DV2025 Mülakat Deneyimleri
-
2025 yılında mülakat alan kişilere bir soru sormak istiyorum. Mesela bugün e-devletten çıktı almak istesek altında şu ibare bulunuyor;
İŞBU YERLEŞİM YERİ VE DİĞER ADRES BELGESİ, www.turkiye.gov.tr ADRESİNDEN 20.08.2025 TARİHİNDE ALINMIŞ OLUP, 19.09.2025 TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR.
herhangi bir konsolosluk bu ibare ile ilgilenir mi? Belgeler hali hazırda yeminli mütercim tercüman ile çevrilecek ve apostillenecek.
-
@vedatucar sizden kargolamanızı istedikleri belgeler nelerdir ? Yardımcı olur musunuz ? Benim de 2 Eylül’de mülakatım var.
-
İmzanizi güncellemeniz doğru cevaplar almanız için yararınıza olacaktır, Tiran’da mülakata katılacaksınız zannederim.
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@erg35 çok teşekkür ederim. Biz de dün başarıyla geçtik. Pasaportlarımızı bekliyoruz artık :).
-
@aliaytac41 yanıtınız için çok teşekkür ederim. Biz de dün başarıyla geçtik şükür. Deneyimimizi detaylı bir şekilde anlatmak için uğraşıyorum şu anda. Herkes çok yardımcı oldu, umarım biz de birilerine yardımcı olabiliriz.
-
@herdem Gözünüz aydın, hayırlı olsun.
-
Merhaba.2025 mulakata girmis arkadaslardan bir sorum olucak.Mülakatl gelene kadar ds-i actirmayip,mulakat geldikden sonra actirip bebek ekleyen oldumu hic? Bu her hangi sorun oldumu? Yani bu konuda tedirginim.Mayista submit etmişiz,haziranda bebek oldu.Sadece add applicant yaptik.Sizlerde böyle bir tecrübe olan oldumu?
-
arkadaslar hong kong dan selamlar,mulakat icin esimle birlikte yaklasik 7 gundur buradayiz ,dr.nicolson hakkinda bilgi paylasmak istiyorum,grip asisi yani influenza asisini yapmamizi istedi sezonu degil dememize ragmen asiyi yaptilar bilginiz olsun.ayrica bizden tdap asisinida telrar dozunu istiyor 1 doz olmasi yeterli oldugunu biliyorum ama bunuda yapicagiz dediler yarin gidip tekrar konusup guncelliyecegim burayi
-
@Bike-Novruzova, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
Merhaba.2025 mulakata girmis arkadaslardan bir sorum olucak.Mülakatl gelene kadar ds-i actirmayip,mulakat geldikden sonra actirip bebek ekleyen oldumu hic? Bu her hangi sorun oldumu? Yani bu konuda tedirginim.Mayista submit etmişiz,haziranda bebek oldu.Sadece add applicant yaptik.Sizlerde böyle bir tecrübe olan oldumu?
Sorularınızı mülakat deneyimleri başlığında değil, 2026 Aşamalar başlığında sormanız daha uygun olur. Böylece süreç hakkında bilgisi olan kişiler yanıtlayabilir ve benzer durumda olan diğer üyeler de bu yanıtları görerek faydalanabilir.
-
@blueboy21 Hayırlı olsun :) Tahmini mülakat tarihi alacağımız tarihte benim bebeğimde iki yaşında olacak. Kızınız için hangi belgeleri hazırladınız acaba paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim.
-
-
merhabalar , bazı imzalarda vize mülakatı ile vize onayı arasında 1 -2 gün var bunun ana nedeni genelde ne oluyor , mülakat sırasında onay alıp alamadığımızı öğrenemiyor muyuz acaba
-
@Flight101 Çok teşekkürler. Sizlerin desteğiyle aldık, çok sağolun.
-
@yuceezgi Teşekkürler. Bebek için çok fazla belgeye gerek yok. Kesinlikle kimlikleri götürün, onu confirm etmek için soruyorlar. Formül A, 2 tane foto, aşı karnesi (ing)(sağlık için), pasaport fotokopileri, kimlik fotokopisi. Bu kadar. Başka bir şey istemedi.
Ek olarak; ikametgah, hastaneden doğum kağıdı, dogumdan bu yana 2-3 fotosu vb şeyleri de götürdük ama kimse sormadı.
-
@Uğur-Çelik bazı durumlarda mülakat günü onay verilmeyebiliyor, bunun başlıca nedenleri eksik evrak veya ekstra evrak talebi olabiliyor. böyle durumlarda evrak temin edildikten sonra vize onayı veriliyor. Ayrıca sorularınızı uygun başlık altında sormanız gerekiyor https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/4861?_=1756026329619
-
@SiRReS İkinci kez kazandığında hangi sayıya sahiptin? Sadece merak ediyorum)
-
@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
arkadaslar hong kong dan selamlar,mulakat icin esimle birlikte yaklasik 7 gundur buradayiz ,dr.nicolson hakkinda bilgi paylasmak istiyorum,grip asisi yani influenza asisini yapmamizi istedi sezonu degil dememize ragmen asiyi yaptilar bilginiz olsun.ayrica bizden tdap asisinida telrar dozunu istiyor 1 doz olmasi yeterli oldugunu biliyorum ama bunuda yapicagiz dediler yarin gidip tekrar konusup guncelliyecegim burayi
Guncelleme yapiyorum.bugun dr ye gittik,tdap da ve opa asisini olmamiz gerektigini tekrarladilar .iki secenek sunuldu
tdap 950hk$
opa(şırınga olan)ve td 460hk$
bizde 2. secenegi uygulattik.
subat gibi 3. dozu olmamizi soylediler,tr de olucaksak eger oral opayi kabul edildigini hk da olmadigi icin şırıngaliyi yaptiklarini.
tdap yada td asisini hangisini bulabilirseniz olabilcegimizi ilettiler -
@blueboy21 yolunuz açık olsun tebrikler 🤚👍🏻
-
8 temmuz sydney'de girdigim mulakatim o gun guvenlik sebepleri sebebiyle AP'ye birakildigi soylendi bugun onaylandi. mulakat sonrasinda yesil kagit verildi AP isareti isaretlenip karekodu okutup ilgili adimlari takip etmem soylendi. bu adimlarda IV-SAO adli bi dosya icerisinde 15 kisisel bilgilerden olusan ds260 formunun kisa hali denebilecek sorular ve CV gonderilmesi gerektigi yaziyordu. mulakat sirasinda sag el kaldirilip yemin ettirildi, evli misin, cocugun var mi, daha once amerikada bulundun mu, orta dogu ulkelerinde bulundun mu, okuldan mezun oldugun yil ve son 15 yil icerisinde nerede yasadin seklinde gayet evet hayir seklinde verilecek sorular soruldu mulakat maksimum 4 dakika falan surmustur. o gunden bugune kadar ceac sisteminde 10'dan fazla kez last case update tarihi degisti. 1 ay kadar statum ready gozuktu 12 agustosta refused 221g olmustu. dun AP oldu bugun issued'a dondu. surec kendi adima cok yipraticiydi nerdeyse her hafta dvchartstaki verileri takip edip kim kac ay ap bekleyip onay almis diye baka baka kafayi siyiriyodum :)) bu surecte sordugum her soruya cevap verip yardimci olan @gucarslan beye tesekkur ederim. umarim bundan sonra girecek ne bu sene ne de sonraki senelerdeki talihliler boyle beklemez.
-
@Cansu-mer merhaba. 9000 hong kong doları tek kişi için mi yoksa iki kişi için mi acaba? Bir de sadece tdap için miydi yoksa tüm aşılar dahil fiyat mı? Şimdiden teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum