Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan değerli hocam selamlar 15 temmuzda Viyana dosyamı taşıyacaklarını belirtti bu pazartesi durumu sorduğumda bana Davanızla ilgili olarak KCC'ye başvurduk ve bize verdikleri cevap şu şekilde:

2025EU00018... numaralı dava dosyasının işlenmesi henüz tamamlanmamıştır. Görüşmeler yalnızca işleme tamamlandıktan sonra planlanacaktır.

Lütfen DS260 formunu ve diğer ilgili tüm gereklilikleri doldurun ve davanızın bize aktarılması için KCC ile iletişime geçin.
    Teşekkür ederim.
    Saygılarımla,

Diye ileti aldım, kcc dosyanız işleniyor diyor başka birşey demiyor yani birbirlerine pas atıyorlar gibi anlayamıyorum ne oluyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

• @Fatihs, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan değerli hocam selamlar 15 temmuzda Viyana dosyamı taşıyacaklarını belirtti bu pazartesi durumu sorduğumda bana Davanızla ilgili olarak KCC'ye başvurduk ve bize verdikleri cevap şu şekilde:

2025EU00018... numaralı dava dosyasının işlenmesi henüz tamamlanmamıştır. Görüşmeler yalnızca işleme tamamlandıktan sonra planlanacaktır.

Lütfen DS260 formunu ve diğer ilgili tüm gereklilikleri doldurun ve davanızın bize aktarılması için KCC ile iletişime geçin.
    Teşekkür ederim.
    Saygılarımla,

Diye ileti aldım, kcc dosyanız işleniyor diyor başka birşey demiyor yani birbirlerine pas atıyorlar gibi anlayamıyorum ne oluyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Merhaba, maillerin orijinal halini paylaşmanız yorum açısından daha doğru olacaktır.

Viyana dosyanızı taşıyacağını belirtiyle, Viyana’dan mülakat almak için mail beklemelisiniz. KCC’ye mülakat yerim neresi sorusuna cevap aramalısınız.

Sorduğunuz soru net ve kısa ise ve doğru cevabı alamıyorsanız, yeniden maili yönlendirmelisiniz.

KCC ve Viyana birebir doysa ile ilgili görüşmez, dolayısıyla birbirlerine pas atma gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@Fatihs DOS, artık dosya taşıma işlemi yapmayın demiş olabilir KKC'ye.
    sonuçta sürecin bitmesine çok az bir süre kaldı ve verilecek vize sayısı kısıtlı.
    taşınmış, mülakata hazır dosyalar için vize sayısına göre hareket ediyor olabilirler.

şu an yapacak bir şey yok gibi duruyor.
    viyana dosyayı talep etmiş, kcc işlemi yapmadıkça elinizden bir şey gelmez.

• Herkese merhabaa, mülakatım dündü ve bayrağı kaptımm. Bugün de pasaportumu ve evrakları teslim aldım. En kısa zamanda mülakat deneyimi yazacağım. Bu platformda emeği geçen adminlere ve her konuda destek verip yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum ☺😇😉

• 1 gün içerisinde pasaportunuzu nasıl alabildiniz.

• @gucarslan
    Thank you for your inquiry.

Your interview location is Vienna and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at. Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Hacam dün kcc'den bu maili aldım viyanaya tekrar yazmalımıyım yoksa uslu uslu tarihmi beklemeliyim

• Amerika'da Yaşamayı Planladığınız Adres kısmını boş bırakamıyoruz sağlık randevusu sayfasında ne yapmalıyız ?

• Değerli Arkadaşlar merhaba antikor testi sonucumda tetanoz difteri ve boğmaca görünmüyor ama 2023 yılında tetanoz ve difteri olmuştum nicolson bunu zorunlu olarak istiyor mu çünkü sağlık ocağına gittiğimdetetanoz difteri ve boğmacayı biz gebelere yapıyoruz doktor reçetesi olmadan yapamayız diyorlar. @Serapp @gucarslan

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne

Sağlık muayenesi randevusu için olan adres kısmınac green card ve SSN’in gönderilmesi için DS260’da beyan ettiğiniz adresin aynısını yazabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@dogukan-altn Tdap ın antikor testi olmaz.. Referans değeri olmadığı için ölçümleme yapılamaz..Yaşadığınız gayet normal..

