DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Buse-Demir-0 İlk haber geldi şimdiden hayırlı olsun. Hadi bakalım biz de beklemedeyiz :)
-
@Buse-Demir-0 merhabalar esc sayfasına girdiğinizde mülakat tarihi sistemde görünüyor mu ?
Ds260 formumuzu submit ettiğimiz sayfa da at kcc mi at Hong Kong mu görünüyor ? -
@sesicesei bakmayınca geliyor :D
-
@Buse-Demir-0 🤣🤣🤣🤣 telefon elime yapıştı bakmamak ne mümkün
-
@Buse-Demir-0 hahaha güzel haber olsun ben hep bakmaya kabulum :)
-
@sesicesei sırayla gidiyolardır ben cuma sabah erken atmıştım :D
-
@Buse-Demir-0 hayırlı olsun. Bende mail attım bekliyorum.
-
hayırlı olsun esc sayfasında mülakat tarihi yazıyor mu yoksa hala randomly selected şeklinde mi duruyor ? Birde ds 260 formunu yolladığımız kısımda sağ üstte at kcc mi yoksa at hong kong diye güncellendi mi ?
-
@MEMET-0
Merhaba, bu bahsettiginiz grubu siz mi kurdunuz? -
@melisbasdurmus, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@nsercan bangkok için perşembe attım, cuma boş dönüş yaptılar. Tekrar atsam mı bugün acaba :)
Atabilirsiniz. Mail atmaktan yana sıkıntı yok. Ama öncesinde kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadan kontrol edin, belki görünüyordur.
-
@EzgiLera Maalesef ne dvstate.gov hem de kcc maili boş döndü. 10dk önce mail attılar. Yine standart mail geldi. Bekleyeceğiz mecbur
-
@Buse-Demir-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Mailime mülakat tarihi ile cevap verildi 14 ekim
Tebrik ederim :)
Kazandığınızı öğrendiğiniz sayfada veya ds260ı submit ettiğiniz sayfada bir değişiklik var mı?
-
@EzgiLera şimdilik sadece maile baktım tarihli yazmışlar 2nl maili 7-10 gün içinde gelecek demişler başka bir yere bakmadım henüz çalışıyorum şuan akşam bakarım :)
-
Bu ileti silindi! -
Hong Kong'a taşıyanlar 2NL almış az önce. Numarası 6K üzeri olanlara geldi mi acaba? @nsercan size geldi mi mesela?
-
@Arthur-Morgan nereden öğrendiniz mail aldıklarını
-
Bu ileti silindi! -
@Arthur-Morgan 2nl olduğuna emin misiniz? Yoksa kccye sorulan maile cevap olarak tarihi belirttikleri bir mail mi göndermişler? Buradan bir arkadaşımıza zaten bugün cevap maili ile tarih bildirmişlerdi, onu biliyoruz zaten.
-
@aysegul merhabalar, ben de aynı gruptayım. Arkadaşımın dediği gibi 2nl maili aldılar ve dv state adresinden kontrol ettiklerinde de tarihlerini görebiliyorlar.
-
@emreyes 2nl maili olduğuna eminse talihli, çok hızlı ve süper.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum