DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Herkese merhaba, Ds260 formuyla ilgili bir soru sormak istiyorum. En yuksek egitim seviyem master ve buna iliskin diplomam bulunuyor. Ancak daha once doktora seviyesinde iki kez farklı okullara kayıt yaptırıp devamsızlık nedeniyle atıldım. bu okul bilgilerini de ds260 formuna girmem gerekiyor mu?
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@koray2831 kcc den geliyorsa bu bilgi sıkıntı yok bence, sonuçta o tarihte mülakatı var o kişilerin. Buradan teyidini alamadığımız zaman sıkıntı, mesela Ankara için 8xxlü cn’a mülakat tarihi girildi dün, merak edip baktım forumda var mı diye, bulamadım, dolayısıyla teyit edemiyoruz, doğru mu bir yanlışlık mı oldu gibi. Yani, bunların hepsi bence tabi
️Doğru olabilir. Ankara yapıyor öyle şeyler. 11xx beklerken 15xx olan birine mülakat planlayabiliyor.
2024 Eylül ayına bakın mesela. 500lük bir aralığı atlamıştı son ay. Çok saçmaydı ama oldu. -
@robwin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba Case No 17xxx sizce dosya taşımam mantıklı olurmu, taşırsam gelme ihtimali varmı.
Taşımazsanız zaten Ankara’dan mülakat alamazsınız, bir mucize olmazsa.
17k current olmayacak kadar yüksek bir numara değil. Eğer doğru konsolosluğa taşırsanız rahatça mülakat alırsınız. Sadece ne zaman alacağınız değişir bültene göre.
-
@bkio, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhaba, normalde mülakat planlanıp planlanmadığını öğrenmek için KCC'ye mail atmayıp beklemeyi düşünüyordum. Ancak excell'de 800'lü bir case numbera mülakat günü verildiğini gördüm. Sitede sorgu yaptığımda henüz bir güncelleme görmüyorum. Sizce KCC'ye mail atıp sormalı mıyım?
İmzamda da yer aldığı üzere CN: 7xx . Mail dönüşünün forumdaki diğer kişilere faydası olacaksa mülakatımın planlanıp planlanmadığını sorabilirim.KCC’ye istediğiniz zaman mail atmaktan çekinmeyin. Beklemenize hiç gerek yok. Atın bir mail

-
@Emirhan-1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar , ds formunda öürenci olduğumu belirttim fakat öğrencilik döneminde işe girip çıktığım zamanlar oldu bunları yazmadım . Resmiyette gözüküyor fakat formda ogrenci oldugumu belirttigim için o kısımları doldurmadım .... problem yaratır mı
Eğer yurt dışında çalışmadıysanız ya da silah eğitimi vb almanızı gerektirecek bir iş yapmadıysanız çok önemli değil.
-
@aysegul evet Aysegul hn onu hallettim gibi ama cok dogru soyluyorsunuz. Bu sekilde yapacagım sanıyorum sadece sizce mail atmamın bir faydası olur mu? Onceden duzeltilebilir mi pasaportumu gondersem diye dusunmustum?
-
Dün gece 2de 2nl mail geldi, şimdi kontrol ettiğimde dv program state ekranında da mülakat tarihinin eklenmiş olduğunu gördüm bekleyenlerin bilgisine
-
Dün gece 2’de benim 2nl gelmiş. Şuan yapmamız gerekenler nedir acaba
-
2Nl maili alanların hepsine hayırlı olsun. Sanırım HK 6K'ya kadar olan mülakatları planlanmış gibi duruyor. 6500 üstü olan bizler Kasım ayına kaldık gibi hissediyorum. Yine planlama yapılmadı diye mail döndü KCC.
-
@onurfenci 2025 Viyana mülakat deneyimlerini okumanızı tavsiye ediyorum. Bundan sonraki süreç artık evrak ve seyehat hazırlıkları olacak. Ancak Edevlet evraklarının bazılarının süreleri var bu yüzden ne kadar geç alabilirseniz o kadar iyi diyebilirim.
Not: Yapılacak en önemli iş sağlık muayenesi için randvu alın.
-
Merhabalar mülakat current olmama ihtimaline karşı 1 ekimde yeni döneme başlayacak olan gc işin başvuru yapmam bir sorun yaratır mı acaba ?
-
@onurfenci 2025 mülakat deneyimleri başlığındaki Viyana deneyimlerini mutlaka tarayıp okuyun. Sağlık raporu için randevu oluşturun. Bu arada okuduğunuz deneyimler eşliginde evrak hazirlikları için check list oluşturun. Gecerlilik tarihlerine dikkat ederek önümüzdeki günler ve haftalarda da evraklarınızi hazırlayın, kolayliklar ve bol şans.
-
Merhaba, yeni sistem olan usvisascheduling üzerinden kayıt yaptım. Ama pasaportumun 2 yıllık süresi kaldığını gördüm. Bu pasaporta göre kayıt yaptım. Şimdi mülakat öncesi 10 yıllık yeni pasaport alacağım. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Mülakata yeni ve eski pasaportla gideceğim. Yeni pasaport bilgilerini sisteme girmemiş oluyorum
-
@melisbasdurmus
@ATS16
Merhaba, Sizce konsolosluklardan ekim ayı için hala daha mülakat vermelerini beklemeli miyiz? Mülakat planlamaları nasıl ve ne zaman yapılıyor bilginiz var mi? -
@tyln11 tamamlanmamış da olsa bu doktora kayıtlarınız yurtdışında değilse artık girmenize gerek yok, son mezuniyet dereceniz ve diplomanız yeterli.
-
@MKA İnanın bi fikrim yok excelde çünkü benden düşük numaralı bangkok dosyası yok yani sorabileceğim mülakat aldı mı diye:) ama bangkok asya dosyalarına da baktığı için genellikle diğerlerine göre daha geç verebiliyormuş yani ekim de olabilir kasım da olabilir tarih için:) sizin gibi bekliyorum

-
@rainwhenidie Arkadaşlar veri tabanlarının güncellenmesi en az 1 gün alıyor. Mesela "usvisascheduling" case number'ı bugün tanıdı anca. Benim yaşadığımı yaşarsanız 1-2 gün bekleyin. Ben acele ediyorum çünkü ikametim Cluj-Napoca'da, lise diplomam İzmir'de okuduğum üniversite'de, ailem Ankara'da, mülakat Bükreş'te. Kendimi yeniçeri gibi hissettim, seferden sefere.
-
merhaba herkese şuandosya numaram 1800 lerde üniversite öğrenciisiyim banka hesabıma yaklaşık 15000 euro para aktardım ds260 formunu doldurdum mülakata kadar başka yapmam gereken birşey var mı tavsiyeleriniz neler? birde inglizcem yeterli seviyede değil şuan üzerinde çalışıyorum mulakatta sorun olur mu? şimdiden teşekkürler.
-
Arkadaşlar hepinizin heyecanını anlıyor, inanın sizin adınıza çokta mutlu oluyoruz. Sizden ricam bu heyecanlı zamanlarınızda 1 dakikanızı ayırarak mülakat tarihlerinizi excel listesine işleyin.
-
@melisbasdurmus dosyaya göre 34XX cn ile Bangkok görünen kayıt var sanki o aldı mı mülakat acaba. Hong Kong aynı anda Asya dosyalarına bakmıyor mu biliyor musunuz? Ben de Bangkok'a taşıdığım için merak ediyorum, henüz current olmadık ama ilerisi için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.