DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@efemu35 Tamam işte ben 1 Ekim'den sonra dedikleri için cevap hazırladım. Benim hazırladığım şekilde bir kere daha atın bence.
-
Çok teşekkür ederim, MVR’ye mail atmayı deneyeceğim
-
@Ege-Bey yardımcı olur musunuz bir yerde ödeme yapmamız gereken bir yer göremedim sadece green card harcı ve sağlık testi ücretleri.
-
@efemu35 biz de henüz uçak biletimizi almadık 25 eylülde sağlık muayenemiz var 14 ekimde de mülakatımız, bekliyoruz aksi bi durum olabilir diye arada kaldık
-
Merhaba,
Bahsettiginiz ulkelerden oturum alma ile ilgili bir arastirmaniz oldu mu? Bildiginiz ornekler var mi?
Tesekkur ederim
-
@Buse-Demir-0 Şimdiden bol şanslar, yalnız sağlık muayenesi ile mülakat arasında baya bir süre olmuş , vizenize kavuşun gerisi boş...
-
@gucarslan babamla aynı zamanda takip ediyoruz. yeni yapılan açıklamaya hala açıklık getirilmedi. Haziranda çoktan taşımıştık ama şuan 67XX case number ile çağırılacağımızdan bile emin değiliz. bekleyip görmek dışında yapabileceğimiz bir şey var mı? KCC'ye mail atsak mülakatı nerede gerçekleştireceğiz tarzından yanıt gelir mi?
-
@Ege-Bey sorularınıza yanıt alabilmek için sürecinizi imzanıza taşımanız gerekir. Buraya tıklayınız
-
Bizim case numaramıza göre Bangkoktaki mülakat sürecimizin tehlikeye girebileceğini göz önünde bulundurarak hem kcc ye hem de bangkok konsolosluğa az önce mail attık. Mailde dosyamızı 1 kasım kararı öncesi taşıdığımızı ve mülakatımızın 1 kasım sonrasına gelebilme ihtimaline karşı eğer gelirse bizden oturum izni istenecek mi şeklinde soru sorduk. Dönüş olursa size yazarım. Bu arada dosyamız halen "at kcc" statüsünde görünüyor. Halen bir mülakat planlanmadı diye anlıyorum dolayısıyla tehlikedeyim.
-
@05kartal16 2 kişiyiz diye öyledir belki ? Olabilir mi
-
@Restwell takipteyiz, umarım sorun çıkmadan mülakata orda girersiniz
-
@Restwell Dosyanizin hangi statude olduguna nereden baktiniz acaba.
-
@Batuhan23 https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx buradan giriş yapın bilgilerinizle, sağ üstte "YOUR CASE IS CURRENTLY AT:" kısmında yazıyor.
-
@Restwell donus yapmanızı bekliyoruz, umarım sorun cıkmadan en kısa surede alırsınız
-
@Ege-Bey aşağıdaki iletileri dikkatle okumanız temennisiyle!
https://yesilkartforum.com/forum/post/509555
YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli
-
@ATS16 merhaba, mülakat daveti için mail atabilirsiniz diye söylediler. Tarihin ne zaman olacağı vb için ama hem Ankara hem de Kaç bilgi vermedi o yüzden sormuştum.
-
Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba 15 Ekim'de mülakatım var.
Bugün farkettim ki ds260 formunda Amerika'da bana referans olan arkadaşımın adında bir harf hatası yapmışım. Bunu nasıl düzeltebilirim -
@ATS16 excel dosyasına ekledim imzayı da hallederim şimdi
-
@Batuhan23 greencard ile ilgili herhangi bir bilgi vermedim. Tayland hükümetinin aldığı kararlar ile ülkede yaşamak, çalışmak, iş kurmak vb gibi durumları inanılmaz derecede zorlaştırdıklarını söyledi. Mesela 1 senelik oturum izni için emeklilik vizesi ile 50 yaş üstü kişilerin hesaplarında 800bin baht para ve 65bin baht aylık gelir kanıtlama zorunluğu varmış. Haricinde benzer bir oturum izni verilmiyormuş. Çalışma ve oturum için ise; iş verenin minimum 2milyon baht yatırım ve her 1 yabancı çalışan için 4 tayland vatandaşı çalıştırma zorunluluğu varmış. Dolayısı ile çok ciddi zorluyorlar dedi.
-
@Selimdiskaya52, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ATS16 Ankara 5xxx lere kadar çıkabilir mi?
İsterse çıkar, istemezse çıkmaz ANK bahsettiğiniz rakama. Şimdiden bunu yorumlayabilmek mümkün değil, bu sayıyı yorumlayana da (tecrübesi ve bilgisine dikkat etmek lazım) temkinli yaklaşmak lazım. Önümüzdeki aylarda açıklanacak bülten cut off rakamlarına, bülten rakamları doğrultusunda ANK’nin dagitacagi mülakat sayısına ve 01.01.26 tarihinde açıklanacak ceac verilerine istinaden daha doğru yorumlanabilir ancak. Bol şans!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum