Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@asil55 selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @onurfenci Merhaba Molnar kliniğinden size dönüş oldu mu? Önce ki gün ben de mail gönderdim ama henüz cevap yok.

• Merhaba, EU61xx ile mülakat maili bekliyorum. Dosyamı Hong Kong'a taşımıştım. Numarası bana yakın olan arkadaşların mülakatlarının onaylandığı yorumlarını görüyorum kaçırdığım bir nokta mı var acaba? Bu süreç hakkında dikkat etmem gerekenler, önerileriniz ve takip etmem gereken linkleri paylaşırsanız çok sevinirim.

• @zero şimdiden bol şans, paylaşımınız için teşekkürler bangkok a taşıyanlar bir ışık bekliyordu :))

• ⭐⭐⭐⭐

@sinemmurat39, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp evet Serap hanım hepsini birebir yaptık emeği geçen herkese çok teşekkür ederim ☺

O halde cevap gelmezse gelecek hafta orada mesainin başladığı saat olan 15:00 ve sonrasında yeni bir e-posta yazarsınız. Kolay gelsin.

• Merhaba florida da gerçekleşen üzücü kazadan sonra abd tır şöförleri için işçi vizelerinin onayını durdurmuş. Ben kamyon şöfürüyüm bu karar benim vize alma durumumu etkiler mi?
    Teşekkürler kolay gelsin

• ⭐⭐⭐⭐

@Ekremi

Sizin vize kategoriniz işçi vizesi değil ve etkileneceğinizi dusunmuyorum. Sizin mülakata katılacağınız vize kategorisi çeşitlilik vizesi (diversity visa), mülakat esnasında soru gelmesi halinde ABD’ye göç ettiğinizde tir şoförlüğü yapacağınızı beyan etmeniz şart değil.

• Mülakatlar ile ilgili bir mesaj yazdım ama sanırım gözükmedi. EU 61xx ile mülkat beklemekteyim Hong Kong için tarih alan arkadaşlar var takip etmem gereken linkler var mı acaba? emailimi sürekli kontrol halindeyim.

• @ATS16 teşekkür ederim. Ds-260 formunda da kamyon şöförü olarak belirtmiştim. Sorulursa o zaman sadece şoför diyeceğim.

• @EzgiLera süreci aksatır, uzatır diye tereddütteyim. Anladığım kadarıyla şuan kendimi eklemem mülakat tarihini etkilemiyor doğru mu. Peki eşimin soyismi vs değişti. Bunlar için de mülakat tarihi alınca dosya açtıracağız doğru anladım sanırım

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077

Tereddutlerinizi anlıyorum ama tecrübeli forum kullanıcılarının tavsiyelerini ve arama butonunu kullanarak geçmiş iletilerden hangi adımları atacağınızı öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki iletiyi okumanız, sırasına göre hareket etmeniz yararınıza olacaktır. Bol şans!

https://yesilkartforum.com/forum/post/507033

• @ATS16 teşekkür ederim, mesajınızı okudum fakat cevap verdiğiniz kullanıcı o mesaj tarihinde randevu mailini almış. Biz şuan mail almadık. O yüzden şuan beni add applicant yapmamız süreci etkiler mi ondan tereddütteyim. Yani güncelleme yaptığımız için ds260ı yeni göndermişiz gibi işlem yapıp mülakat tarihini ileri atarlar mı

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera süreci aksatır, uzatır diye tereddütteyim. Anladığım kadarıyla şuan kendimi eklemem mülakat tarihini etkilemiyor doğru mu. Peki eşimin soyismi vs değişti. Bunlar için de mülakat tarihi alınca dosya açtıracağız doğru anladım sanırım

Tereddüt edecek bir şey yok. Bu forumda en doğru bilgileri aldığınıza emin olun. Aslında şimdi add applicant yapmazsanız süreci aksatmış olursunuz. Bakınız mülakat alan üyemiz bu iletisinde add applicant kapandığını yazmış. Şimdi konsoloslukla iletişime geçmesi gerekecek.
    Aynı sıkıntıyı yaşamamak için siz şimdi kendinizi ekleyin, ds260 formu doldurun. Mülakat alınca eşiniz formunun kilidini açtırır ve güncelleme yapar.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 teşekkür ederim, mesajınızı okudum fakat cevap verdiğiniz kullanıcı o mesaj tarihinde randevu mailini almış. Biz şuan mail almadık. O yüzden şuan beni add applicant yapmamız süreci etkiler mi ondan tereddütteyim. Yani güncelleme yaptığımız için ds260ı yeni göndermişiz gibi işlem yapıp mülakat tarihini ileri atarlar mı

Add applicant yapmak demek eşinizin formunu açtırmak demek değil. Sadece yeni bir yararlanıcı eklemek demek. Eşinizin formu gönderme tarihi değişmeyecek.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077

Sn. @Serapp Hanım’ın iletileri açıklayıcı olmuş, kolaylıklar 🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ugur077

Sn. @Serapp Hanım’ın iletileri açıklayıcı olmuş, kolaylıklar 🙏🏻

Evet, elimizden geldiğince açıklamaya çalışıyoruz ama bir türlü ikna edemiyoruz 😅

• Bu ileti silindi!

• @yusuf-beyazkaya bunu, anca konsoloslukta çalışanlar, vize başvurularının "EU tarafından" fazlalığını/azlığını görerek tahminde bulunabilirler. başka kimse tahmin edemez/bilemez.

• Merhabalar benim ds260 formunda verdiğim instagramim kapandı kendi kendine bir sorun yaratır mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ekremi, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 teşekkür ederim. Ds-260 formunda da kamyon şöförü olarak belirtmiştim. Sorulursa o zaman sadece şoför diyeceğim.

Kamyon şoförü olduğunuzu da söyleyebilirsiniz. Zaten size sorulan sorulara doğru cevap vermeniz gerekiyor. Tahminimce Amerika’ya gittiğinizde ne yapmayı düşünüyorsunuz gibi bir soru sorulur ve orada söylediğiniz cevaptan sonra fikriniz değişip başka bir iş de yapabilirsiniz.

Sizin de dediğiniz gibi “işçi vizeleri”. Siz kamyon şoförü olduğunuz için vize almayacaksınız ki, yaptığınız meslek fark etmeksizin alacaksınız vizeyi. İşçi değil, göçmensiniz siz.

Olayın detayını bilmiyorum ancak sezonluk işçi vizeleri ve göçmen olmayan işçi vizeleri oluyor, muhtemelen onlarla alakalı. Sizin korkmanızı gerektirecek bir şey yok. Sonuçta mesleğinizi yasaklamadılar 🙂

Benzer Başlıklar

• 16399
  • 57
  • 153
  • 642
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |