Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.0k 953

  • @mas bu belgeler için noter ya da apostil gerekli değil mi


  • @sonokege cevabınız için teşekkür ederim hangi belgeleri tercüme ettirdiğinizi ve apostil noter işlemlerini anlatır mısın


  • Tiflis AP sürecimin sonuçlandığını ve pasaportları göndermemi istediğini belirten mail yolladı. Yönergesini okudum ancak kafam karıştı çok net gelmedi. Gönderdik diyelim geri bana nasıl göndereceğine dair bir şey yok. Ya da ben anlayamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Talha-Furkan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Tiflis AP sürecimin sonuçlandığını ve pasaportları göndermemi istediğini belirten mail yolladı. Yönergesini okudum ancak kafam karıştı çok net gelmedi. Gönderdik diyelim geri bana nasıl göndereceğine dair bir şey yok. Ya da ben anlayamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

    Eğer şu anda TR'deyseniz gidip elden vermeniz ve vizenizin basılmasını beklemeniz daha uygun olacaktır. Bu kadar stresli bir bekleyişten sonra kendinizin gitmesi en doğrusu bence. Hayırlı olsun.


  • @Serapp teşekkürler Serap hanım. Kendim gidip elden teslim edeceğim. Peki kayıt oluştururken her bir aile ferdi için ayrı kayıt mı oluşturmalıyım?


  • @Talha-Furkan www.ustraveldocs.com adresinde kayıt açarken herkes için ayrı ayrı açtınız sanırım yine aynı şekilde ilerlemeniz gerekecek.


  • Hayırlı olsun@Talha-Furkan


  • teşekkürler @yusufeymen38


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @losburchos

    Sorularınızı iletmeden DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığındaki Viyana mülakat deneyimlerini okudunuz mu?


  • Gecenlerde bir oneri gordum ve son derece mantikli geldi. Mayis ayinda green card cikar cikmaz DS 260 formunu doldurmanin ne kadar hatali oldugu ortaya cikti. Bu sene yuksek numarali arkadaslar ve eger hala DS260 doldurmamis iseler hemen ABD turist vizesine basvursunlar. Hic degilse ABD ye gidip statu degisikligi yapma sanslari olur.


  • @arnblt evet bu sene ben onu yaptım vize randevuma 10 gün kala konsolosluk turist vizesi randevumu iptal etti ve 1.5 sene sonraya randevu verdi mecbur ds 260 doldurduk ve dosyamı taşıdım viyanaya ama şimdi de kcc dosyayı çok geç doldurmuşsun diyerek randevu tarihi vermiyor yani yer yolun bir dikeni var green card gerçekten çıksa ayrı bir dert çıkmasa ayrı bir dert

  • E ecetinus bu başlıktan bahsetti

  • 5 turk hk daki mulakattan birazonce ciktik arkadaslar ,vize onayi icin sunulacagini soylediler mail bekliyoruz bilginize.


  • Arkadaşlar selam
    Viyana için ingilizce tercümana ihtiyacım var. Tercüman ismi veya telefon bilgisi verebilecek olan varmı. Tesekkür ederim şimdiden



  • Arkadaslar selamlar.Hk da girilen mulakattan 5 kazananda sapa saglam vizeli pasaportlarimizi almis bulunuyoruz 🙏 buradan oncelikle tum yonetici uylere ve sizlere saygimi sevgimi sunuyorum.hk icin soru sormak isteyen cekinmeden mesaj atabilir.
    Bu Forum bizlerin buralara kadar ilerlemesine sebep olan tek yer.ne danismanlar nede bir baskasi bu kadar yardimci olurdu hepinizi seviyoruz🙏🙏🙏


  • @Cansu-mer tebrikler, yeni hayatınızda başarılar. Her şey tahmininizden de güzel olsun Amerika’da.


  • @Cansu-mer

    Detaylı deneyiminizi müsait olduğunuzda forumda ilgili başlıkta okumak dileğiyle. Gözünüz aydın, iyi yolculuklar 🍀


  • @Cansu-mer yolunuz açık olsun tebrikler ✋🏻


  • Bu sene kota sorunu yaşanır mı? Eylül sonuna kadar mülakat deneyimleri okur muyuz acaba?


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    517k Bakış
    ugurswayU
    @Erdi-Gultekin Merhaba, dosyaniz ozelinde henuz mulakat planlanmadigi icin KCC’den bu cevabi aliyorsunuz. Dolayisiyla yine mulakat planlanmadigi icin ilgili konsoloslukta da size bu sekilde bir cevap veriyor. Bu durumda yapmaniz gereken, sabirla mulakatinizin planlanmasini ve pause kararinin kaldirilmasini beklemek. Bu surecte mulakat yerinizin Montreal oldugundan emin olmaniz adina KCC’ye yeni bir email gondererek mulakat yerinizin neresi oldugunu sorabilirsiniz. Kolayliklar dilerim.
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • 17 Oy
    8k İleti
    916k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum