Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

Arkadaşlar selam,

Yararlı olduğunu düşündüm bir siteyi paylaşmak istiyorum: ownyourlabs.com.

Buradan online olarak kan testleri sipariş edebiliyorsunuz ve işlemler LabCorp üzerinden yapılıyor. Doktor randevusuna gerek olmadan, form size e-posta ile geliyor ve en yakın LabCorp merkezine gidip testinizi yaptırabiliyorsunuz.

Fiyatlar gerçekten şaşırtıcı derecede uygun. Ben henüz denemedim ama yakın zamanda denemeyi düşünüyorum. Araştırmalarım sonucu güvenilir olduğunu da okudum. Özellikle ABD’de bu tarz test masraflarının yüksekliğinden şikayet edenler için ciddi bir kolaylık olabilir.

Yani şöyle örnek vereyim; labcorb kendi sitesinde lipid panel için ücret $59. Bu site üzerinden ise işlem 10 dolar, ve yine labcorb üzerinden kan alım işlemi yapılıyor.

Aklınıza ilk gelen soruyu da cevaplayayım. Olayın “bit yeniği” şu oluyor; anonim olarak bilgilerinizi paylaşma seçeneği sunuyorlar. Fakat bu tamamen opsiyonel ve siz izin vermediğiniz sürece, bu gerçekleşmiyor.

Ben daha önce rakiplerinden Ultralabtest’i de denemiştim, o Quest üzerinden çalışıyor. Fakat fiyat olarak OwnYourLabs çok daha uygun görünüyor.

Edit: şu eyaletlerde henüz desteklemiyor
    NY, NJ, RI, CT, MA, MD

• ⭐⭐⭐⭐

@FreeWoRLD bizim gibi periyodik olarak tahlil yaptırması gerekenler için çok faydalı, sağlık konusu biraz bilinmez bizim için haliyle..
    Kızımın 2 yaşından beri, yılda bazen 2, bazen 4-5 kez yaptırmamız gereken tahlil paketini ekledim sepete totali görebilmek için (ki bazıları paket olduğu için fazladan kalemler de var içinde, mesela alt ast tek kalem olarak yoklar, hepatic paket yapmışlar, bilirubin albümin vs de var, bunların hepsi ayrı ayrı ücretli burada). 66.84 tuttu hepsi. Bence gayet uygun. Teşekkürler, kıymetli bir paylaşım olmuş.

Benzer Başlıklar

• 936
  • 20
  • 216
  • 133
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

158

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.2k

| | | |