• @ATS16 Adresi formda aşağıdaki gibi yazmıştım, sorun olur mu sağlık randevusu için yazarsam ?

DOES NOT APPLY
    U.S. Address: NOT AVAILABLE YET
    NONE, NEW YORK 10001

• @Flight101 O zaman ben hemşireden rica edeyim durumu anlatayım bana yapsın normalde bugün olacaktımda 2 aşı oldum 3. Sü sıkıntı yaratır dedi

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne

Mülakatınız hangi konsoloslukta ve hangi tarihte? Çözüldü mü sorununuz?

• @ATS16 evet biraz zor oldu ancak çözüldü. Mülakat tarihi aldım.

• @Flight101 selamlar, abd'ye giriş yapmışsınız hayırlı olsun, hem de benim girmeyi düşündüğüm şehirden 🙂 ben de dün antikor testimi yaptırdım ve sonrasında görüşmek için aile hekimime gittim. Sağolsun hemşire çok yardımcı oldu, Tetraxim aşısı ellerinde mevcutmuş ve Pazartesi günü yapabileceklerini iletti. yanında OPA'yı da yapabileceğini söyledi fakat ben sizin aşılar ile ilgili genel bilgilendirme amaçlı yazdığınız iletide Dr.Molnar'ın sadece tek doz Tetraxim aşısını (sağlık muayeneme 1 aydan az süre var) şu aşağıda belirttiğim 2 aşı için kabul ettiğini anladım, doğru mudur? Eğer öyleyse OPA olmama gerek bulunmuyor diye düşünüyorum. Yanıtınız için şimdiden teşekkürler..

cea70f57-7c9c-4ac0-8202-0239156feb8b-image.png

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne

İmzanizi ve excel tabloda bilgilerinizi güncellerseniz sorularınıza doğru cevap almaniz için iyi olacaktır.

• ⭐⭐⭐

@Ardando İyi dilekleriniz için teşekkürler..Sağlık muayenesine 1 aydan az kalmış, o yüzden tek doz Tetraxim olup gidebilirsiniz.

• @gucarslan ben hong kong a mail attim lutfen dosyami kcc den talep eder misiniz diye ama onlarin yapacak birseyi olmadığını ve KCconlara dosyayı yollamadığı sürece mülakat veremediklerini söylediler bu bilgiden emin misiniz ona göre Hong Kong‘a sürekli mail atmayı düşünüyorum ama Hong Kong‘un bana dönüşü gayet net bir şekilde KC C bize yollamadan biz bir şey yapamıyoruz tarzındaydı bilginiz olsun

• @Emre-Kurtulmuş tek verdikleri cevap dosyanız işleniyor bu birkaç hafta sürebilir tarzında yani hiçbir ilerleme kat edemiyorum KC hep aynı maili atıp duruyor dosyamı başka bir ülkeye mi taşısam diye düşünüyorum hani acaba bu Hong Kong‘la ilgili bir sorun mudur ama sanırım değil bilemiyorum çok az vaktim kaldı bu yüzden çok gerginim

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A asya2792 

• @mellykara merhaba bu yanıtı ben de aylarca yaşadığım sorun sonrası Viyana’ya taşıdığımda aldım. Kcc viyana’ya dosya işleniyor mülakata hazır değil gibi bir mesaj göndermiş. Viyana bana onu iletti ve size tarih alamıyoruz dedi. Bunun üzerine ben kcc ye aynı gün birçok email attım. Hem bu viyanadan gelen mesajı yazdım ve sordum ne gibi bir durum var. Aylar önce current oldum hala nasıl işlem sürüyor. Bunları sordum kısa kısa mesajlarla. Ayrıca dosyamı açmalarını istedim kcc den. Aynı gün örnekleri de forumda olan 3-4 email attım kcc ye. Durumum ne? Dosyam nerede vs gibi. Dosyamı açtılar ve ben dosyama giremeden mülakat tarihimi içeren email gönderdi kcc. Sistemdeki sorun bir şekilde çözüldü. Bence beklemeyin her şeyi deneyin. Zaten konsolosluk mülakat talep ediyor ve kcc den bu yanıtı alıyor. Konsolosluğun yapacağı başka şey yok. Sorun kcc de diye düşünüyorum. Detay isterseniz özelden de yazabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 12173
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |