Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@yusuf-beyazkaya

Son bültende (2026 Temmuz ayında yayınlanacak olan bülten) açıklanacak cut off sayısı ustüne de çıkabilir, altında da kapatabilir, bunun cevabını kimse veremez ne yazık ki. Hayatınızda hiç bir şeyin değişmediğini düşünerek - hareket ederek sabırla bültenlerin açıklanmasını beklemeniz faydanıza olacaktır, en çok sayıda talihlinin vizesine kavuşması dileğiyle 🙏🏻

• @Kendinle-İlgilen, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba. greencard sonuçlarına bakmayı unutmuşum. bana da çıkmış. hemen ds260 ı doldurdum, bugün submit ettim. iki gecedir bu forumdan yararlanıyorum. ilk mail ne zaman gelecek? dosyamızı arnavutluka taşımayı düşünüyorum çünkü bir tek orada kalacak yerimiz var. arnavutluk uygun mu sizce? bana yardım ederseniz minnettar kalırım

Arnavutluk'a taşırsanız sizden oturum izni isteyip mülakat vermeyi reddedebilirler. Hemen herkesin Tayland, Hong Kong veya Avusturya'ya taşımasının bir sebebi var. Forumu okumaya devam edin, ne kadar bilgi o kadar iyi.

İlk mail ne zaman gelecek demişsiniz ama süreç boyunca tek bir e-posta alınıyor, 2NL diye bilinen. Mülakat tarihi belli olunca gönderiliyor. İlk bülten bu ay yayınlanınca düşük CN'liler almaya başlar ama sizin birkaç ayınız daha var almak için.

• @aysegul biliyorum bu sayfayı, teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

• @Serapp eğer 30 bin acıklanacaksa ve kimse alınmayacaksa neden açıklanıyor mesela eylüle kadar kadar hala 39 bine kişi vşze almışsa yine de cağırmazlar mı

• @istalin çağırmak zorunda değiller, belli kotaları var. Maalesef adaletsiz bir sistem.

• @matkapitalizm Merhabalar son 8 yılın en kötü yılı 2025 oldu ve 23000 ile kapattı. Seneye bu kadar düşük olur mu kimse bilemez bekleyip görmek gerekiyor. Hong Kong konusunda ise numaranız Current olursa yüksek ihtimalle mülakata çağırılırsınız, performansı iyi bir konsolosluk.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @Kendinle-İlgilen
    Merhaba hayırlı olsun sıra numranızı açık bir şekilde belli etmemeniz güvenlik açısından daha iyi 10xxx şeklinde belirtebilirsiniz

• @Arthur-Morgan teşekkürler. arnavutlukun oturum istemesi işimi bozdu. elimde tirandaki merkez ilçe belediye başkanının teşekkür belgesi de var ama oturum işi beni aşar. Çocuğum 6 yaşında ve bu sene ilkokula başlayacak. uzakdoğu ailemiz için imkansıza yakın birşey. excel tablosunda tiflis gördüm. okumaya devam edeceğim tabii.

mail gelmiyorsa hemen şu anda kentucky ye mail atıp dosya taşıma isteği yapabilir miyim?

• ⭐⭐⭐⭐

@Kendinle-İlgilen, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Arthur-Morgan teşekkürler. arnavutlukun oturum istemesi işimi bozdu. elimde tirandaki merkez ilçe belediye başkanının teşekkür belgesi de var ama oturum işi beni aşar. Çocuğum 6 yaşında ve bu sene ilkokula başlayacak. uzakdoğu ailemiz için imkansıza yakın birşey. excel tablosunda tiflis gördüm. okumaya devam edeceğim tabii.

mail gelmiyorsa hemen şu anda kentucky ye mail atıp dosya taşıma isteği yapabilir miyim?

Uzakdoğu sizin için mümkün değilse, Ankara’da da sıranızın gelme ihtimali neredeyse yok. Bu durumda Tiran’a taşımanız en uygun seçenek olabilir.
    Bu yıl, önce Viyana’dan mülakat alıp vize sorunu nedeniyle Avusturya’ya gidemeyen bir talihliye Tiran oturumsuz mülakat verdi. Sizin için de, diğer seçenekler devre dışı kaldığına göre, Tiran ihtimal dahilinde değerlendirilebilir.

Dosya taşıma işlemiyle ilgili detaylı bilgi ve örnek, bu başlığın ilk sayfasındaki 4. iletide mevcut.
    KCC’ye yazarak dosyanızı hemen taşıyabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@istalin Mesajımda hata olduğunu görüp düzelttim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Kendinle-İlgilen öncelikle tebrikler, Tiran ın daha önce oturum istediği biliniyor ancak bu sene oturumsuz vize alanlar oldu(2kişi gibi hatırlıyorum). Mesela birinin profil linkini paylaşıyorum, lütfen okuyun deneyimini, karar vermenize yardımcı olur.
    https://yesilkartforum.com/forum/user/vedatucar
    Bu arada tebrikler, bol şans.
    Dosya taşıyacaksanız evet kcc ye çok gecikmeden email atıp taşımalısınız. Numaranızın aktif olacağı bülten yayınlandıktan (hangi bültende olur, orasını bilemeyiz) sonra kcc yoluyla taşıyamazsınız artık.

• ⭐⭐⭐⭐

@matkapitalizm, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba öncelikle şimdi ben kcc ya vize yerimi Hong Kong yaptım ve sıralamam 20xxx var ve acaba 2026 mülakat alır mıyım çok korkuyorum açıkçası gelmez diye bir de Tayland ve Kamboçya da savaş var şuan Hong Kong kaç kişi almış 2025 de ve bana gelme ihtimali var mı içimde bir tedirginlik var acaba yardımcı olabilir misiniz.

Dosyanızı eğer taşıdıysanız imzanızda güncelleme yapın ve excel tablosuna bilgilerinizi girin lütfen:

2026 Excel tablosu

Sıranızın gelme ihtimalini bilemeyiz ama bir fikir oluşması açısından 2025 Excel tablosunu inceleyebilirsiniz

• Herkese iyi akşamlar
    Tekrar bir sorum olucak sizlere.
    Biraz önce YouTube de geçmiş mülakat deneyimlerini izliyordum bir konu dikkatimi çekti sizlerede sormak istedim. Konu lise diploması. mülakatta 3 yıllık lise diplomasını sorun yapıp şahsi AP ye bırakmışlar bende 1996 mezunuyum ve bizim zamanımızda lise 3 yıllıkdı. Yani eğitim süresi 11 yıldı. Konsolosluk 12 yıllık eğitim süreci istiyormuş bu 3 yıllık lise diplomam mülakatta banada sorun olup AP ye bırakılmama sebep olurmu.eğer sorun olursa nasıl bir yol izlemeliyim. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0 hangi konsoloslukmuş? Ankara mı?

• @Fatime-İncebaş çok teşekkürler. hiç düşünmedim. biz yazıyoruz sistem otomatik gizliyor sandım

• @aysegul evet Ankara konsolosluğu

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese iyi akşamlar
    Tekrar bir sorum olucak sizlere.
    Biraz önce YouTube de geçmiş mülakat deneyimlerini izliyordum bir konu dikkatimi çekti sizlerede sormak istedim. Konu lise diploması. mülakatta 3 yıllık lise diplomasını sorun yapıp şahsi AP ye bırakmışlar bende 1996 mezunuyum ve bizim zamanımızda lise 3 yıllıkdı. Yani eğitim süresi 11 yıldı. Konsolosluk 12 yıllık eğitim süreci istiyormuş bu 3 yıllık lise diplomam mülakatta banada sorun olup AP ye bırakılmama sebep olurmu.eğer sorun olursa nasıl bir yol izlemeliyim. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

3 yıllık lise mezunu olmanız sorun oluşturmaz.
    Bu şekilde vize alan bir çok deneyim var. Aşağıda paylaştığım örnek de size fikir verecektir:

https://yesilkartforum.com/forum/post/327075

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0

Forumda sorunuzun cevabı var, arama butonu çok kıymetli olası tüm sorularınızın cevabı için 🙏🏻

https://yesilkartforum.com/forum/post/327075

• @Serapp çok teşekkür ederim

• @ATS16 çok teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 153
  • 728
  • 221
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |