Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.0k 953

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@losburchos

Sorularınızı iletmeden DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığındaki Viyana mülakat deneyimlerini okudunuz mu?

• Gecenlerde bir oneri gordum ve son derece mantikli geldi. Mayis ayinda green card cikar cikmaz DS 260 formunu doldurmanin ne kadar hatali oldugu ortaya cikti. Bu sene yuksek numarali arkadaslar ve eger hala DS260 doldurmamis iseler hemen ABD turist vizesine basvursunlar. Hic degilse ABD ye gidip statu degisikligi yapma sanslari olur.

• @arnblt evet bu sene ben onu yaptım vize randevuma 10 gün kala konsolosluk turist vizesi randevumu iptal etti ve 1.5 sene sonraya randevu verdi mecbur ds 260 doldurduk ve dosyamı taşıdım viyanaya ama şimdi de kcc dosyayı çok geç doldurmuşsun diyerek randevu tarihi vermiyor yani yer yolun bir dikeni var green card gerçekten çıksa ayrı bir dert çıkmasa ayrı bir dert

• E ecetinus bu başlıktan bahsetti

• 5 turk hk daki mulakattan birazonce ciktik arkadaslar ,vize onayi icin sunulacagini soylediler mail bekliyoruz bilginize.

• Arkadaşlar selam
    Viyana için ingilizce tercümana ihtiyacım var. Tercüman ismi veya telefon bilgisi verebilecek olan varmı. Tesekkür ederim şimdiden

• Arkadaslar selamlar.Hk da girilen mulakattan 5 kazananda sapa saglam vizeli pasaportlarimizi almis bulunuyoruz 🙏 buradan oncelikle tum yonetici uylere ve sizlere saygimi sevgimi sunuyorum.hk icin soru sormak isteyen cekinmeden mesaj atabilir.
    Bu Forum bizlerin buralara kadar ilerlemesine sebep olan tek yer.ne danismanlar nede bir baskasi bu kadar yardimci olurdu hepinizi seviyoruz🙏🙏🙏

• @Cansu-mer tebrikler, yeni hayatınızda başarılar. Her şey tahmininizden de güzel olsun Amerika’da.

• @Cansu-mer

Detaylı deneyiminizi müsait olduğunuzda forumda ilgili başlıkta okumak dileğiyle. Gözünüz aydın, iyi yolculuklar 🍀

• @Cansu-mer yolunuz açık olsun tebrikler ✋🏻

• Bu sene kota sorunu yaşanır mı? Eylül sonuna kadar mülakat deneyimleri okur muyuz acaba?

• Herkese merhaba arkadaşlar 4 eylülde Hong Kongta girdiğim mülakatımdan şükürler olsun ki sağ salim vizemi alıp evime dönmüş bir şekilde sizlere yazıyorum.Bu süreci beraber yaşadığım 4 talihli arkadaşım ve onların değerli eşlerine de gösterdikleri destek ve yardımlarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri🙏🙏 .Bu forumun açılmasına vesile olan herkese sonsuz teşekkür ederim hiç danışmanlara para kaptırmadan yeşilkart forumdan öğrenebileceğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.Süreçle alakalı sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz.Kendinize iyi bakın.

• @dogukan-altn Hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar dilerim, umarım bizde alırız.

• selamlar arkadaşlar 2 eylül mülakat a girdik ailecek hayırlı olsun dediler ankarada eşimin kızımın evraklarınız hazır mesaj geldi benim evraklardan haber yok bu durumda olanlar varmı vfs ankarada dediler bugün şişli vfs den

• @mehmet-yücel-söğüt Çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda alırsınız

• @dogukan-altn Tebrik ederim, hayırlı olsun. Yeni yaşamında bol şanslar diliyorum 🙂

• @Talha-Furkan Tiflis'e pasaportları vermek üzere geldim. Sorunsuz pasaportları teslim ettim ve vize basıldığı zaman haber verileceği söylendi. Tiflisten Türkiye ye teslimat yapmıyorlar. Hazır olunca tekrar gelip alacağım. Herkesin sorunsuz bir şekilde alması dileğiyle🙏

• @kadirkurtgoz Çok teşekkür ederim kadir kardeşim bu süreçte bana çok yardımcı oldun Allah razı olsun iyi ki varsın 😊

• Herkese merhaba arkadaşlar, bu gün itibarı ile Ankaradaki mülakatıma katılmış bulunmaktayım ve teslim etmem gereken eksik belgeyi belirten sarı kağıt ile pasaportum geri verildi. Eksik olan belgeyi tamamlayıp kağıtta yazıldığı şekilde gönderebilirsin dediler ancak nasıl göndereceğim hakkında tam bilgiye sahip değilim. Bilgisi olanlar varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k