Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

• @mervekayo, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@ozgurs anladım teşekkür ederim, peki kargo ödemesini mülakattan önce mi yapmıştınız ? Ben mülakattan sonra yaptım acaba ondan gecikmiş olabilir mi diye merak ettim

önce yapmıştım

• @beceke ben Ankara’da yaşayan bir arkadaşımı yönlendirdim, yarın gidip soracak. vizeli pasaportumdan hala bir haber yok, alınmamış görünüyor, vizeniz almanız için hazırdır 15 gün içinde alınmazsa konsolosluğa geri gönderilecektir diye mail geliyor. Ama ben premium delivery e başvurdum ve ödemesini bile yaptım. Şikayet var da pasaportu kaybolanlar, ya da aylar sonra eline gelen bir çok mağdur var, konuya el atmasını öneririm arkadaşınızın

• 3 gün önce yeni sistemden pasaportlarinizi 15 gün icinde ya şubeden ya da kargoyla teslim alın maili aldım. Kargo için adresimi girmeye çalıştım yaşadığım şehrin 500 nüfuslu köy ayarindaki ilçesi sistemde tanımlı ancak kent merkezi değil. Bunun üzerine eşime ve bana gelen mail dogrultusunda eşim ve benim adima sistemden randevu alarak 3 saatlik bir yolculukla vfs ankara şubesine ulaştım. Durumu anlattım. Sisteminiz sıkıntılı dedim. Olabilir dediler. Sonra çocukların pasaportu için randevunuz var mi dediler. Onlar için mail gelmediğini söyledim. Maili biz atmiyoruz dediler. Kontrol ettiler çocukların pasaportu burada ancak çocukların randevusu olmadığından veremiyoruz, sadece sizin ve eşinizin pasaportunu verelim, 2 gün sonraya randevular açık o zaman çocuklar için tekrar gelin dediler. Mail gelmeden randevu nasil alacagim deyince kagida uid numarasini yazip verdiler. Şaka gibi bir süreç yaşıyorum.

• Bu ileti silindi!

• @ugurkank, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Herkese merhaba. 10 yıllık b1/b2 turist vizemi yenilemek için eski sistemden vize yenileme başvurusunda bulundum, ödemeyi gerçekleştirdim ve 6 hafta içinde gönderilmesi gereken evraklar için mail geleceği yazıyordu sistemde. Yeni sisteme kayıt oldum. Bilgi düzeltme aşamasında 3. aşamayı onaylarken sürekli ‘’Belge Teslimat Seçeneği boş olamaz.’’ uyarısı veriyor. Bu durumla karşılaşan ve çözebilen var mı acaba? Teşekkürler.

merhaba bu konu ile ilgili cozume ulasan var mi acaba 1 haftadir ayni yerde ayni hatayi aliyoruz ve ilerleyemiyoruz. konsoloslugu aradim mail atn dediler fakat donus yok ve hala ayni hatayi aliyoruz sebebini bilen varmi

• @Oz58 size gelen mailde randevu alma linkine tekrar tıklayıp çocukların uıd si ile onlar için de ayrı randevu alabiliyor musunuz? Denediniz mi acaba ?

• @kapıpencere merhaba, bankadan odeme yapabildiniz mi? Birde DS160 formu submit edildikten sonra 1 aylik bir suresi mi var yani 1 ay icinde banka odemesinin yapilmis olmasi mi gerekiyor cunku 2 haftadir odeme icin ugrasiyorum, yardimci olmanizi rica ederim.

• Herkese merhaba sistemde claimledim randevumu fakat ds160 confirmation number yanlış gözüküyor , eski sistem kapanmadan bakmıştım ds160 numaram dogru mu diye o zaman dogruydu niye olmuş olabilir , değiştirebiliyor muyum ?

• @Velcro merhaba nereden odeme yaptinizacaba ? Bankadan mi yoksa online yonlendirilen elavon sirketi araciligi ile mi?Tesekkurler...

Ozlem Kilic DV 2022EU000247-- talihlisi

• @Eagle2015 merhaba, ozelden tel goruntuleyemedim . NIV icin annemin Amerika'ya gelmesi konusunda sorun yasiyorum, konu hakkinda nasil gorusme saglayabiliriz yardimci olmanizi rica ediyorum, tesekkurler .

Ozlem Kilic DV2022247-- talihlisi...

• @CaliGirl-0, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Selam arkadaşlar. Annem ve babam Mart'ta mülakatlarını tamamladılar. Belge eksikliğinden dolayı süreçleri tamamlanmadı. Bugün yeni sisteme kayıtlarını açtım. İkisinin de vize türü IR5 normalde, ama yeni sistemde anneme C53, babama B31 yazmışlar saçma bir şekilde. Diğer bilgiler doğru. Bu vize türünün düzeltilmesi için bir şey yapmak gerekiyor mu? Yoksa bu şekilde kalsa da işlemler sorunsuz yürüyor mu?

Sürecini tamamlamış olanlar çok rica etsem bu konu hakkında bilgi verebilir mi? Teşekkürler.

• Eski sistemde grup randevumuz vardı eşimle birlikte. Yeni sisteme talimatlara göre ayrı ayrı kaydolduk. Fakat ana mail hesabında bakmakla yükümlü olduğu kişilerde kimse görünmüyor.

• @imdelibas
    Ben bu yeni sistemi anlamadım, 1 yıl kadar önce randevu alan biri olarak aynı problemi ben de yaşıyorum

aile başvurum kopmuş, her başvuru birbirinden bağımsız olmuş

ayrıca ödeme bekleniyor gibi bir ekran var, halbuki ödedim önceki sistemde. ne saçma bir iş arkadaş

3 hafta sonra randevum var ne yapacağım bilmiyorum, "Close Application and Start New Application"a basmak da istemiyorum.

Ne yapmamız gerekli?

https://www.usvisascheduling.com/en-US/appointment-confirmation/

bu url'e gittiğimde DS 160 ve UID barkodlarımı görebiliyorum, bunları görebiliyor olmak randevum geçerli demek midir?

Anlamadım ki!

• @Reverie

Yapacak bir şey yok maalesef.

• @gucarslan

Eski sistemde eşimle grup randevusu olmasına rağmen yeni sistemde bu olmadı. Birlikte girmemizde sorun olur mu acaba?

• Merhaba,
    Eski sistemde doldurduğum DS-160 formumdaki bilgiler değişti. Yeni seyahatlerimi ve güncellenen konaklama bilgilerini eklemek istiyorum.
    Yeni sistemde, randevumu iptal etmeden DS-160 barkod numarasını (Confirmation Number) güncelleme imkanım var mı?
    Çağrı merkezi veya “Geribildirim/Talep” bölümü üzerinden barkod numarasını değiştirerek mevcut randevumu koruyabilir miyim?

Aksi halde, randevumu iptal edip sistemin belirttiği gibi bir iş günü bekledikten sonra yeni randevu tarihi takibi yapmam gerekecek. Bu durumda hem süreç uzayacak hem de mevcut randevu tarihimi kaybetmiş olacağım.
    Teşekkürler.

• @yanutsu merhaba, ben de anne babam için aynı sorunu yaşıyorum bir cevap alabildiniz mi?

• @mervekayo dediğiniz gibi yaparak aldım evet

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@imdelibas randevusu olmayan kimseyi binaya almazlar, bu mümkün değil ne yazık ki.
    güvenlik bunu sert bir şekilde reddedecektir, denemenizi tavsiye etmem.

• @gucarslan Hayır randevumuz var. Aynı saatte ama ayrı ayrı, grup randevusu olarak görünmüyor yani.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

112

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |