Dun yapilan haberlere ve Trump yonetiminden edinilen bilgilere gore, gocmenlik ve calisma izinlerinde sponsor olanlarin yukumluluklerinin daha detayli incelenecegi ve sponsor olunan kisiler eger public assistance kullanirlarsa, bunun sorumlusunun sponsorlar olacagi ve kendilerine gerekli hukuki ve maddi olarak cezalar uygulanacagi vurgulandi.
Aslinda, bu durum zaten USCIS kanunlarinda var ama fiilen cok uygulanmiyordu. Trump yonetimi bunu incelemeye alacagini ve uygulayacagini vurguladi.
The US Citizenship and Immigration Services has warned migrant sponsors to take financial responsibility or face fines, lawsuits, and criminal charges. Sponsors, including individuals and employers, must ensure migrants do not rely on public benefits. USCIS warns that fraudulent sponsorship...

Bana telegram grubundan bir arkadaşımız 630 olarak değiştiğini söyledi sağ olsun. Biometrics için de ücret yokmuş. Ben de ona göre gönderdim. Benim de kafam çok karışmıştı ve 660 olarak gönderecektim eksik olmasın diye. Live agentlar var Uscis sitesinde. Onlarla görüşüp ne yapabileceğinizi sorabilirsiniz sanırım. İnşallah çözebilirsiniz
Biometric ucretinin olmayisina da sasirdim. Yani gercekten cok sacma 30dolar fazla yollamisim boylelikle surecimin isleme alinmamasi icin hic bir neden yok ama resmi isler iste…live agentler ile iletisime gececegim ama bildigim kadariyla yine yeniden basvuru icin Amerika’da olmam lazim ama ben Ingiltereye evraklarim teslim edildikten sonra dondum
yine de cevabiniz icin size tesekkur ederim