorum 🙂

• @Talha-Furkan Tiflis'e pasaportları vermek üzere geldim. Sorunsuz pasaportları teslim ettim ve vize basıldığı zaman haber verileceği söylendi. Tiflisten Türkiye ye teslimat yapmıyorlar. Hazır olunca tekrar gelip alacağım. Herkesin sorunsuz bir şekilde alması dileğiyle🙏

• @kadirkurtgoz Çok teşekkür ederim kadir kardeşim bu süreçte bana çok yardımcı oldun Allah razı olsun iyi ki varsın 😊

• Herkese merhaba arkadaşlar, bu gün itibarı ile Ankaradaki mülakatıma katılmış bulunmaktayım ve teslim etmem gereken eksik belgeyi belirten sarı kağıt ile pasaportum geri verildi. Eksik olan belgeyi tamamlayıp kağıtta yazıldığı şekilde gönderebilirsin dediler ancak nasıl göndereceğim hakkında tam bilgiye sahip değilim. Bilgisi olanlar varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler)

• @rovshenatanıyaz kağıtta yazanı da yazar mısınız?

• herkese selamlar , 2025 mali yılı bitiyor ve ben turist vizesine başvurmak istiyorum greencard çıkmış ama current olamadığımdan gidemedim bu turist vizesini etkiliyor mu @gucarslan dan yorum almak isterim fikriniz nedir mali yıl bittikten sonra alınabilir mi turist vizesi

• ⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız

DV2025 mali yılı bitmeden veya bittikten sonra başvurmanız fark etmez, göçmen vize başvurusu yapıp bülten nedeniyle cut off olamadığınızı açıklamaniz halinde sorun olmayacaktır.

Mulakatinizin başarılı olup olamayacağını turistik seyahatinizin amacıyla ilgili beyanınız ve profiliniz doğrultusunda ikametinize geri döneceğinize dair sunacağınız kanıtlara bağlı.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız DS160'daki ilgili soruya "DV2025 yılında, case numaram bültende aktif olmadığı için göçmen vizesini alamadım" şeklinde açıklama yazıp başvurabilirsiniz.

• Herkese merhaba,
    Case numaram 2025EU59XX.
    Vizemi aldım fakat pasaportta case numarası 2025EU59XX01 olarak yazılmış. Sonuna ekstradan 01 eklenmiş.
    Benzer bir durum yaşayan var mı? Bu sıkıntı oluşturabilecek bir durum mu?
    Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

• @gucarslan maalesef bu cevabınızdan önce ds160 doldurdum o soruyuda başka biri adınıza göçmenlik basvurusu yaptımı yazdığı için hayır dedim sorun olur mu ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız o soruya zaten NO demesilisiniz.
    eğer, kendi adınıza göçmenlik başvurusu yaptınız mı sorusu çıkmadıysa sorun yok.
    herkese her soru çıkmayabilir.

• @gucarslan hocam biz 2026 talıhlısıyızde turıst vızesıne başvurabılırmıyım sorun olurmu

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@memet-koç başvurmanız alacağınız anlamına gelmez.
    alma ihtimaliniz çok düşük

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

171

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |