Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar mülakat current olmama ihtimaline karşı 1 ekimde yeni döneme başlayacak olan gc işin başvuru yapmam bir sorun yaratır mı acaba ?

• ⭐⭐⭐⭐

@onurfenci 2025 mülakat deneyimleri başlığındaki Viyana deneyimlerini mutlaka tarayıp okuyun. Sağlık raporu için randevu oluşturun. Bu arada okuduğunuz deneyimler eşliginde evrak hazirlikları için check list oluşturun. Gecerlilik tarihlerine dikkat ederek önümüzdeki günler ve haftalarda da evraklarınızi hazırlayın, kolayliklar ve bol şans.

• Merhaba, yeni sistem olan usvisascheduling üzerinden kayıt yaptım. Ama pasaportumun 2 yıllık süresi kaldığını gördüm. Bu pasaporta göre kayıt yaptım. Şimdi mülakat öncesi 10 yıllık yeni pasaport alacağım. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Mülakata yeni ve eski pasaportla gideceğim. Yeni pasaport bilgilerini sisteme girmemiş oluyorum

• @melisbasdurmus
    @ATS16
    Merhaba, Sizce konsolosluklardan ekim ayı için hala daha mülakat vermelerini beklemeli miyiz? Mülakat planlamaları nasıl ve ne zaman yapılıyor bilginiz var mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@tyln11 tamamlanmamış da olsa bu doktora kayıtlarınız yurtdışında değilse artık girmenize gerek yok, son mezuniyet dereceniz ve diplomanız yeterli.

• @MKA İnanın bi fikrim yok excelde çünkü benden düşük numaralı bangkok dosyası yok yani sorabileceğim mülakat aldı mı diye:) ama bangkok asya dosyalarına da baktığı için genellikle diğerlerine göre daha geç verebiliyormuş yani ekim de olabilir kasım da olabilir tarih için:) sizin gibi bekliyorum 😕

• @rainwhenidie Arkadaşlar veri tabanlarının güncellenmesi en az 1 gün alıyor. Mesela "usvisascheduling" case number'ı bugün tanıdı anca. Benim yaşadığımı yaşarsanız 1-2 gün bekleyin. Ben acele ediyorum çünkü ikametim Cluj-Napoca'da, lise diplomam İzmir'de okuduğum üniversite'de, ailem Ankara'da, mülakat Bükreş'te. Kendimi yeniçeri gibi hissettim, seferden sefere.

• merhaba herkese şuandosya numaram 1800 lerde üniversite öğrenciisiyim banka hesabıma yaklaşık 15000 euro para aktardım ds260 formunu doldurdum mülakata kadar başka yapmam gereken birşey var mı tavsiyeleriniz neler? birde inglizcem yeterli seviyede değil şuan üzerinde çalışıyorum mulakatta sorun olur mu? şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar hepinizin heyecanını anlıyor, inanın sizin adınıza çokta mutlu oluyoruz. Sizden ricam bu heyecanlı zamanlarınızda 1 dakikanızı ayırarak mülakat tarihlerinizi excel listesine işleyin.

• @melisbasdurmus dosyaya göre 34XX cn ile Bangkok görünen kayıt var sanki o aldı mı mülakat acaba. Hong Kong aynı anda Asya dosyalarına bakmıyor mu biliyor musunuz? Ben de Bangkok'a taşıdığım için merak ediyorum, henüz current olmadık ama ilerisi için.

• Merhabalar Dr. Molnar’ın mail adresini bulamadım yardımcı olabilir misiniz. 2nl ve ceac confirmation page’i dosya eki olarak eklemem gerekiyormuş sağlık muayenesi randevusu için. Ceac’daki “ Immigrant Visa and Alien Registration Application Confirmation” bu başlıklı olan dosya değil mi?

• Bir de mülakat tarihini onaylamak gibi bir adım var mıydı yoksa yanlış mı hatırlıyorum acaba

• @aktases sanırım hk bakmıyormuş asyaya öyle söylediler, forumda da benzer yazıyordu yanlıs hatırlamıyorsam:) excelde göremedim daha düsük cn bi daha bakayım hemen 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@MKA

Sakin kalarak geçmiş mülakat deneyimleri ve forumdaki diğer ilgili konu başlıklarını okuyarak beklemeniz yararınıza olacaktır. Konsolosluklarında bir kapasitesi var, daha sürecin çok başında hem DV2026 talihlileri hem de konsolosluklar. Bol şans 🍀

• @melisbasdurmus bizde bangkok a taşımıştık dosyayı hatamı ettik acaba ya mülakat verme performansı açısından sanki Hk bir adım önde gibi görünüyor

• @tolga20 Süreç daha başlamadı bile. BK geçmiş deneyimlere göre gayet iyi performans vermiş durumda. Mülakat dağıtmaya başladıktan sonra performansı belli olacaktır. Zaten siz cutoff olmadan önce birçok deneyimi görüp hızlıca aksiyon almaya vaktiniz olacaktır. Hiç panik yapmadan sabırla bekleyeceğiz 🙂

• @ATS16 Bizim sistemde add applicant seçeneği çıkmıyor mülakat aldığımızdan dolayı sanırım? Bu durumda ne yapmamız gerekir? b1e629ee-771f-4f1c-8231-414b833a698c-WhatsApp Image 2025-08-20 at 13.04.22.jpeg

• ⭐⭐⭐⭐

@onurfenci

Letter of invitation & CEAC = Çekilişte kazanan talihli olduğunuzu öğrendiğinizi gösteren alt kısmında mülakat tarih ve saati gösteren mektup, henüz mülakat tarihi yansımadıysa KCC ile yazıştığınız mülakat tarihinizi öğrendiğiniz yazışmayı ekleyebilirsiniz.

Geçmiş deneyimleri sakin kalarak dikkatle okumanız yararınıza olacaktır.

https://yesilkartforum.com/forum/post/484655
    https://yesilkartforum.com/forum/post/499804

• ⭐⭐⭐⭐

@flzdgnn

Sn. @Serapp Hanım bu ihtimalden ve yapılması gerekeni iletisinde sizinle paylaşmıştı, Hong Kong konsolosluk ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

https://yesilkartforum.com/forum/post/507105

• ⭐⭐⭐⭐

@onurfenci mülakat tarihinin onaylanması gibi bir uygulama yok.
    Edit : size gelen bir cevapta viyananın verdiği tarih için onay istediği yazıyor, o sebeple mesajımı editliyorum. Ben sadece sağlık randevularında (mesela unganlar) onay aşaması var diye biliyordum, ilk kez bu bilgiyi duydum, ve öğrenmiş oldum.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 153
  • 2655
  • 19441
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |