Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 784 514.2k 769

• @HALİT-Ozgur tesekkur ederim maili göndereceğim , acaba maili nerden buldugunuzu sorabilir miyim ?

• @Spectator mail adresini forumdan arama yaparak bulup chathpt ile teyit ettim

• @aysegul Teşekkürler daha önce tecrübe ettiniz mi? Geçen yıl benzer durumda olanlar hemen mail almıştı çünkü. İki defa mail atmaya çekiniyorum açıkçası bu nedenle soruyorum.

• merhaba, evlilik nedeniyle formu güncelleyeceğim ve add applicant butonunu aktif etmeyi talep edip eşimi ekleyeceğim. [email protected] adresine mail attım, “2026 işlemleri başlamamıştır. lütfen 1 ekim 2025’ten sonra basvurunuzu gönderin” diye bir cevap geldi. başka bir mail adresine mi atmalıyım, endişelendim biraz.

• ⭐⭐⭐⭐

@emels ben tecrübe etmedim ancak sadece bu konuda değil konsolosluklar bazen bazı emailleri atlayabiliryor, arada kaynadığı olabiliyor. Siz göndereli de 1 hafta olmuş zaten. Dolayısıyla 2. emaili göndermenizde hiçbir sıkıntı yok, hergün hergün göndermediğinize göre sorun olmaz merak etmeyin. Bilgilerinizi(cn, ad soyad, doğum tarihi vs), eklediğiniz evrakları ve gönderdiğiniz email adresini kontrol ederek bugün akşam üzeri mesela tekrar deneyin lütfen.

• merhabalar asıl talihli eşim , para benim hesabımda olması bir problem değil anladığım kadarıyla ama emin olamadım, ve 20 bin dolar ikimiz için yeterli olur mu ? parayı ikimiizn banka hesabına bölmememiz mülakatta sorun olur mu ? şimdiden teşekkürler

• ATS16A ATS16 bu başlıktan bahsetti
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@emels

Eşinizi dosyaya dahil etmek ve dosyanızın açılması için Ankara konsolosluk web sitesindeki navigator üzerinden iletişime geçmeyi denediniz mi?

https://yesilkartforum.com/forum/post/368469

Dosyada ekleme işlemi sonrası sağlık muayenesi randevunuzu tamamlamak yararınıza olacaktır. En erken 15.09.25 tarihine sağlık muayenesi randevusu alabilirsiniz, bu tarih için de 15.08.25 itibariyle randevu sistemi aktif oldu.

• @ATS16 Merhabalar, cevabınız için öncelikle tesekkurler. Navigator uzerinden ilerledim aile bireyimi eklemek istiyorum seçeneğinde mail konusu ve içeriğini anlatarak bir mail adresi vermişler. Navigator'de yazan adımları takip ederek istedikleri maili gönderdim. Sizce tekrar atmalı miyim?

• @Kamile-1 Merhabalar, konsolosluktan herhangi bir mail almadım, konsolosluk mail gönderiyor mu o konudan da emin değilim.

Aşağıdaki link Bangkok konsolosluğu tarafından istenen belgeleri içeriyor ama bu sayfa her türlü vizeyi kapsıyor. Forumdaki geçmiş deneyimler daha aydınlatıcı. Elçilikten herhangi bir mail vs gelirse paylaşırım.

https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Supplements/Supplements_by_Post/BNK-Bangkok.html

• @HALİT-Ozgur Tesekkur ederim

• @ATS16 peki mulakatı geçme şansını düşürüyo mu türkçe yapmak

bir etkisi var mı yani

ayrıca mülakat deneyimleri kısmını vakit buldukça okumaya çalışıyorum

birde tek kişi için bankamdaki miktar yeterli mi

• Excel formumuzda CN numarası 2026EU0000006X, 2026EU0000008X, 2026EU000001XX, 2026EU000002XX , 2026EU000004XX olan kullanıcılarımız ; @bycheby , @mustafaa , @Sedat , @berkaltndag , @selselink23

Mülakat maili aldınız mı ? ya da herhangi bir tarihe mülakat planlandığını öğrendiniz mi ? Eğer mail aldıysanız veya mülakat tarihinizi öğrendiyseniz lütfen excel dosyasına işleyin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emels

Sistemdeki talimatlara istinaden gönderdiyseniz talebinizi, sabırla beklemeniz daha iyi olacaktır. Hafta başı olması nedeniyle kendi yoğunlukları olabilir, cevap gelmez ise 48 saat sonra tekrar yineleyebilirsiniz talebinizi. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@Spectator, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@HALİT-Ozgur tesekkur ederim maili göndereceğim , acaba maili nerden buldugunuzu sorabilir miyim ?

Merhaba, dosyanızı taşıdıysanız imzanızı güncelleyin lütfen. Konsoloslukları meşgul etmemek gerektiği için ne soracağınızı öğrenebilir miyim?

• @Serapp merhaba, aslında tasıma islemini KCC aracılıgıyla yaptım ve onay maili de geldi ama forumda okudugum kadarıyla nadiren de olsa bazı arkadaslar KCC aracılığıyla taşımış bile olsa, sonradan dosyalarının aslında tasınmamıs olması gibi sorunlarla karsılastıklarını yazmıslar bende o yuzden bugun konsolosluga mail attım dosyamın onlarda olduguna dair onay icin. Boyle bir durum oldugu icin konsolosluktan onay almadan acıkcası %100 dosyam tasınmıs olarak dusunmedım ve imzamı ve exceli duzenlemedım su ana kadar. Konsolosluktan onay maili gelince tam olarak tasındıgına emin olup , imza ve exceli düzenlemeyi dusunuyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Spectator, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp merhaba, aslında tasıma islemini KCC aracılıgıyla yaptım ve onay maili de geldi ama forumda okudugum kadarıyla nadiren de olsa bazı arkadaslar KCC aracılığıyla taşımış bile olsa, sonradan dosyalarının aslında tasınmamıs olması gibi sorunlarla karsılastıklarını yazmıslar bende o yuzden bugun konsolosluga mail attım dosyamın onlarda olduguna dair onay icin. Boyle bir durum oldugu icin konsolosluktan onay almadan acıkcası %100 dosyam tasınmıs olarak dusunmedım ve imzamı ve exceli duzenlemedım su ana kadar. Konsolosluktan onay maili gelince tam olarak tasındıgına emin olup , imza ve exceli düzenlemeyi dusunuyorum.

Yanlış bir işlem yapmışsınız. Teyit için KCC'ye yazmanız gerekiyordu. Konsolosluk şu aşamada teyit edemez.
    Bir adım atmadan önce buraya sorsaydınız keşke.
    Teyit için KCC'ye şöyle bir e-posta yollayın:

[email protected]

Subject: CN bilginizi yazın
    Dear Sir/Madam

Where is my interview location?

Thank you for your help.

Best regards,

Ad, soyad
    Case number:

Last name:

First name:

Date of birth: ay/gün/yıl

• @Serapp aa evet, haklısınız. Tahminen o kisilerin o zamanlarda dosyaları current oldugu ıcın konsolosluklara yazmıs olabilirler. Onay maili gelince imza ve exceli düzenleyeceğim. Tesekkurler.

• ⭐⭐

@Spectator selamlar, onay mailinden kastiniz nedir acaba? Henuz dv26 sureci baslamamisken konsolosluk ile iletisime gecerek bence hata yaptiniz. Konsolosluk size olumsuz donus yapacaktir. Serap hanimin yukarida yazdigi ornegi kcc ye gondererek teyit edebilirsiniz. Dosyaniz current veya cut-off olmadan tasinip tasinmadigini kcc ye mail atarak ogrenebiliyorsunuz. Sanirim ortada bir yanlis anlasilma mevcut.

• @onuru onaydan kastım KCC ye mail attım Serap Hanım'ın verdiği taslaga dayanarak, onlardan onay geldiğinde imza vs duzenleyecegım.

Evet, ordan bir yanlıs anlasılma oldugu ıcın ben konsolosluga mail atmıstım, aslında bu tarz fevri mailler cok hos bir durum degil farkındayım ama dediğim gibi bir yanlıs anlasılmadan oturu atmıstım. Az once KCC ye attım ve onlardan onay geldigi zaman imza vs duzenleyeceğim

• HALİT OzgurH HALİT Ozgur bu başlıktan bahsetti
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@fuat-tönget, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 peki mulakatı geçme şansını düşürüyo mu türkçe yapmak

bir etkisi var mı yani

ayrıca mülakat deneyimleri kısmını vakit buldukça okumaya çalışıyorum

birde tek kişi için bankamdaki miktar yeterli mi

1-Türkçe mülakat yapmanız vizenin onay sürecine etkisi yok.
    2-Deneyimleri okurken imza kısmına önce bakmanız ve Ankara deneyimlerini filtrelemek & okumak sizin faydanıza olacaktır.
    3-Para miktarının yazılı bir kuralı yok, tavsiye edilen tek kişi için minimum $15.000, konsolos mülakat esnasında bölge olarak nereye göç edeceginizi soracak ve birikiminiz ile göç edeceğiniz bölgenin yaşam maliyetlerini kıyaslayarak son kararı konsolos verecek. Orange County - California veya Beverly Hills - Los Angeles gibi yüksek yaşam maliyetli yerler beyan ederseniz, bu bölgeler için tabiki daha yüksek birikimler görmek ister konsolos. Ez cümle biriktirebildiğiniz tüm birikimlerinizi mülakat tarihine kadar hesabıniza yatırmanız tavsiyedir, göç edince de faydanıza olacaktır. Bol şans!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k