Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Arthur-Morgan Bildiğim kadarıyla forumda olup dosyasını HK'a taşıyan herkes mail attı 🙂 Hatta 3. 4. maillerini attılar. Bu hafta net tarihler gelir gibime geliyor.

• @nsercan Gereken neyse yapıldığına şüphem yok. Heyecanlıyız işte bir an önce haber almak istiyoruz 🙂

• @nsercan Ne zaman mail yolladınız acaba? ben cuma attım ama cevap yok

• @Buse-Demir-0 Cuma günü atılan maillere bugün dönerler gibime geliyor. Haftasonu araya girdi ve KCC çalışmadığı için bugün dönüş gelecektir.

Çarşamba günü mail attım ben sanırım hatta benimle birlikte atan 3 kişiye de standart anlamsız mail geldi.

• @Buse-Demir-0 Mesaileri 15:30'da başlıyor TSİ. Bugün cevap gelir. Umarım mülakat tarihini içeriyor olur.

• @Arthur-Morgan daha önce mail attıgımda 13:40 ta cevap gelmişti

• @Buse-Demir-0 tahminim bu hafta için kesin bir tarih alacağız ama her sene çok farklı dinamikler devreye giriyor. O yüzden şuan sabırla beklemek tek çaremiz 😞

Bültenle birlikte yoğunlukları çok fazla artmıştır diye tahmin ediyorum. O yüzden gecikmeli bile olsa 48 saat içinde genelde dönüş yapıyorlar.

• Bu ileti silindi!

• @doguyilma konsolosluk farklı

• @nsercan bangkok için perşembe attım, cuma boş dönüş yaptılar. Tekrar atsam mı bugün acaba 🙂

• @Buse-Demir-0 ben de Cuma günü atmıştım maili, mesai şimdi başladı bugün bir dönüş gelir diye düşünüyorum

• @Arthur-Morgan KCC 7:30da açılıyor, yani 3 dakika önce açıldı, mail göndermiş olanların dikkatine mesai başladığına göre her an birimizden haber gelebilir 🙂

• @aysegul yardımınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim ....

• Mailime mülakat tarihi ile cevap verildi 14 ekim

• @Buse-Demir-0 Hayırlı olsun.. Gözünüz aydın
    Demek ki Hong Kong'a taşıyanlara bir kaç gün içinde eposta gelecektir.

• @Buse-Demir-0 Hayırlı olsun. Burada paylaşılan "I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled..." şeklindeki mail formatıyla sormuştunuz değil mi?

• @mhmtkz

Name-Surname :
    Case Number :
    Date Of Birth :
    Mail Address:

Dear KCC Officer,
    I am a DV2026 selectee. My case number is 2026EU0000xxxx and my interview location is Hong Kong.

According to the latest Visa Bulletin, my case number is now current.

Could you please confirm if my DS-260 has been processed and whether my case is ready to be scheduled for an interview?

Thank you very much for your assistance.

Best Regards.
    name surname

yolladıgım mail buydu benim kendim olusturmustum dediğiniz mail hakkında bilgim yok

• @Buse-Demir-0 HOCAM HONGKONG GURUBUNA GELİRMİSİNİZ

• @zakaria evet 7-10 gün içinde mail gelecek denmiş

• @Buse-Demir-0 çok sevindim hayırlı olsun ben hala mail bekliyorum :)))

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |