Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 784 513.3k 768

• @cembey2012 Sağolun size de hayırlı olsun. Mülakat tarihini onaylama konusunu ben de sormuştum, sanırım Viyana konsolosluğu teyitleşmek amacıyla mülakat tarihini onaylamanızı bekledikleri bir mail atıyorlarmış. O maile dönüş yapıp onaylamamız gerekiyormuş.

• @onurfenci Cevabınız için teşekkürler.Forumu oluşturanlara da teşekkür ederim.Hiç bilmeyen biri için ayrıntısı bol olan zor bir süreç, burası sayesinde öğreniyoruz.

• @Emre-Kurtulmuş nereye gidebilirim bilmiyorum mülakat tarihim belli olunca eyalet aramaya başlarım diye düşünüyorum. CN 4XXX lerde herhalde mülakat tarihi alabilirim kotalar dolmadan..

• Arkadaşlar herkese selam 2. Bülten yaklaşıyor 2. Bültende yükselme olurmu yoksa sabit kalma ihtimali varmı?

• @yusuf-beyazkaya geçmiş yılların bülten verilerine bakarsanız anlayacaksınız ki, bu işler hiç belli olmuyor. 2023 te 5.700 ile açılmış ve ilk 2 ay aynı kalmış. 2025 te 6000le açılmış ve 3 ay aynı kalmış. Dolayısıyla 7.750 ile başlayan bu sene, yüksek açıldığı için yine aynı kalabilir. Belki az bir miktar artabilir de. 2-3 hafta sonra göreceğiz.
    Bu arada bir de şu var, 2018den beri yılbaşına kadar hep 6-7-8bin bandında gitmiş. Ocak ayıyla birlikte 8-10-12 bandına çıkmış (sadece 2023ocakta 15bin olmuş). Bu da bir bilgi olarak dursun :)

• Geçen hafta state.gov'dan mail gelmişti bana. Bu cuma da Bükreş konsolosluğu hangi belgelerin istendiğini, nasıl sağlık mülakatı yapılacağına dair mail attı. Bükreş mülakat tecrübeleri ve resmi sitedeki bilgiler sağolsun zaten aşama kaydettim.

• @yusuf-beyazkaya Aşağıdaki linkte 8 yıllık tablo bulunuyor. Tahmin etmek imkansız gibi bir şey ama fikir vermesi açısından göz atılabilir.

https://yesilkartforum.com/bulten/

• @Selimdiskaya52 bunun için işten ziyade sizin seveceğiniz diğer etkenleri göz önünde bulundurun derim çünkü mesleğiniz gereği sizi eyalette zora sokacak bir durum olmayacak. Yerinizde olsam iklim vs gibi özellikleri dikkate alıp listelerim

• @Selimdiskaya52, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Emre-Kurtulmuş nereye gidebilirim bilmiyorum mülakat tarihim belli olunca eyalet aramaya başlarım diye düşünüyorum. CN 4XXX lerde herhalde mülakat tarihi alabilirim kotalar dolmadan..

Özellikle mutfakta çalışacaksanız kaçakların pek olmadığı ve özellikle Meksikalı ağırlıkta olmayan eyaletleri tercih edin. Meksikalıları ucuza çalıştırdıkları için piyasayı düşürüyorlar.

• @EzgiLera düzeltiyorum .soruma cevap alabilirmiyim

• Arkadaşlar merhaba,
    CN'si 6000+ olup 2nl maili almış olan var mıdır? ( Tabii ki Ankara için sormuyorum )

• @EzgiLera bilgi için teşekkür ederim, ben klasik fransız mutfağı eğitimi alan birisiyim ufak işletme ve esnaf lokantası niteliğindeki yerlerde çalışmayı düşünümüyorum.

• Merhaba, bangkok US konsoloslugu mail adresine nasıl ulasabilirim acaba ? kendi sitelerinde bulamadım

• Merhaba,
    Mülakat maili aldım Ankara'dan ancak Ds-260'i gonderdikten sonra evlendim. Hem kendi bilgilerimin güncellenmesi hem de eşimi dosyaya ekleyebilmem için 18 Ağustos'ta Ankara Konsolosluğuna mail gönderdim dosyamı açmaları için. Hâlâ dönüş alamadım ve endişelenmeye başladım. Sadece otomatik alındı maili geldi o kadar. Ne yapmam gerekiyor?

• ⭐⭐⭐⭐

@emels Bugün öğleden sonra, yani 3ten 4ten sonra talebinizi tekrar gönderin.

• @HALİT-Ozgur tesekkur ederim maili göndereceğim , acaba maili nerden buldugunuzu sorabilir miyim ?

• @Spectator mail adresini forumdan arama yaparak bulup chathpt ile teyit ettim

• @aysegul Teşekkürler daha önce tecrübe ettiniz mi? Geçen yıl benzer durumda olanlar hemen mail almıştı çünkü. İki defa mail atmaya çekiniyorum açıkçası bu nedenle soruyorum.

• merhaba, evlilik nedeniyle formu güncelleyeceğim ve add applicant butonunu aktif etmeyi talep edip eşimi ekleyeceğim. [email protected] adresine mail attım, “2026 işlemleri başlamamıştır. lütfen 1 ekim 2025’ten sonra basvurunuzu gönderin” diye bir cevap geldi. başka bir mail adresine mi atmalıyım, endişelendim biraz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k