Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan peki dv2025 de current olmayanların turist alma olasılığı düşük mü ?

• @Talha - https://www.ustraveldocs.com/tr/en/submitting-your-documents-iv ,Sitesi üzerinden yönergeleri takip ederek gönderim yapabilirsin demişlerdi. Çeviri yardımı ile bir şekilde öğrendim nasıl göndermem gerektiğini. Yanıtınız için teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@topcan78

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• Merhaba arkadaşlar
    Greencard ın gönderileceği adres ile amerikada yerleşeceğimiz yer farklı eyalet olursa bu durum mülakat esnasında bir sorun oluşturur mu? Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@leecon2003, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar
    Greencard ın gönderileceği adres ile amerikada yerleşeceğimiz yer farklı eyalet olursa bu durum mülakat esnasında bir sorun oluşturur mu? Teşekkürler

Hayır tabi ki olmaz. Herkes bir tanıdığının adresini veriyor ama oraya yerleşmiyor. Verdiğiniz adres sadece GC ve SSN'nin ulaşabilmesi için, bunu konsolosluk ta biliyor zaten. Merak etmeyin.

• @serap hanım merhaba, dosyam AP'den çıktı pasaportları götürüp teslim ettim. Bugün CEAC sistemine baktığımda ıssued görünüyordu. Ancak biliyorsunuz aile bireylerini göstermek için sistemde 01 02 03 ... Şeklinde her bir vakayı gösteriyor. Sistemde ilk üç vakada ıssued yazarken 04 olanda AP olarak görünüyor. Burada şöyle bir şey aklıma takıldı. Oğlum ds260 doldurduktan sonra doğdu. Bende mülakat tarihi alınca konsolosluğa bu durumu bildirdim. Kendileri ds260 ı açmadan tamam oğlunu ekledik maili attılar. Şimdi bu şekilde görününce aklıma takıldı böyle AP görünmesi bir sorun mu yoksa sistemsel bir şey mi acaba?

• @Talha-Furkan şimdi yine baktım sisteme bu defa READY yazıyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@Talha-Furkan Sizin Ds260 formunuzdaki güncelleme ile ilgisi yoktur. Yeni doğan bebek için ds260 doldurmuş muydunuz? Eğer doldurduysanız tamamdır, onun da statüsü değişecektir.
    Hayırlı olsun vizeleriniz👏 Bebeğinizi güle güle büyütün🤩
    İsmimi etiketlerken yanlış olmuş bu arada😉

• ⭐⭐⭐⭐

@Talha-Furkan bir süredir takip ediyordum sizin durumunuzu, haber gelecek mi yetişecek mi diye, çok sevindim hayırlı olsun. Başta bebiş olmak üzere hepinize sağlıklı, mutlu bir 'yeni' yaşam dilerim.

• @Serapp pardon yanlış yazmışım😃 evet ds260 doldurmuştum. Dediğim gibi ready e döndü durumu. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

• @aysegul hanım çok teşekkür ederim. Umarım siz de sorunsuz alırsınız. 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@Talha-Furkan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp pardon yanlış yazmışım😃 evet ds260 doldurmuştum. Dediğim gibi ready e döndü durumu. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Beni dinleyip Tiflis'e gittiniz sanırım. Böyle daha güvenli oldu bence. Dönüşte mülakat deneyimleri başlığına yazmanızı bekliyoruz.

• @Serapp evet sizi ve @gucarslan hocamı dinleyerek gittim. Şimdi de mail gelince pasaportları almak için gideceğim. Elbette deneyimimi yazacağım. Teşekkürler

• Merhaba, ds260 formunda adres kısmına en geç mülakata kadar adresi bulacağım gibisinden bir yazı yazmıştım ve mülakatta bulduğum adresi ordaki görevliye teslim ettim ama verdiğim adresteki eyalete değil de başka bir eyalete gitmek istiyorum. Sanırım ordaki havalimanında da adres değişikliği yapabiliyormuşuz. Adres değiştirmeyi öneriyor musunuz yoksa kart kaybolur vs mi diyorsunuz?

• ⭐⭐⭐⭐

@Gulcan-Tptk

Mülakatta beyan ettiğiniz adresten farklı bir eyaletten ilk girişinizi yapabilirsiniz, farklı bir eyalete yerleşebilirsiniz ve yaşamaya başlayabilirsiniz, bunlarda sorun yok.

Yeterki verdiğiniz adresteki posta kutusunu kontrol edebilecek, kartlar gelince size kartları ulaştırabilecek birisi olsun. Böyle bir kişi var ise ve adres güvenilir bir adres ise ülkeye girişte pasaport kontrol aşamasında veya girdikten sonra uscis hesabınızdan adres değişikliği yapmamanız tavsiyedir.

• @ATS16 Verdiğim adresteki kişi tanıdığımın tanıdığı ve güvenilir biri olduğunu söyledi ama yine de değiştirme gibi bir şansım var mı diye merak ettim. Olmadı başlangıçta o eyalete gidip kart elime geçtikten sonra aklımdaki eyaletlere giderim. Teşekkür ederim 🙏

• @Gulcan-Tptk Evet. Abd ye girişte değiştirebilirsiniz. Adres verdiğiniz eyaletten girme zorunluluğunuz yok.

• @Movistar74 Teşekkür ederim

• 2025 için ankara en son hangi numaraya mülakat vaedi?

• ⭐⭐⭐⭐

@İbrahim-Şen 2025EU8368

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |