[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@ali1990 current olan numaralar bir ay sonra mülakata girer hiçbir sıkıntısı yoksa asıl soru sana evrak maili gelmiş ve bu maile karşı tamamdır eksik evrak yoktur maili geldi mi eğer geldiyse uzat bacaklarını haftaya kadar mülakata maili gelmezse ozaman kafana tak mülakattan çıkanlar hep bir ağızdan diyecektir BEKLE BEKLE
-
@ayvalik10 Otomatik mesaj ile döndüler.Daha Resmi olarak belgeleriniz tamam denmedi
-
@Ali1990 eğer onay maili almadiysaniz haziran ayına kaldınız. Çünkü bu ay sonu mayıs ayı mülakat tarihleri açıklanacak
-
@kujo Teşekkür Ederim Anladım. Sanırım Numara Current olduğu tarihten itibaren mülakat tarihleri belli olması gerekiyor ve bu tarihler ay sonunda belli oluyor. Mesela benim Currentım bu ay ama önümüzdeki aylarda mülakata çağırılabilirim bu ayda çağrılabilirdim ama geç kaldığım için işlem sırasında kaldım sanırım
-
@ali1990 evrak göndermekte geç kalıp ds 260 formuy açtıran birisi mayıs ayına randevu verildi numarası kaçtı şaşıracaksın 6.000 yani evraklarla oynamayıp en kısa zamanda gönderenleri öncelik tanınıyor
-
@ayvalik10 ben 24 deyim yeni gönderdim ds260 ı ben ne yapim peki
-
2 gün önce ds260 ı doldurdum. Bakalım ne zaman sıra gelicek. Case 24.800 olduğu için ve bu numaralara evrak maili daha gitmediği için sıramı haziranda alabilirim diye düşünüyorum. PANİK OLDUM YİNE
-
@cemil-yaman hazirana mülakat alabilmeniz için bu ay içerisinde evraklarınızı gönderip onay almanız gerekir. Aksi taktirde temmuza kalrısnız
-
@cancakicitr evrak maili gelmedi bana numaram 24.800 bu numaralara evrak mail i ulaştımı bilgisi olan varmı
-
@cemil-yaman nisanda bir aksilik olmazsa current olacaksın ağustosa kadar mülakat gelir sana çünkü ozamana kadar geçmişi temizlerler
-
@cemil-yaman DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@cancakicitr evrak maili gelmedi bana numaram 24.800 bu numaralara evrak mail i ulaştımı bilgisi olan varmı
Forum cizelgesine gore evrak emaili icin en son 23 bin gorunuyor:
http://bit.ly/2L0H2pM -
@cemil-yaman mayıs 2018 açıklandı mart 2019 tarihleri arasında hiçbir teknolojik alete ulaşımın yokmuydu bu soruyu sana sorarlarsa ne cevap verebilirsin ki mülakat bekliyorsun YUMURTA KAPIYA DAYANDI şimdi dizlerini döversin ben bunu anlamıyorum bu kadar serbestlik neden sen ilk zamanlarda doldur değişiklik mi oldu açtır yap düzeltmeyi tekrar kapansın ama yeterki en başta girsin sisteme
-
@cemil-yaman büyük ihtimal size nisanda mail gelir numaranız current olacağından dolayı ama temmuz mülakatına kalırsınız diye düşünüyorum. Bu sene panik yapıcak bir hava olduğunu düşünmüyorum çünkü vize sayıları az ve son çıkan bültenlerde büyük bir ivme var current yapana kadar duracaklarını düşünmüyorum ki bu current ta mail sayesinde oluyor zaten. Bazılarına mail gitmiyor sonradan mail alıyor, bazıları mailden habersiz olduğu için evrak atmıyor 1-2 ay sonra farkediyor falan. Süreci bundan sonra sıkı takip etmenizi ve numaranız açıklandıktan hemen sonra, hala evrak maili almadıysanız KCC yi gerek mail gerek telefonla durumu belirtmenizi tavsiye ederim.
-
@ayvalik10 evlilik nedeniyle bekledim.
-
@cancakicitr teşekkürler
-
@crazycells ABD de iş buldum patronumun telefon ve iş adresinden oluşan bir mail atsam, iş başı yapmam gerekiyor o yüzden evrak maili talep etsem Acaba kcc bunu dikkate alırmı.
-
@sharm mail ile istedikleri evrakları gönderdim şimdi (pasaport bilgi sayfasi, nüfus kayıt örneği ve sicil kaydı).
Eylül 2018'de ikamet adresim değişmişti. Ds260'a girip güncellemek istedim ama sanırım artık müdahale şansım yok. Completed yazıyor. Içine girdiğimde de hicbir veriyi değiştiremiyorum.
2018 eylül'de değişen ikamet adresimle ilgili sıkıntı olur mu acaba? Mulakat henuz verilmedi ama mail ile istedikleri belgeleri simdi gönderdim. Adli sicil kaydında güncel adresim var ama bu adres DS260'ta yok.
DS260'i 2018 haziranda göndermistim. Taşınma tarihim 2018 eylül -
@cemil-yaman DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells ABD de iş buldum patronumun telefon ve iş adresinden oluşan bir mail atsam, iş başı yapmam gerekiyor o yüzden evrak maili talep etsem Acaba kcc bunu dikkate alırmı.
hayir, bu sekilde profesyonel olmayan bir yol izlememelisiniz :)
KCC'deki isler oldukca resmi ve belirledikleri plana gore isliyor; maalesef disardan bu surece etki etmeniz mumkun degil. Sizinle iletisime gecmelerini beklemeniz lazim.
-
@kay-o-connell DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@sharm mail ile istedikleri evrakları gönderdim şimdi (pasaport bilgi sayfasi, nüfus kayıt örneği ve sicil kaydı).
Eylül 2018'de ikamet adresim değişmişti. Ds260'a girip güncellemek istedim ama sanırım artık müdahale şansım yok. Completed yazıyor. Içine girdiğimde de hicbir veriyi değiştiremiyorum.
2018 eylül'de değişen ikamet adresimle ilgili sıkıntı olur mu acaba? Mulakat henuz verilmedi ama mail ile istedikleri belgeleri simdi gönderdim. Adli sicil kaydında güncel adresim var ama bu adres DS260'ta yok.
DS260'i 2018 haziranda göndermistim. Taşınma tarihim 2018 eylülHayir, bu sekilde bir guncelleme yapmamalisiniz. DS260 formu, formu teslim ettiginiz gune gore dogru ve guncel bilgiler icermeli.
-
@ecz-mikail DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@bilbo merhaba ben de bedelli askerlik zorunlu hizmet süresini tamamladıktan sonra bana verilen terhis belgesini taratıp yollamıştım kcc ye bir sorun çıkmamıştı. size de aynısını tavsiye ederim.
Merhaba sayın @ecz-mikail , iş yoğunluğundan sürekli giremiyorum foruma şimdi gördüm cevabınızı. Öncelikle teşekkür ederim tavsiyeniz için, sayın @crazycells tavsiyesine uyup zaman kaybetmemek için askerlik durum belgesi olmadan gönderdim, 2gün sonra evrakların tam olduğunu, mülakat için beklemem gerektiğini yazan maili aldım. Sanırım askerlik durum belgesini göndersekte göndermesekte bir sorun çıkmıyor en azından mülakat sırası almak için:)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum