Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Fatime-İncebaş

Evet, aylık bazda yayınlanan bültende bazı aylarda dosya numarasını sabit bırakabilir bülteni yayınlayan Department of State. Hangi ay sabit kalacağını kimse kestiremez, yıl bazında da değişkenlik olabilir. İncelemeniz doğrultusunda kendi dosya numaranız için tahmini bir çıkarım yapabilirsiniz cut off olacağı ayı. Bol şans!

• @ATS16
    Çok teşekkür ederim 😇

• merhaba, anlamadığım nokta var. her ay Cutt-of olacak numaralar açıklanıyor, Ağustos ayı 23.000'e kadar açıkladı. Eylül ayı son mu? eğer Eylül ayında da benim sayıma denk gelecek şekilde cutt-of olmazsa ne olur? bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. sevgiler saygılar

• ⭐⭐⭐⭐

@turtleman1821, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba, anlamadığım nokta var. her ay Cutt-of olacak numaralar açıklanıyor, Ağustos ayı 23.000'e kadar açıkladı. Eylül ayı son mu? eğer Eylül ayında da benim sayıma denk gelecek şekilde cutt-of olmazsa ne olur? bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. sevgiler saygılar

Ağustos ayında açıklanacak olan bültende, 2025 yılı Eylül için sayılar aynı kalacak ve 2026 yılı için ilk cut-off numaralarını göreceğiz.

Sizin için en kritik tarih, 2026 yılı Temmuz ayında açıklanacak olan bülten. Eğer bu bültende dosya numaranız aktif hale gelmezse hakkınız yanabilir.

Tabii her yıl aynı seyir izlenmiyor. Örneğin 2023 yılında, dosya numarası 32.000’e kadar olanlar mali yıl bitmeden mülakat alabilmişti.

Hiç belli olmaz, her şey biraz da kısmet meselesi.

• @Serapp çok teşekkür ediyorum. Şimdi her şey çok daha net oturdu kafamda. Ds-260 formunu ilk gönderenlerden birisiyim. Ortalıkta sürekli bir efsane dönüyor ama numaram cerrunt olduktan sonra formu ilk gönderenlere göre mi bir mülakat sırası oluyor? Herkes bahsediyor bundan ama emin değilim.

• ⭐⭐⭐⭐

@turtleman1821, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp çok teşekkür ediyorum. Şimdi her şey çok daha net oturdu kafamda. Ds-260 formunu ilk gönderenlerden birisiyim. Ortalıkta sürekli bir efsane dönüyor ama numaram cerrunt olduktan sonra formu ilk gönderenlere göre mi bir mülakat sırası oluyor? Herkes bahsediyor bundan ama emin değilim.

2023 yılında mülakat dağıtımı, DS-260 formunun gönderilme (submit) tarihine göre yapıldı.
    Ancak son iki yıldır bu kriter dikkate alınmadan dağıtım yapıldı.
    Bu yıl nasıl bir yöntem izleneceğini şu anda bilmiyoruz.
    Mali yıl başladıktan birkaç ay sonra ancak bir fikir sahibi olabiliriz.

• Merhaba. DV2026 çekilişini kazanmadan önce evlenmiştim. Eşim Özbekistan vatandaşı ve pasaportunda kızlık soyadı yazıyor. Pasaportunun süresi 2029'a kadar olduğu için pasaportunu yenilemedi. Pasaport ve T.C kimliğinde kızlık soyadı. Evlilik cüzdanımızda ise benim soyadım verilmiş.

DS-260 formunda eşimi "add applicant" yaparak, pasaportundaki kızlık soyadını girdik. Mülakat sırasında pasaportunda kızlık soyadının, evlilik cüzdanında ise benim soyadımın yazması bir sorun teşkil eder mi?

• @turtleman1821, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba, anlamadığım nokta var. her ay Cutt-of olacak numaralar açıklanıyor, Ağustos ayı 23.000'e kadar açıkladı. Eylül ayı son mu? eğer Eylül ayında da benim sayıma denk gelecek şekilde cutt-of olmazsa ne olur? bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. sevgiler saygılar

Her bültende iki ay sonrasının sayısı açıklanır. Temmuz ayında Eylül ayının sayısı açıklanır ve mali yıl o şekilde biter. 2 hafta içinde açıklanacak olan bu bülten Ağustos ayında açıklanan bülten olsa da Ekim ayının, yani bizim ilk bültenimiz olacak. Bu yıl için EU 23k+ olanların hiçbir şansı kalmadı.

Bu yıl 23k'da bitmesi bizim yıl için hiçbir şey ifade etmiyor. Kazanan sayısı çok önemli ve bu bültende kazanan sayısı da açıklanacak. Yüksek cn'lilerin akıbeti kazanan sayısına göre belli olacak.

• Bu ileti silindi!

• Herkese selamlar 2026 nın açıklanacak olan ilk bülteni tahmini kaç bin case number current olacak?

• @yusuf-beyazkaya Bu soruya kimsenin xxx olacak deme şansı olacağını sanmıyorum. Yesilkartforum.com/bulten sayfasından son 8 yıllık dağılıma bakarsanız her mali yıl birbirinden çok farklı ve her yılın dinamikleri değişebiliyor. Yani kimse net sayı veremez. Ancak tahmin yürütebiliriz. 14 gün içinde net cevabı hep birlikte göreceğiz.

• @yusuf-beyazkaya Allah izin verirse Mayıs 2026 gibi oluruz.Haziran içi mülakat alırız İnşallah.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Merhaba öncelikle şimdi ben kcc ya vize yerimi Hong Kong yaptım ve sıralamam 20xxx var ve acaba 2026 mülakat alır mıyım çok korkuyorum açıkçası gelmez diye bir de Tayland ve Kamboçya da savaş var şuan Hong Kong kaç kişi almış 2025 de ve bana gelme ihtimali var mı içimde bir tedirginlik var acaba yardımcı olabilir misiniz.

• @Arthur-Morgan teşekkür ediyorum. Aynı yerden mi takip edeceğiz mali yılı?

• ⭐⭐⭐⭐

@turtleman1821 https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
    resmi adres burası, bülten burada yayınlanıyor her ay.

• Merhaba
    Sanıyorum bülten yayınlanmış ama ben birşey anlamadım bana açıklayabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@yagmurgunes valla bülten dediğimiz şey her ay yayınlanıyor zaten. Siz hangi ayın bülteninden bahsediyorsunuz? Muhtemelen DV2026 sürecinin ilk cut off sayısını belirtecek bültenden bahsediyor olmalısınız. Eğer oysa, hayır yayınlanmadı. 1 hafta-10 gün içinde açıklanır, kesin bir günü yok. Kabaca her ayın 8i ile 15i arası, diledikleri bir gün açıklıyorlar.
    Şu başlığı inceleyin lütfen.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/580/vize-bulteni-aktif-current-olan-ve-mulakat-tarihi-verilecek-dosya-case-numaralari?page=1

• merhaba. greencard sonuçlarına bakmayı unutmuşum. bana da çıkmış. hemen ds260 ı doldurdum, bugün submit ettim. iki gecedir bu forumdan yararlanıyorum. ilk mail ne zaman gelecek? dosyamızı arnavutluka taşımayı düşünüyorum çünkü bir tek orada kalacak yerimiz var. arnavutluk uygun mu sizce? bana yardım ederseniz minnettar kalırım

• Peki dv2025 23.000 binle kapattı dv2026 23.000 binin üstüne çıkarmı bilginiz varmı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |