Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
-
Herkese merhaba, 8 Ağustos’ta VFS Global İstanbul Türkiye şubesinde randevum vardı. Belgelerimi İzmir’den İstanbul’a UPS ile göndermem gerekiyordu. Evrakları UPS’e ne zaman teslim etmem gerektiğini netleştirmek için farklı tarihlerde en az beş kez VFS Global İstanbul şubesini aradım. Her seferinde, 8 Ağustos’ta UPS’e teslim etmemin yeterli olduğu söylendi.
Verilen talimatlara uyarak 8 Ağustos sabahı, VFS Global’in listesinde belirtilen UPS şubelerinden birine belgelerimi teslim ettim. Ancak şimdi randevumu iptal ettiklerine dair bir e-posta aldım.
VFS Global’in verdiği tüm talimatlara uymama rağmen böyle bir durumla karşılaştım. Bu normal bir durum gibi gelmedi bana. Evraklarını UPS ile gönderenler böyle birşeyle karşılaştı mı? Ayrıca evraklarımı kargo takip numarasıyla takip edince hala İzmirde olduğu görünüyor. Bu durumda ne yapmalıyım bilgisi olan varsa cevaplarsa çok memnun olurum.
-
@seda-2 mulakat muafiyeti olanlar için nedir durum ? yani vize yenileme yapanlar için mulakat yok. hemen randevu veriliyor mu ?
-
mülakatsız vize yenilemede randevu hemen veriliyor mu ?
-
Bilgiler icin tesekkurler kargo icin odemeyi gtspremiumdan yaptim 6-7saat sonra evraklarinizi teslim aldik diye mail geldi ama evrak falan vermedim boyle bir mail alan oldu mu kargo odemesinden sonra
-
@Batuhan-Hıdıroğlu Evet banada geldi cıddıye almadım
-
@Julian-Ummora mülakata gıdılmıyor randevu tarihi verıldıgınde o gün evrak teslimi yapılıyor
-
@Mahmut-Saydam direk Konsoloslugu arayıp bilgi alın bence 0850 390 19 50 den Cagrı merkezi yetkılısı ıle görüşme saglayınız
-
Asagidaki web adresinden, Document Delivery Options kisminda 3 secenek cikiyor.
Anladigim kadari ile bu bize Pasaport un geri iadesi secenegi, dogrumudur?Evraklari gonderirken nasil (UPS ya da VFS) gonderecegimizi daha sonra mi seciyoruz?
-
Arkadaşlar Merhaba. Ben'de bundan 45 gün önce 14 Ağustos'a randevu aldım (mülakatasız B1/B2 vize yenileme) 14 Ağustos'ta Ankara'da VFS Global'e evrakları elden teslim edeceğim. 26 Eylül'de yurtdışına çıkmam gerekiyor, bu tarihe kadar vizemi ve pasaportumu sizce alabilir miyim? Süre hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler
-
@Julian-Ummora ben randevuyu Temmuz ortasında aldığımda Ekim başına vermişti fakat ara ara kontrol ederek Temmuz sonuna kadar çekebilmiştim. belge teslimi ile uzatma için belge teslim randevusu gerekiyor
-
@Yunus-Emre-Teke 25 temmuzda trabzondan kargo yaptım pasaportu 11 agustosta mail geldi geri dönüş için pasaportunuz alındı kargoluyoruz diye
-
@acguvener mulakatsız vize yenilemede alınan randevu passaportu ofise vermek için değil mi ? neticede mulakat gorusmesi olmayacak. bunun için farklı bir randevu tarihi ve bölümümü var ? yoksa aynı siteden tek bir randevu tarihi alınıyor ?
-
@seda-2, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
@Yunus-Emre-Teke 25 temmuzda trabzondan kargo yaptım pasaportu 11 agustosta mail geldi geri dönüş için pasaportunuz alındı kargoluyoruz diye
@seda-2 çok teşekkürler bilgi için.
-
-
Merhaba , bana verilen tarihte gün içinde pasaport ve evrakları ups e teslim ettim. Aynı gün akşam usvisascheduling.com dan o gün tarihli randevunuz iptal edilmiştir maili geldi. Böyle bir mail aldınız mı ?
-
@seda-2, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
Bugun pasaport geldi 10 yıllık vize elimize ulaştı cok sukur süreci tamamladık biz
Kolaylıklar diliyorum sizlere -
@seda-2 yanlış hatırlamıyorsam anneniz için mülakatsız yenileme istemiştiniz siz soyadı değiştirdiğiniz için mülakata çağırıldınız diye hatırlıyorum
-
@T-C-Kubilay-Dikici evet dogru. Annem ve kuzenım ücin yenıleme yaptık. 25 temmuzda pasaportları gönderdim bugun vize ulastı bize. Kendim icin ise randevu vermıslerdı 16 temmuza gitmedim cünkü aynı zamanda evlilik dolayısıyla green card sürecindeyim ondan sonuc beklıorm
-
@larrylaffer evet dikkate almayın mantıken eandevuya gitmediğiniz icin iptal edildi diye dusunebılırsınız
-
@gucarslan, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
Göçmen Olmayan Vize Başvurularındaki Mülakatsız Vize Yenileme İşlemlerinde Değişiklik (Ağustos 2025)
ilgili değişklik için lütfen aşağıdaki başlığı inceleyin;
Arkadaşlar anladığım kadarıyla burda b1/b2 için geçerli değil diyor. Yanlış mı anladım?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum