Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Selimdiskaya52 Şuan yazan arkadaşlar mülkakatı planlananların iptali söz konusuydu. Siz şuan dosya taşıma yaptığınızda Kasım ayına ancak bir planlama olacağı için ne olacağını kimse bilmiyor maalesef. 😞

• @sesicesei

Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim, inşallah daha önce dosyalarını taşımış ve daha sonra taşıyacak olan herkes için bu durum düzelir, evrak gereksinimleri olarak sonradan oturum talebi ismezler umarız 🙏

• Herkese çok teşekkürler, umarım 1 kasımdan önce dosyasını taşımış herkese yardımcı olurlar ve kimseyi belirsizlikte bırakmazlar 🙏🏻

• @sesicesei hayırlı olsun, çok güzel bir haber çok sevindim, umarım herkes için çok güzel olur 🙏🏼

• @Selimdiskaya52 Yukarıda kabul alan arkadaşın, yasa çıkmadan önce zaten bir randevusu vardı; bu nedenle işlemi iptal edilmedi. Randevu tarihi almayanlar ise, büyük olasılıkla yaşadıkları veya oturumu bulundukları ülkede vize randevusuna girebilecekler. Yakında, yasa çıktıktan sonra randevusu planlanan kişiler de aldıkları yanıtlarını bizimle paylaşacaklardır

• @sesicesei Herkese merhaba, öncelikle çok sevindim, hayırlı olsun. Ben de tecrübeli forum yöneticilerine bir şey sormak istiyorum. Normalde yarın Danimarka vize görüşmem var Schengen için. Ben kasım ayına mülakat bekliyordum randevuyu da ona göre ayarladım. Ama B planım AOS yapmak turist vizem var. 1) Eğer yarın vize başvurusu yaparsam ve Viyana olmazsa pasaportum boşuna konsoloslukta olacak. Bazı forumlarda Danimarka’nın 50 gün olmasına rağmen pasaportu göndermediklerini söylemişler. Ben ise Ekim’de ABD’ye giriş yapmayı düşünüyorum. 2) Riske atmayıp Ekim’de ABD’ye giriş yapar ve yarınki randevuma gitmezsem; olur da bize de kasım için Viyana’ya randevu verirlerse boşuna AOS yapmış olacağım Viyana şansım olmayacak.

Her şeyi planlı yaptığım hayatımda bu belirsizlik beni gerçekten çok yoruyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? Hiç artık belki Viyana olur demeden AOS ile mi devam edeyim sizce ? Biraz uzun yazdım. Teşekkürler ve sevgiler

• @sesicesei hayırlı olsun cok guzel haber bu, umarım geri kalanımız icin de aynı durum söz konusu olur

• @bkaraca Effective November 1, 2025, the National Visa Center will schedule immigrant visa applicants in their country of residence or, if requested, country of nationality. Bu cümlenin tam anlamı aslında 1 Kasım’dan itibaren NVC randevuları bu kurala göre planlayacak vs… Ama numarası current, 6-8 K arasındaki arkadaşlar aslında Eylül ayında planlama bekliyordu ben dahil. Kasımdan itibaren böyle planlanacak dediği için bizlerin de taşıdığımız yere planlanma ihtimali var ama KCC cümleleri öyle yazmış ki her yere çekilebilir. O yüzden bir ihtimal Eylül Ekim’de randevuları mevcut ülkelere göre planlasalarda Kasım itibariyle bunu yapmayacakları kesin bence. O da Ocak 2026 randevu ayına denk geliyor aslında yılın başı.

• konsolosluk dışında kcc ye dosya durumu hakkında mail atan oldu mu acaba ?

• @SEVCAN-KARATAŞ

Merhaba,

Görüşünüzü destekleyebilecek bir bilgi paylaşayım: Forumdaki current olmuş ama henüz randevu almamış arkadaşlarımız, KCC’ye mülakat yerlerini sorduklarında, dosyalarının taşımış oldukları postta olduğunu belirten yanıtlar aldılar.

• @SEVCAN-KARATAŞ suan gorunen, current olmus olanlar icin sorun yok gibi

• Ben Dosyamı Hong Kong sonrasında Viyanaya taşımıştım. Bu işlemi 28 Ağustos karar yayınlanmadan önce yapmıştım. Karar açıklandığı gün dosyamın nerede olduğunu sorduğumda ertesi gün dönüş geldi ve Ankara olarak dönüş alıp yıkıldım. Ancak forumda bu durumu yaşayan başka kimse var mı diye sordum. Kimse böyle bir şey yaşamamış. Kaç kere teyit için sordum hepsinde taşınan ülke olarak görünüyordu. Şuan bir işlem yapmayıp gelecek yorumları okuduktan sonra ne olacağına bakıp ona göre aksiyon almayı planlıyorum. Ekim ayına kadar zaten bir şeyler netleşir diye tahmin ediyorum. ABD için açık tarihli uçak biletimi aldım. Her şey olumsuz olursa. Ekim ayında AOS başvurusu başlatacağım.

• @koci Evet, onları okudum ama içlerinde Video ama yoktu diye hatırlıyorum. Var mıydı? Ben mail attım ama dönüş olmadı henüz.

• @SEVCAN-KARATAŞ Araba kullanırken Viyana yerine video yazmışım kusura bakmayın

• @sesicesei 28 Ağustos’tan sonra aldığımız tek iyi haber. Sıra Bangkok’ta umarım

• @koci
    Cureent olmayıp mail atanlar ile ilgili bir geri dönüş bilgisi var mı acaba? Ben şahsen henüz mail atmadım beklemeyi tercih ettim herşey netleşene kadar ama varsa bu konuda bir bilgi sahibi yazarsa onu da öğrenmiş olalım current olmayıp dosyasını daha önce taşıyan bizlerin akıbeti ne olacak diye .

• @Aslan-3 Dün mail attım ancak geri donus gelmedi geldigi takdirde burdan paylasmis olucagim

• @iibrahimd umarım olumlu bir donus gelir ve hepimiz rahatlarız

• @Aslan-3 biz kcc’den current olmamış dosyamız için interview locationın Viyana’da olduğu yanıtını almıştık cuma günü.

• @emrewhite

Güzel haber şimdilik umarım değişmez öylece kalır 🙏

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 642
  • 11427
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |