Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• merhaba dosyamı viyanaya taşımayı başardım 11 eylül tarihinde mülakatım olacak. birkaç iletide ais diye bir sistem gördüm ancak anlamadım konsolosluğun mailinde de yapmam gereken bir şey olmadığı yazıyordu. onun haricinde aşı listesini ve götürmem gereken belgelerin listesini detaylı bulamadım. yardım ederseniz sevinirim.

• ⭐⭐

@Burak-Burak selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• @Burak-Burak İmzanızı oluşturun 12K için 2026 talihlisi olduğunuzu düşünüyorum henüz aktif olmadınız.

• @Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaslar hong kong dan selamlar,mulakat icin esimle birlikte yaklasik 7 gundur buradayiz ,dr.nicolson hakkinda bilgi paylasmak istiyorum,grip asisi yani influenza asisini yapmamizi istedi sezonu degil dememize ragmen asiyi yaptilar bilginiz olsun.ayrica bizden tdap asisinida telrar dozunu istiyor 1 doz olmasi yeterli oldugunu biliyorum ama bunuda yapicagiz dediler yarin gidip tekrar konusup guncelliyecegim burayi

Guncelleme yapiyorum.bugun dr ye gittik,tdap da ve opa asisini olmamiz gerektigini tekrarladilar .iki secenek sunuldu
    tdap 9000hk$
    opa(şırınga olan)ve td 4300hk$
    bizde 2. secenegi uygulattik.
    subat gibi 3. dozu olmamizi soylediler,tr de olucaksak eger oral opayi kabul edildigini hk da olmadigi icin şırıngaliyi yaptiklarini.
    tdap yada td asisini hangisini bulabilirseniz olabilcegimizi ilettiler

• @losburchos
    Doktor için
    Varsa aşı belgeleriniz, antikor testlerinizi götüreceksiniz. Foto kendileri çekiyor. Eksik aşınız varsa ek ücretle yapıyorlar.

Konsolosluk Mülakatı için
    1- Pasaport
    2- Foto 2 adet 5x5
    3- Adli sicil (e-devlet İngilizce ve arşiv kayıtlı)
    Başka ülkede 6 aydan fazla kaldıysanız onların da adli sicili
    4- Nüfus kayıt örneği- aile ve vukuatlı. Barkodlu Türkçe e devlet çıktısı yeterli . Tercümeye gerek yok.
    5- Erkekler için askerlik durum belgesi - E-devlet
    6- Lise veya Üniversite diploması .Üniversite diploması İngilizce ise ayrıca liseyi tercüme etmeye hatta vermeye gerek yok. (Siz yine de götürün)
    8- Banka hesap dökümü - İngilizce
    9- Formül A doğum belgeleri . Yurtdışında doğmuş olan varsa o ülkeden doğum belgesi isteyebilirler.
    10. Formül B belgesi ve evlilik cüzdanı

Bunlar genel belgeler. Bunların haricinde konsolosluğun size gönderdiği mailde başka belge varsa onları da alın.

• @MomisCan merhaba. Bangkokta hangi aşıları yaptılar ve ne kadar tuttu acaba? Bize attıkları mailde 11500 baht artı 23000 baht aşı ücreti olur dediler bütün aşılar için.

• @Fer-0 Merhaba 2025 talihlisiyim ve şuan aktifim. ama hala mail gelmedi ve bu yüzden geç olmadıysa mülakatı taşımayı düşünüyorum mantıklı ise.

• ⭐⭐

@Burak-Burak selamlar, imzanizdan anladigim kadariyla dosya tasima islemi gerceklestirmediniz. Yinede sansinizi deneyebilirsiniz fakat dv25 sureci buyuk olasilikla sizin icin bitmis durumda. Ankaradan bu numaralara mulakat gelmesi artik imkansiz.

• Arkadaşlar traveldocs sisteminde ilk bilgileri girerken adres istiyor oraya türkiye adresini mi gireceğiz yoksa mülakatı aldığımız yerdeki adresimiz mi? Pasaportu alacağımız yeri seçme kısmı sonraki sayfalarda olacak ama ilk kısmı yanlış yazarak geçmek istemiyorum.

• @Burak-Burak Bu numara ile Ankara mülakatı pek mümkün değil.Sizinle aynı numara olup dosya taşıyanlar ABD gitti neredeyse üzüldüm yani.2025 bitmesine kısa süre kalmışken dosyanızı taşıyıp onay alıp evrak yapıp nasıl gideceksiniz bilemedim Allahım yardımetsin.

• @emrah-hız Selamlar, istenilen aşılar herkesle aynı. Fiyat olarakta mülakat deneyimimden kopyalıyorum,

“Ödeme olarak Amerikan dolarını kabul etmediler. Ya Tayland Bahtı ya da kredi kartı ile ödeme yapılması gerekti.
    Biz yetişkinler için kişi başı 14bin baht,
    2,5 yaşındaki oğlumuz için, 10bin baht.
    6 aylık ikizlerimizin her biri için de 4bin baht ödeme yaptık.”

• ⭐⭐⭐⭐

• @Burak-Burak süreç 30 Eylül de bitecek şansınızı deneyin yine de nasip..

• @emrah-hız Bangkok’taki merkez postanenin adresini yazmanız gerekiyor.

• @losburchos geçen sene viyanadan alan biri olarak ais ile ilgili hiç bir şey yapmanız gerekmiyor. Vizeniz onaylandıktan sonra size haber veriyorlar. Ama siz 2 gün içinde uçak biletim var dönmem gerek dediğinizde de yardımcı olup 2 gün içinde size haber geliyor. Mülakat hünü tam saatinde gidin erken gidince sizin o katta beklemeniİ bile kabul etmiyor aşağıya gönderiyorlar. Mülakatta özellikle neden gelmek istiyorsun diye soruyorlar

• Arkadaşlar merhaba sıra numaram çok yüksek olduğu için diğer ülkeler üzerinden dosya taşıma yapmayı hiç düşünmedim aslında 26 bin bu saatten sonra dosya taşıma yapılır mı? Biliyorum şimdiye kadar çoktan yapmam gerekiyordu. Ve olursa hangi ülkeye yapılabilir?

• ⭐⭐

@Skykhan selamlar, son bulten 23k olarak aciklandi. Malesef sizin icin dv25 sonlandi.

• ⭐⭐

@Skykhan üzülerek söylüyorum maalesef süreç sizin için açıklanan son bültenle bitti son bülten 23K açıklandı.

b2e83749-9184-4bc3-a1da-08e9643848b3-image.png

• @fahriakc merhaba bu tablolara nerden ulaşabiliriz

• ⭐⭐

@Fatime-İncebaş henuz dv26 datalari yayinlanmadi, eski datalara asagidaki linkten bakabilirsiniz. 1 ocak 2026 itibariyle dv26 datalari yayinlanacak.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |