Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Günaydın,

Cevaplarınız için çok tesekkür ederim ancak bir sorum daha var.
    Navigatör şablonunda çıkan * Vienna Immigrant Visa Case Number (starts with VNN) bu soruya nasıl cevap vermeliyim?

• Arkadarşlar Merhaba,
    uscis greencard ödemesi yapmak istiyorum ama A numaramı girdiğimde sistem" we could not find the A-Number or Departmet of State ID you entered" diye bi hata veriyor.
    ben vizeyi alalı bir buçuk ay oldu. aynı problemi yaşayan oldu mu ?

Güncelleme: forumdaki önerilere göre daha önce Uscis sayfasına girmediğim farklı bir telefondan telefon şebekesini kullanarak siteye girdim. Yine hata verdi ama next yaparak ilerledim ve ödemeyi yaptım. ABD de mesai başladıktan sonra bugün ödeme ile ilgili mail geldi.

• ⭐⭐⭐⭐

@mas https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle/1096?_=1756802633890 şu sayfada aynı hatadan bahsediliyor ve bir çözüm önerilmiş, işinize yarayabilir mi acaba?

• @mas bu belgeler için noter ya da apostil gerekli değil mi

• @sonokege cevabınız için teşekkür ederim hangi belgeleri tercüme ettirdiğinizi ve apostil noter işlemlerini anlatır mısın

• Tiflis AP sürecimin sonuçlandığını ve pasaportları göndermemi istediğini belirten mail yolladı. Yönergesini okudum ancak kafam karıştı çok net gelmedi. Gönderdik diyelim geri bana nasıl göndereceğine dair bir şey yok. Ya da ben anlayamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Talha-Furkan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Tiflis AP sürecimin sonuçlandığını ve pasaportları göndermemi istediğini belirten mail yolladı. Yönergesini okudum ancak kafam karıştı çok net gelmedi. Gönderdik diyelim geri bana nasıl göndereceğine dair bir şey yok. Ya da ben anlayamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Eğer şu anda TR'deyseniz gidip elden vermeniz ve vizenizin basılmasını beklemeniz daha uygun olacaktır. Bu kadar stresli bir bekleyişten sonra kendinizin gitmesi en doğrusu bence. Hayırlı olsun.

• @Serapp teşekkürler Serap hanım. Kendim gidip elden teslim edeceğim. Peki kayıt oluştururken her bir aile ferdi için ayrı kayıt mı oluşturmalıyım?

• ⭐⭐⭐⭐

@Talha-Furkan www.ustraveldocs.com adresinde kayıt açarken herkes için ayrı ayrı açtınız sanırım yine aynı şekilde ilerlemeniz gerekecek.

• Hayırlı olsun@Talha-Furkan

• teşekkürler @yusufeymen38

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@losburchos

Sorularınızı iletmeden DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığındaki Viyana mülakat deneyimlerini okudunuz mu?

• Gecenlerde bir oneri gordum ve son derece mantikli geldi. Mayis ayinda green card cikar cikmaz DS 260 formunu doldurmanin ne kadar hatali oldugu ortaya cikti. Bu sene yuksek numarali arkadaslar ve eger hala DS260 doldurmamis iseler hemen ABD turist vizesine basvursunlar. Hic degilse ABD ye gidip statu degisikligi yapma sanslari olur.

• @arnblt evet bu sene ben onu yaptım vize randevuma 10 gün kala konsolosluk turist vizesi randevumu iptal etti ve 1.5 sene sonraya randevu verdi mecbur ds 260 doldurduk ve dosyamı taşıdım viyanaya ama şimdi de kcc dosyayı çok geç doldurmuşsun diyerek randevu tarihi vermiyor yani yer yolun bir dikeni var green card gerçekten çıksa ayrı bir dert çıkmasa ayrı bir dert

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   E ecetinus 

• 5 turk hk daki mulakattan birazonce ciktik arkadaslar ,vize onayi icin sunulacagini soylediler mail bekliyoruz bilginize.

• Arkadaşlar selam
    Viyana için ingilizce tercümana ihtiyacım var. Tercüman ismi veya telefon bilgisi verebilecek olan varmı. Tesekkür ederim şimdiden

• ⭐⭐⭐⭐

• Arkadaslar selamlar.Hk da girilen mulakattan 5 kazananda sapa saglam vizeli pasaportlarimizi almis bulunuyoruz 🙏 buradan oncelikle tum yonetici uylere ve sizlere saygimi sevgimi sunuyorum.hk icin soru sormak isteyen cekinmeden mesaj atabilir.
    Bu Forum bizlerin buralara kadar ilerlemesine sebep olan tek yer.ne danismanlar nede bir baskasi bu kadar yardimci olurdu hepinizi seviyoruz🙏🙏🙏

• @Cansu-mer tebrikler, yeni hayatınızda başarılar. Her şey tahmininizden de güzel olsun Amerika’da.

Benzer Başlıklar

• 316
  • 642
  • 153
  • 2688
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

110

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |