Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 520.9k 770

• @zakaria Bu çok kötü bir haber 😔 siz taşımış mıydınız dosyanızı

• dosya taşıma şlemi nasıl oluyor

• @zakaria taşınan dosyaları iptal etmezler diye düşünüyorum ya, mülakat alanlar iptal edilmeyecek demiş ama almayanları bi daha taşırlar mı kendi ülkesine

• ⭐⭐

@melisbasdurmus iptal etmezler ama ikamet belgesi sorulabilir demisler. Gercekten cok uzucu bir durum. Bir uygulamayla butun dv surecinin seyri degisecek buyuk ihtimalle. Umarim herkes diledigi vizelere kavusabilirler.

• ⭐⭐⭐⭐

@zakaria bu arada orjinal metinde 1 kasım 2025ten itibaren yazıyor.

• @aysegul evet doğru onu eklemeye unuttum. Teşekkür ederim

• Arkadaşlar anlayamadım ben, şimdi dosyamızı artık taşıyamıyoruz yada taşıdıysak iptal olabilir öyle mi?

• @zakaria bu durum halihazırda kcc’ye e-posta gönderip mülakat yerlerini değiştirenler için geçerli mi yazıda bu kısım muallak kalmış gibi. Teyit amaçlı kcc’ye mail gönderdim.

• @onuru Mülakat tarihi almış olanlar etkileniyor mu acaba çok saçma bir durum oldu :(

• ⭐⭐⭐⭐

@flzdgnn hayır mevcut mülakat almışların randevuları iptal edilmeyecek ve reschedule edilmeyecek diyor.

• ⭐⭐

@flzdgnn aciklama da etkilenmeyecegi yaziyor ama konsolosluklarin nasil davranagini malesef tahmin etmek zor.

• 1 Kasım sonrasındaki mülakatlar için oturum izni isteyecekler sanırım. Ekim mülakatları içinde tecrübeleri dinleyince ortaya çıkacak durum

• @aysegul ikamet isterler mi o belli değil sanki

• @05kartal16 istenmesi çok saçma olmaz mı? mülakat planlaması yapılmasının bir mantığı kalmaz

• ⭐⭐

@05kartal16 aslinda alt tarafta yer alan yerde isteyebilirler diyor ama mulakat tarihi atananlari kapsiyor mu o belirtilmiyor.

• @05kartal16 ekim randevusu olanlardan bence istenmeyecek. Çünkü metinde; 1 kasım itibariyle, nvc talihlilerin randevularını ikamet ettikleri ülke yada vatandaşı oldukları ülkede planlayacak diyor. Bence ekim randevularına dokunmayacaklar diye tahmin ediyorum ama hiç belli olmaz tabi. Sonuçta bunu da beklemiyorduk 😒😒

• ⭐⭐⭐⭐

Şu da önemli, mesela bugün kccye email atsa bekleyen talihlilerden biri, ki bunu bu gece yapan çok olacaktır, dosyasını kcc aracılığı ile taşıyabilecek mi. 1 kasım bunun için de bir sınır mı, yoksa o iş bugünden itibaren iptal mi..

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar neden telaşa girdiniz anlamış değilim, son yayınlanan güncelleme sadece tablodaki ülkelerin vatandaşları için geçerli, sizlik bir durum yok, artık iran vatandaşı olanların ankarada mülakat alması için oturum iznine sahip olması gerekecek türkiyenin konu ile alakası sadece bu şekilde

• Dosyasını taşıyan mülakat randevusu alamayan herkese geçmiş olsun ben dahil :(

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k