Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Emre-Kurtulmuş nereye gidebilirim bilmiyorum mülakat tarihim belli olunca eyalet aramaya başlarım diye düşünüyorum. CN 4XXX lerde herhalde mülakat tarihi alabilirim kotalar dolmadan..

Özellikle mutfakta çalışacaksanız kaçakların pek olmadığı ve özellikle Meksikalı ağırlıkta olmayan eyaletleri tercih edin. Meksikalıları ucuza çalıştırdıkları için piyasayı düşürüyorlar.

• @EzgiLera düzeltiyorum .soruma cevap alabilirmiyim

• Arkadaşlar merhaba,
    CN'si 6000+ olup 2nl maili almış olan var mıdır? ( Tabii ki Ankara için sormuyorum )

• @EzgiLera bilgi için teşekkür ederim, ben klasik fransız mutfağı eğitimi alan birisiyim ufak işletme ve esnaf lokantası niteliğindeki yerlerde çalışmayı düşünümüyorum.

• Merhaba, bangkok US konsoloslugu mail adresine nasıl ulasabilirim acaba ? kendi sitelerinde bulamadım

• Merhaba,
    Mülakat maili aldım Ankara'dan ancak Ds-260'i gonderdikten sonra evlendim. Hem kendi bilgilerimin güncellenmesi hem de eşimi dosyaya ekleyebilmem için 18 Ağustos'ta Ankara Konsolosluğuna mail gönderdim dosyamı açmaları için. Hâlâ dönüş alamadım ve endişelenmeye başladım. Sadece otomatik alındı maili geldi o kadar. Ne yapmam gerekiyor?

• ⭐⭐⭐⭐

@emels Bugün öğleden sonra, yani 3ten 4ten sonra talebinizi tekrar gönderin.

• @HALİT-Ozgur tesekkur ederim maili göndereceğim , acaba maili nerden buldugunuzu sorabilir miyim ?

• @Spectator mail adresini forumdan arama yaparak bulup chathpt ile teyit ettim

• @aysegul Teşekkürler daha önce tecrübe ettiniz mi? Geçen yıl benzer durumda olanlar hemen mail almıştı çünkü. İki defa mail atmaya çekiniyorum açıkçası bu nedenle soruyorum.

• merhaba, evlilik nedeniyle formu güncelleyeceğim ve add applicant butonunu aktif etmeyi talep edip eşimi ekleyeceğim. [email protected] adresine mail attım, “2026 işlemleri başlamamıştır. lütfen 1 ekim 2025’ten sonra basvurunuzu gönderin” diye bir cevap geldi. başka bir mail adresine mi atmalıyım, endişelendim biraz.

• ⭐⭐⭐⭐

@emels ben tecrübe etmedim ancak sadece bu konuda değil konsolosluklar bazen bazı emailleri atlayabiliryor, arada kaynadığı olabiliyor. Siz göndereli de 1 hafta olmuş zaten. Dolayısıyla 2. emaili göndermenizde hiçbir sıkıntı yok, hergün hergün göndermediğinize göre sorun olmaz merak etmeyin. Bilgilerinizi(cn, ad soyad, doğum tarihi vs), eklediğiniz evrakları ve gönderdiğiniz email adresini kontrol ederek bugün akşam üzeri mesela tekrar deneyin lütfen.

• merhabalar asıl talihli eşim , para benim hesabımda olması bir problem değil anladığım kadarıyla ama emin olamadım, ve 20 bin dolar ikimiz için yeterli olur mu ? parayı ikimiizn banka hesabına bölmememiz mülakatta sorun olur mu ? şimdiden teşekkürler

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

@emels

Eşinizi dosyaya dahil etmek ve dosyanızın açılması için Ankara konsolosluk web sitesindeki navigator üzerinden iletişime geçmeyi denediniz mi?

https://yesilkartforum.com/forum/post/368469

Dosyada ekleme işlemi sonrası sağlık muayenesi randevunuzu tamamlamak yararınıza olacaktır. En erken 15.09.25 tarihine sağlık muayenesi randevusu alabilirsiniz, bu tarih için de 15.08.25 itibariyle randevu sistemi aktif oldu.

• @ATS16 Merhabalar, cevabınız için öncelikle tesekkurler. Navigator uzerinden ilerledim aile bireyimi eklemek istiyorum seçeneğinde mail konusu ve içeriğini anlatarak bir mail adresi vermişler. Navigator'de yazan adımları takip ederek istedikleri maili gönderdim. Sizce tekrar atmalı miyim?

• @Kamile-1 Merhabalar, konsolosluktan herhangi bir mail almadım, konsolosluk mail gönderiyor mu o konudan da emin değilim.

Aşağıdaki link Bangkok konsolosluğu tarafından istenen belgeleri içeriyor ama bu sayfa her türlü vizeyi kapsıyor. Forumdaki geçmiş deneyimler daha aydınlatıcı. Elçilikten herhangi bir mail vs gelirse paylaşırım.

• @HALİT-Ozgur Tesekkur ederim

• @ATS16 peki mulakatı geçme şansını düşürüyo mu türkçe yapmak

bir etkisi var mı yani

ayrıca mülakat deneyimleri kısmını vakit buldukça okumaya çalışıyorum

birde tek kişi için bankamdaki miktar yeterli mi

• Excel formumuzda CN numarası 2026EU0000006X, 2026EU0000008X, 2026EU000001XX, 2026EU000002XX , 2026EU000004XX olan kullanıcılarımız ; @bycheby , @mustafaa , @Sedat , @berkaltndag , @selselink23

Mülakat maili aldınız mı ? ya da herhangi bir tarihe mülakat planlandığını öğrendiniz mi ? Eğer mail aldıysanız veya mülakat tarihinizi öğrendiyseniz lütfen excel dosyasına işleyin.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 316
  • 83
  • 2655
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |