Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@yunustg

2026 Mart ayında mülakatı planlanan göçmen olmayan turistik vize başvurunuz için yapmış olduğunuz ödemeyi iade alamayacaksınız sadece.

• ⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG

Mülakattan red almak için çekiliş başvurusu veya DS260 formu doldururken yanlış/yalan beyan vermek, sürecin olmazsa olmazı aranan eğitim durumunu karşılayamamak veya meslek kategorisinden mülakata katılacaksanız istenilen puanı/kriteri yakalayamamak, önceki evliliğiniz var ise eski eşinizi beyan etmemek, önceki evliliğinizden veya tekrar evlendiyseniz bu evliliklerden olan öz/üvey evlatlarınızı çekiliş başvurusunda eksik beyan etmek, DS260 formundaki güvenlik sorularına profilinizden farklı olarak yanlış cevap vermek ana red sebepleri.

Mülakatını başarı ile tamamlamış talihlilerin DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığındaki Ankara deneyimlerini okuyarak kendiniz için çıkarım yapabilirsiniz. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@smelihkrkmz

Mülakata hangi konsoloslukta girmeyi planladığınıza iş göre değişir, 7xxx ile Ankara’dan mülakat alma ihtimalinizi tekrar değerlendirmenizi veya dosya taşıdıysanız imzanızı güncellemeniz ricadır.

DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığında çok fazla detay paylaşıldı antikor testi ve aşılar ile ilgili, özellikle @Flight101’in mülakat deneyimini detaylı okumanız faydanıza olabilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@Pickle_Eagle000

19 yaşındaki oğlunuzun süreçten vazgeçmesi ve mülakata katılmayacak olması (asıl kazanan değilse) sizin ve diğer aile üyelerinin sürecini etkilemez, mülakat tarihi aldıktan sonra isterseniz konsolosluğu bilgilendirebilirsiniz bu konu ile ilgili.

Daha sonra pişman olmaması ve tüh dememesi için evladınızın da sürecin bir parçası olması ve mülakata katılarak ailecek süreci tamamlamanız için elinizden geleni yapmanızın daha önemli olduğunu naçizane paylaşmak isterim sizinle. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet

Her ne kadar 6 kişilik kalabalık bir aile olarak masraflarınız yüksek olacaksa da 13xxx dosya numarası ile bu kadar sorunuza ve size verilen cevaba rağmen imzanızda belirttiğiniz gibi 2026 Şubat’ta Bangkok’a taşıyacağınıza dair düşünceniz için umarım hakkınızda hayırlısı olur. Ümit ederim o zaman geldiğinde dosya taşımak için geç kalmamış olursunuz veya o süreye kadar KCC/Department of State mevcut dosya taşıma kurallarında değişiklik yapmaz.

Konsolosluk DV2025 performansı için https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html sitesinden konsolosluk filtresini kullanarak fikir edinebilirsiniz.

• Merhaba, gördüğüm kadarıyla henüz mülakat tarihi almamış arkadaşlar antikor testi yaptırmış. Biz de henüz mail almadık ama şu süreçte testi ve aşıları yapmamız mantıklı mı. Süresini aşar mıyız. Mail aldıktan sonra bunlar için yeterli vaktimiz olacak mı sizce?

• @ugur077 Mehabalar,
    Forumda ufak bir arama ile bu sorunun cevabını bulmuş olacaksınız. İmzanızda dosyanın nerede olduğunu görmediğim için net bir şey yazamıyorum. Ancak bu soruyu sorduğunuz için Ankara dışında bir yerde dosyanız diye düşünüyorum. Böyle bir durum varsa. Antikor testi hangi aşıları olmanız gerektiğiniz gösteriyor. Her aşının bir süresi var ve önceki deneyimleri okuduğumzuda da aşıların 30 gün içinde yapılmış olması gerektiği. Örneğin sağlık randevunuz 3 ekimde olacak aşınızı mümkün olan en yakın tarihte yaptırmanız avantaj oluyor. En azından kendi adıma ben böyle bir yol izlemiş olacağım. Antikor testi 10 kere de yaptırsanız herhangi bir aşı olmadan değişmiyor olacak.

• @nsercan teşekkür ederim. Dosyam ankarada. Bu sebeple sordum, mümkün olduğu kadar erken hazırlamaya çalışıyorum her şeyi fakat bir yandan yoğun bir tempoda çalıştığım için forumdaki bilgileri sürekli takip etmem mümkün olmuyor.

• @ATS16 çok teşekkür ederim.simdiden bankong a tasimamamin sebebi Tiflis veya Saraybosna yapmak istemem.korkum şu oturumum yok diye ya bakmaz iseler diye , kararsız kaldım öyle bekliyorum,ve hata yaptığında farkindayim

• @hasaanemree cok onemlı degıl, yasal zorunuluk gereği paylasılan bir bilgiye benziyor, dikkat edilmesi gereken bir bilgi oldugunu dusunmuyorum.

• Bu ileti silindi!

• @ugur077 bu konuda surekli takip etmeniz gerekmiyor aslında, arama kısmına " ankara mülakat " gibi anahtar kelimeler yazarsanız direkt olarak tecrubesini paylasan kişilerin postlarını bulabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, gördüğüm kadarıyla henüz mülakat tarihi almamış arkadaşlar antikor testi yaptırmış. Biz de henüz mail almadık ama şu süreçte testi ve aşıları yapmamız mantıklı mı. Süresini aşar mıyız. Mail aldıktan sonra bunlar için yeterli vaktimiz olacak mı sizce?

Ankara’da mülakata girecekler için önemli bilgi

Gitmeden önce aşı olsanız da antikor testi yaptırsanız da kabul edilmiyor. Doktor kendi aşılarını tekrar yapıyor.
    Bu nedenle aşı ve antikor testi için boşuna masraf yapmayın.

• ⭐⭐⭐⭐

@Spectator, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ugur077 bu konuda surekli takip etmeniz gerekmiyor aslında, arama kısmına " ankara mülakat " gibi anahtar kelimeler yazarsanız direkt olarak tecrubesini paylasan kişilerin postlarını bulabilirsiniz.

Forumu sürekli takip edin. Takip edilecek çok fazla başlık ve konu var. Sadece burası ya da mülakat deneyimleriyle sınırlı kalmayın. Ne kadar çok okursanız, süreçte o kadar avantajlı olursunuz. Her gün girin, keşfedin. Burası tam anlamıyla derya deniz!

• @Serapp takip tabiki önemli ama sadece gecmıs yılların referansı ıcın dedım, kisi cok vaktim yok vs deyince madem sureklı takip edemiyor en azından gecmıs tecubeleri okusun anlamında

• Dosyamı Viyana'ya taşımak istiyorum ve vize randevusuna başvuralı 3 hafta oldu. Vize için bir süre daha bekleyeceğim gibi gözüküyor. Bir sonraki bültende Viyana'dakiler benim case number ile Viyana'da mülakat tarihi alabilecekler. Sorum şu: Vize aldığımda mülakat yerimi sorunsuz değiştireceğimi varsayarsak, Viyana bana hangi zamanda mülakat verebilir? 5000 küsürler Kasım ayında mülakat alabilecekler. Mülakat yerimi geç değiştirdiğim için çok ileri bir zamana mı atacaklar?

• ⭐⭐⭐⭐

@burkingham, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dosyamı Viyana'ya taşımak istiyorum ve vize randevusuna başvuralı 3 hafta oldu. Vize için bir süre daha bekleyeceğim gibi gözüküyor. Bir sonraki bültende Viyana'dakiler benim case number ile Viyana'da mülakat tarihi alabilecekler. Sorum şu: Vize aldığımda mülakat yerimi sorunsuz değiştireceğimi varsayarsak, Viyana bana hangi zamanda mülakat verebilir? 5000 küsürler Kasım ayında mülakat alabilecekler. Mülakat yerimi geç değiştirdiğim için çok ileri bir zamana mı atacaklar?

Schengen vizesini aldığınızda mülakat yerinizi sorunsuz değiştireceğinizi varsayamıyorum maalesef. Çünkü, dosya numaranız artık aktif olduğu için KCC ile değil, doğrudan Viyana Konsolosluğuna taşıma talebi için e-posta göndermeniz gerekiyor. Sürecin başından beri bir çok kişi dosyasını Viyana'ya taşıdığı için talebinizin kabul edilip edilmeyeceği belli değil, karar tamamen konsolosluğun inisiyatifinde. Ama eğer taşıma talebiniz kabul edilirse, mülakat yerini geç değiştirmiş olmanız çok ileri bir tarihe atılmanıza sebep olmaz.

• @ATS16 Tabi öyle yapıyorum aslında. Beni de CN 8xx’li olan bahsettiğiniz arkadaşımız heyecanlandırdı.

• @Serapp Teşekkürler. Konsolosluğun inisiyatifine kaldığını biliyorum. Umarım sorunsuz gerçekleşir. Vize aldığımda mülakat tarihimin vize süremin ötesine geçmesinden korkuyorum.

• Merhabalar , ds260 formunda güncellemem gerek bilgiler varda submit ettim formu. şuan formu açtırıp düzeltmeli miyim ve formu açtırdıktan sonra mülakat yerini değiştireyim mi çünkü şuan bangkok formda ankara

Benzer Başlıklar

• 73
  • 180
  • 83
  • 729
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |