Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Aslan-3 MVR ye mail at ben attım ama dönmediler hala çok yavaş ilerliyor süreç zaten bg de biliyorsundur o yüzden sıkıştırıyorum bende onları ama hala cevap alamadım

• ⭐⭐⭐⭐

@hukukveonline öncelikle 8xx olarak excele bilgisini giren ömerakin'ın forumda 1 adet mesajı var aynı isimle, 15.10.2025 tarihinde ankarada mülakatı olduğu yazıyor imzasında da. Yani gerçek olup olmadığının kanaatini herkes kendi versin. Kendisi tekrar foruma girip bilgi vermedikten sonra emin olamayız.

8xx deki 1 kişi hariç, şimdilik 5xxe kadar mülakat verildiğini anlıyoruz.
    Cead datas ocak ayından itibaren dv2026 için kullanıma açılacağı için o zamana kadar excel çok kıymetli, keşke daha fazla insan bilgilerini girse, girmiş olanlar da keşke her gelişmede güncellese, ama malesef herkes aynı hassasiyeti göstermiyor.

Bülten 8-15 eylül arası açıklanacak, artacak mı aynı mı kalacak göreceğiz. Ankara kasım için mülakat planlayacak mı yoksa yine pas mı geçecek bunu da bülten açıklandıktan sonraki birkaç gün içinde anlayabiliriz.

• @gucarslan
    Merhabalar,
    Current olmuş ve dosyasını Viyana'ya taşımış olan talihlilerin konsolosluğa mail atıp dosyasının durumunu sormalı mıdır?. Henüz bize ulaşan bir mülakat maili de yok Nasıl bir yol izlemeliyiz? Eylül ayı bülteni açıklanınca mı mail göndersek acaba? Yoksa şimdiden gönderip teyit mi alsak? Ama dosya nerde hiçbir fikrimiz yok. Dosyanızı taşıdık mailinden sonra teyit için tekrar mail de atmadık açıkçası. Hala "you are randomly selected" ifadesi duruyor sayfamızda. Vaktiniz ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederiz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mstf58 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• @gucarslan Ben mayıs ayında hem imzamı hem de Excel dosyasını tamamlamıştım ama 4 Eylül'de mail adresimde bir sıkıntı oldu ve forumdaki bilgi işlem halletti. Yeniden ekledim şimdi.

• hong kong için bu saatten sonra iptal gibi bir durum söz konusu olmaz herhalde değil mi ? biletleri henüz almadık bu sebeple, ne olur ne olmaz diye bekledik.

bir de 20 ekim’de mülakata gireceğiz. eşimi halen dosyama ekletebilmiş değilim. formun açılması için 1 ekim’den sonra yazmamı istiyor konsolosluk. umarım bir sorun yaşamayız.

• ⭐⭐⭐⭐

@efemu35, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

hong kong için bu saatten sonra iptal gibi bir durum söz konusu olmaz herhalde değil mi ? biletleri henüz almadık bu sebeple, ne olur ne olmaz diye bekledik.

bir de 20 ekim’de mülakata gireceğiz. eşimi halen dosyama ekletebilmiş değilim. formun açılması için 1 ekim’den sonra yazmamı istiyor konsolosluk. umarım bir sorun yaşamayız.

Evlilik cüzdanınızın aslı ve ingilizce çevirisini ekleyerek, dosya numaranız ve doğum tarihinizi de belirterek tekrar şu şekilde yazmanız iyi olur:

20 Ekim 2025 tarihinde konsolosluğunuzda mülakat randevum bulunmaktadır. Tarafınızca 1 Ekim’den sonra iletişime geçmem gerektiği belirtilmiş olsa da, aşağıda açıkladığım nedenlerden ötürü daha erken yazma gereği duydum.

Eşimi dosyama ekletmem, DS-260 formunu doldurmam ve kendi formumu güncellemem gerekmektedir. Evlilik cüzdanım ektedir.
    Ayrıca sağlık muayenesi için randevu alınması, Türkiye’den seyahat planlarımızın yapılması (uçak bileti ve konaklama) gibi işlemler, sınırlı süre nedeniyle önceden planlama gerektirmektedir.

Bu nedenle, gerekli adımlar konusunda tarafıma bilgi ve yönlendirme sağlamanızı rica ederim.

İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla.

• @Serapp
    *“Dear Sir/Madam,

I am writing regarding my ongoing visa application. I recently got married and therefore need to add my spouse as an applicant to my case. In addition, I also need to update my own application form with my new marital status.

However, the “Add Applicant” button on the online application form is no longer available, and I cannot proceed with these updates.

For your reference, I have attached copies of our passports and marriage certificate.

I kindly request your assistance in enabling this option and allowing me to update my application.”*

Bu şekilde mail atmistim 25 ağustos’ta, gelen cevap mali yılın başlamadığı ve 1 ekim’den sonra iletişime geçmem gerektiği idi. Şu an tekrardan mail atmak istiyorum ama sıkboğaz da yapmak istemiyorum. Yeniden mail atmalı mıyım sizce ?

• ⭐⭐⭐⭐

@efemu35 Tamam işte ben 1 Ekim'den sonra dedikleri için cevap hazırladım. Benim hazırladığım şekilde bir kere daha atın bence.

• @bketcrsur

Çok teşekkür ederim, MVR’ye mail atmayı deneyeceğim

• @Ege-Bey yardımcı olur musunuz bir yerde ödeme yapmamız gereken bir yer göremedim sadece green card harcı ve sağlık testi ücretleri.

• @efemu35 biz de henüz uçak biletimizi almadık 25 eylülde sağlık muayenemiz var 14 ekimde de mülakatımız, bekliyoruz aksi bi durum olabilir diye arada kaldık

• @Peyk74

Merhaba,

Bahsettiginiz ulkelerden oturum alma ile ilgili bir arastirmaniz oldu mu? Bildiginiz ornekler var mi?

Tesekkur ederim

• @Buse-Demir-0 Şimdiden bol şanslar, yalnız sağlık muayenesi ile mülakat arasında baya bir süre olmuş , vizenize kavuşun gerisi boş...

• @gucarslan babamla aynı zamanda takip ediyoruz. yeni yapılan açıklamaya hala açıklık getirilmedi. Haziranda çoktan taşımıştık ama şuan 67XX case number ile çağırılacağımızdan bile emin değiliz. bekleyip görmek dışında yapabileceğimiz bir şey var mı? KCC'ye mail atsak mülakatı nerede gerçekleştireceğiz tarzından yanıt gelir mi?

• @Ege-Bey sorularınıza yanıt alabilmek için sürecinizi imzanıza taşımanız gerekir. Buraya tıklayınız

• Bizim case numaramıza göre Bangkoktaki mülakat sürecimizin tehlikeye girebileceğini göz önünde bulundurarak hem kcc ye hem de bangkok konsolosluğa az önce mail attık. Mailde dosyamızı 1 kasım kararı öncesi taşıdığımızı ve mülakatımızın 1 kasım sonrasına gelebilme ihtimaline karşı eğer gelirse bizden oturum izni istenecek mi şeklinde soru sorduk. Dönüş olursa size yazarım. Bu arada dosyamız halen "at kcc" statüsünde görünüyor. Halen bir mülakat planlanmadı diye anlıyorum dolayısıyla tehlikedeyim.

• @05kartal16 2 kişiyiz diye öyledir belki ? Olabilir mi

• @Restwell takipteyiz, umarım sorun çıkmadan mülakata orda girersiniz

• @Restwell Dosyanizin hangi statude olduguna nereden baktiniz acaba.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |